Vatanen tuli, hiiret piiloon!

Moikka!

Kerta niin kiltisti kysyttiin että haluanko vaihtaa blogi paikan tänne fitnesshömpötys sivulle muiden joogahousu belfie sankareitten sekaan niin tokihan mä tartuin tarjoukseen, edellinen blogi alkoikin sopivasti kuivua käsiin kun motivaatio kirjoittamiseen oli piilossa, vaihtelu virkistää joten eiköhän saada taas Vatasen runoarkku auki ja kansalle ihmeteltävää!

Ennen vaikutin fastin sivuilla ja aiheutin hämmennystä jutuillani siellä, osa tykkäsi osa ei,  suurin osa kylläkin kuului jälkimmäiseen osastoon 🙂 Haters gonna hate, mut Vatanen vaan nauraa!

Otetaan ihan pieni kurkistus kuka oon ja mistä tuun.

SONY DSC

 

 Lähtöjään olen Pohjois-Karjalasta pienestä tuppukylästä nimeltään Tuupovaara, siellä kasvoin viisitoista vuotiaaksi asti, jonka jälkeen pakkasin kamat ja muutin yssikseen asustelemaan läheiseen kaupunkiin Joensuuhun. Ammattikoulun suoritin nipinapin hyväksytysti läpi vuonna -09 ja sitten oli taas vaihdettava maisemia, reppu selkään ja junalla etelään päin. Tunsin muutaman kaverin Porvoosta, jotka tarjosivat töitä ja minähän tartuin tarjoukseen! Vieläkin olen samalla reissulla ja loppua ei näy.

Sali harrastus alkoi Joensuussa asustellessa, ensin se oli vain tapa saada aikaa kulumaan, hetken treenailtua homma alkoi muuttua mieleiseksi ja sitä pystyi jo sanomaan harrastukseksi, ei mennyt pitkään kun lajista alkoi muovatua intohimo ja tapa elää, nykyään se on jotain pakkomielteen ja hulluuden väliltä 🙂

SONY DSC

 

Elän intohimoisesti tätä sali elämää mutta pikkuhiljaa alan oivaltamaan elämässä olevan muitakin asioita, mulle avopuoliso, perhe ja ystävät on todella tärkeitä asioita ja niihin aion jatkossa panostaa entistä enemmän. Tässä lajissa helposti sulkee kaiken ylimääräisen pois ja keskittyy vain itseensä ja omiin pieniin hauiksiinsa… ja se on jo sairasta, homma rullaa kaikista parhaiten sillon kun löytää balanssin niin, että siellä elämässä on kovaa treeniä ja terveellistä ravintoa mutta kaiken sen ympärillä läheiset ihmiset ja muut tärkeät asiat.

Se niistä syvällisistä jutuista.. 🙂

Niin paljon tykästyin tähän fitnesshömpötys hommaan että ajattelin siirtää elannonkin hankkimisen salin puolelle ja niin se Vatanen meni ja teki temput! Nyt vuoden päivät oon istunut salilla ja huutanut ”vielä yks, eiku vielä yks, joo toikin oli ihan liian helppo, ota vielä kaks”.  Eli personal trainerin hommia painan täyspäiväisesti ja meitsi on Porvoon ihan ylivoimanen ykkönen siihen touhussa! Tervetuloo koittamaan!

Mut joo siinä nopea kurkistus minkälainen pelle täällä huutelee!

SONY DSC

Normaalisti mie en sauhuttele, mutta kun toi nyt oli vaan niin coolin näköstä…

Nii ja tuota, yks juttu vielä.. En oo normaalisti näin lihava, massakausi päällä! Toi on paras selitys heittää kaikille jos omistaa pari ylimääräistä kiloa, kukaan ei katso tuomiten kun väität vaan olevas bulkilla 🙂

Nyt se on käytävä maaten ettei kallisarvoiset kasvuhormoonit mene ohi suun!

Roikkukaa mukana! Ensi kertaan!

Hyvää yötä raksut <3

 

aleksi

18 vastausta artikkeliin “Vatanen tuli, hiiret piiloon!”

 1. Pitääki täst edes muistaa lukee täältä ilosia bodijuttuja 😀 Hymy senku levenee aina näistä, kiitos ISO Joel

  Toivottavasti motivaatio pysyy yllä

  • Kiitos Petteri palautteesta, se on yks mun motivaation lähteistä kun jengi jaksaa kommentoida, olipa se sit negatiivistai taikka positiivista 🙂

   Mukavaa päivän jatkoa Petterille!

 2. Ihan huippu tämä ensimmäinen postaus! saa kyllä hymyn huulille, ja jos reenaamiseen ei löydy motivaatiota, täältä kyllä löytyy! 😀
  Tsemppiä 🙂

  • Kiitos palautteesta! Mukava kuulla jos voin auttaa motivaation suhteen, nimittäin sitä tässä homma tarvitaan 🙂

 3. Mistä te miehet ootte saaneet päähänne että sikari suussa näyttää koleelta? Se saattaa sopia johonkin Mad Men -sarjaan jossa isot pojat menee puvut päällä vuonna nakki ja kivi, mutta mun mielestä se näyttää hivenen koomiselta salikarjun suussa 🙂 Sori nyt vaan kaiken aikaa, mutta ennenkaikkea tervetuloa!

  • Heh 😀 Ilmeisesti et ole lueskellut mun blogia aikaisemmin tai seurannut esim youtube kanavaa, mä lasken aika paljon läppää ja otan homma huumorin kannalta usein. Noi kuvat otettiin pilke silmäkulmassa, ei tosissaan silleen että yrittäisin olla tosi viilee 😀 Mutta kaikki palaute on tervetullutta, ja ei niistä anteeks tarttee pyydellä 🙂

 4. No teretulemasta belfieselfie joukkoon 😀
  Tään postauksen perusteella ainakin hyvää juttua luvassa 🙂

  • Kiitos Outi 🙂 Nyt oot käsittänyt aivan väärin, luvassa on hyvin mautonta ja huonolla huumorilla rikastettua sontaa, mutta se vasta upoaakin ihmisiin 🙂

 5. Aivan mahtavaa, että Keijo saadaan tänne! On ollut ilo katsella laadukkaita punttuvideoita ja lukea kynäniskojen kurittajan, lihavan pojan, blogia. Toivottavasti sama meno jatkuu.

  • Kiitti sali make! Eiköhän väliin tyrkätä kans Keijon ja testo Timon villejä seikkailuja, niihin tarttee vaan tietynlaisen mielentilan että mielikuvitus lähtee rullaamaan, pari huonosti nukuttua yötä ja kossu napsu 🙂

 6. Tere, jatka vaan samaan malliin ! Sun pätkät sen verta viihtyisiä. On huumoria ja musatkin kohillaan.
  Nyt Helsinki bike show:n mopolla, taisit itekkin sitä vanhoista kuvista päätellen harrastaa joskus.
  Lienetkö porvoon b-illossa ollut ?

  • Kiitos kovasti, jatketaan samaa linjaa siis etiäpäin 🙂

   Mopedeja on tullut harrasteltua sitten 14 vuotiaasta lähtien, mutta nyt parhaillaan menossa pieni tauko niistä, nyt tulee toinen kesä ilman pyörää ja ikävä on. Sen verran hinnakasta puuhaa että joutuu hetken aikaa olemaan ilman, ja ihastella vaan sivusta 🙂

   B illoissa ei ole tullut käytyä, omaksi iloksi kävin treenailemassa syrjäisillä suoran pätkillä. Mukavaa hommaa!

 7. Jess huippua, tervetuloa tänne kirjoittelemaan! Oon vähän on off seurannu juttuja siitä asti kun itse aloitin bloggaamisen fast-spacen sivuilla, mutta eiköhän tätä kautta tule aktiivisemmin sun blogiin eksyttyä! 😀

  http://punttimimmi.fitfashion.fi/

  • Rupes vähän kuivumaan toi fastin blogi niin sopivasti tuli pyyntö tännne. Kiva kun oot jaksanu seurata ja toivotaan että jatkossakin jaksat 🙂

 8. Hey! Kiva kun siirryit tänne kirjoittamaan, hauska blogi 🙂

 
Tykkää jutusta