Parantumaton romantikko <3

Tervehdys tietokonehiiret!

Suomalaisista miehistä on tiettyjä ennakkoluuloja ja stereotypioita liikkeellä. Suomalainen mies ei puhu eikä pussaa, suomalainen mies ei osaa olla tunteellinen, suomalainen mies on juntti ja nainen on lähinnä hänelle vaan leipuri jne…

Tämähän ei pidä lähellekkään paikkaansa, ei sitten LÄHELLEKKÄÄN.. Ainakaan omalla kohdalla, mä oon alffa ja pidän naistani kuin käsipainoa kädessä, eli hellästi mutta silti tiukasti, if u know what I mean 😉 .. Jos tämä sanoma pitäisi sisällyttää neljään sanaan niin se menis jotakuinkin näin: Vatanen on romanttisuuden ruumiillistuma <3

Monesti arjen hulinassa unohtaa täysin toisen huomioimisen ja keskittyy vain suorittamiseen ja omiin puuhiin. Tähän mä itse olen monesti syyllistynyt ja yritän jatkuvasti petrata että  toisen huomioon ottamisesta tulisi enemmänkin rutiinia eikä se olisi vain ”once in year” ylläri. En usko että kukaan nainen koskaan on kyllästynyt kukkakimppuihin tai jalkahierontoihin 🙂 Tai jos on niin sitten kumppanina on ollut jopa Vatastakin alffampi uros 🙂

Tossa viikonloppuna kelasin että milloinkohan olen vienyt naiseni viimeksi ulos syömään ja aikaa piti kelata useampi kuukausi taaksepäin, joten oli aika tehdä taas siirto 🙂 

 • Vatanen: ”Kuules emäntä, lyö meikit turpavärkkiin ja housut jalkaan, nyt mennään ulos syömään”
 • Nainen: ”Oiiii <3 Ihanaa <3 Minne me mennään?? <3<3<3”
 • Vatanen: ”Johan mä sanoin, ULOS”
 • Nainen: ”Khihii <3 Sä oot aina yhtä salaperäinen”

Muija alkoi jo sovittelemaan pikkumustaa päälle jolloin sanoin että ihan casual pukeutuminen riittää, ihan linnanjuhliin ei olla menossa mutta aika läheltä liippaa kuitenki. Aistin pienen pettymyksen naiseni kasvoilla mutta nopeasti se muuttui hymyksi ja kohta oltiinkin jo autossa matkalla määränpäähän 🙂

 • Nainen: ”Mihin me mennään, en malttais millään odottaa :)”
 • Vatanen: ”Nyt suu suppuun kohta näät, hetken päästä ollaan jo perillä”

Naikkosen ilme alkoi muuttua happamaksi kun kaarsin ruotsalaisen homosohvanI mäkkärin drive in kaistalle 😀 Kyllä siinä oli naurussa pidätteleminen kun muija tajusi ettei mennäkkään hörppimään pikkurillit pystyssä punaviiniä, VAAN MC’DONALDSIN DRIVE IN:niin 😀

mc

Siinä hiljaa istua pojotettiin autossa kunnes mustasta pömpelistä kuului ääni ”Tervetuloa, saisinko tilauksen”. Tilailtiin ja noudettiin ruuat jonka jälkeen hiljalleen valuttiin mäkkärin tontilta pois päin.

Autossa vallitsi pettymyksen ilmapiiri ja se oli melkein jopa maistettavissa 😀 Elkää hätäilkö lukijat, Vatasella oli suunnitelma 😀 

Sanoin muijalle että sulkee silmät 10 minuutiksi jonka aikana ajan takaisin kotiin jossa sitten syödään eväät ja aletaan siivoamaan sotkuista kämppää. Alkuun ei silmät meinannut mennä kiinni millään, mutta pienen taivuttelun jälkeen meillä oli sopimus.

Ajoin auton määränpäähän X ja talutin tilapäisesti sokeata leikkivän tyttöystäväni noin 200 metrin päähän autostani jonka jälkeen annoin luvan aukaista silmät. 

Nainen: ”wwaauuu”

SONY DSC

Oltiin saavuttu Porvoon korkeimmalle sillalle josta avautuu todella kauniit maisemat merelle. Aurinko oli tekemässä laskuaan ja kesäinen lämmin tuulenvire kävi kasvoihin, tämä toi oman romanttisen kertoimen tähän peliin 🙂 Yhtäkkiä pettymyksen ilmapiiri olikin poissa ja kaulasta roikkui hymyilevä ja äärettömän kaunis nainen 🙂 

SONY DSC

No siinä tietty sitten söpisteltiin ja pusuteltiin niinkuin asiaan kuuluu 😉 Hetken päästä leväytettiin eväät sillankaiteelle ja alettiin dippailemaan nugetteja hapanimeläkastikkeessa samaan aikaan katsellen laskevaa aurinkoa ja merellä seilaavia rahtilaivoja.

Vaikka ruokavalinta oli ehkä ”hieman” tökerö, niin silti kuulemma pisteet tuli kotiin tästä yllätyksestä 🙂

SONY DSC
Tää sälli ei tartteis kyllä enään ainuttakaan mäkki reissua, mutta annetaan nyt tän kerran anteeks 😉

Ne on pieniä tekoja jolla tekee toisen onnelliseksi! Pitäkäähän se mielessä! Niin miehet kuin naisetkin 🙂

Jos nyt joku puntti jorman tyttöystävä siellä pähkäilee että millä tavalla yllättäisi miehensä niin paistappa kunnon pihvi hyvillä höysteillä ja penkkipäivänä mene salille vartavasten varmistamaan kovat sarjat, se jos joku on rakkautta! 🙂

Vatanen 1, arjen hulina o :)
Vatanen 1, arjen hulina 0 🙂

Nii ja olihan mulla asiaakin 🙂 Mä oon kova huutelemaan täällä sosiaalisessamediassa joten useampi paikka löytyy josta mun touhuja voi seurata! Joka paikkaan päivitän eri materiaalit joten muistakaa kurkata joka kolo aina läpi!

Facebook <– Painakaan ”tykkään” nappulaa, kiitoos!

Youtube <– Painakaa ”tilaa” nappulaa, kiitoos!

Kotisivut <– Painakaan mitä nappulaa vaan, kiitoos!

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

Ps. Toivottavasti en saa kaikkien fitnesskaurapuuro ihmisten vihoja niskaan tai banneja tältä sivustolta kun mainostin mc donaldsia ja tunnustin syöväni heidän ruokia.. 🙂

Kiitos kun jaksoitte lukea, ja kiitos myös niille ketkä katsoi pelkästään kuvat 🙂 Ollaan kuulolla <3

Peace!

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

23 vastausta artikkeliin “Parantumaton romantikko <3”

 1. I’am lovin’ it !! Oot kyllä uskomaton:) Lämmintä kesää teille molemmille!

  • Kiitos! Tyttöystäväkin välillä sanoo mua uskomattomaksi mutta silleen negatiiviseen sävyyn 😀

   Erinomaista kesää myös sinne!

 2. No tuo jos mikä on rakkautta! 😀

  itselläkin takana 5vuoden parisuhde ja helposti sitä pitää toista *itsestäänselvyytenä*.. mikä on väärin. Itsekin olen ruvennut tekemään pieniä arkisia tekoja toisen hyväksi (laitan miehen salivaatteet valmiiksi, teen seuraavan päivän eväät etc etc). Pieniä juttuja mutta silti ne tuntuvat toisesta mukavalta! 🙂

  • Pienet asiat onkin niitä isoimpia juttuja loppujen lopuksi 🙂

   Toivottavasti sun kumppani muistaa sua pienillä asioilla, jos ei muista niin käske lukee Vatasen blogi 😀

  • No tottakai 🙂 Ensimmäisen levyn hankin hyllyyn ja tää uus on ollut jo pitkään ostoslistalla mutta on vähän unohtunut 🙂 Jätkät tekee hyvää musiikkia joka vieläpä sisältää hyvää sanomaa!

   Kuunteletko itse Immanuelia?

  • Eikun toteuttamaan, ei sillä ruualla niinkään ole väliä vaan tunnelmalla 🙂 Mäkkärin safkat kelpaa ihan täysin kunhan vähän käyttää mielikuvitusta. ( +säästää aika törkeesti fyrkkaa.. 😀 )

 3. Aloin lukemaan juttua, että WTF?? Mäkkiruoat puolisolle, nyt menee kyllä alta lipan, mutta parhaimpien novellien mukainen loppuyllätys kyllä sai naureskelemaan ääneen – tyylipisteet kotiin keijolle 😀 😀 P.S. kai sä nautit sikarin auringon laskua katellessa?

  • Hehe 😀 Välillä mä oon härski mutta ihan noin härski en kehtais olla 🙂

   Sikari olis sopinut tohon tilanteeseen kuin nakki silmään vaan ei sattunut olemaan matkassa 🙂

 4. Eka ajattelin että onpas tönkköä, mut sitten mietin että eipä ole koskaan omalle ukkelille tullu mieleen järjestää mitään ”tunnelmaa” (ravintolaan hän kyllä mieluusti lähtee), kultainen mies kyllä muuten 🙂 Hyvin keksitty siis!
  Nimim. Kukkakimppuihin kyllästynyt (kun niitä alkoi tulla eräässä vaiheessa ovista ja ikkunoista..)

  • Ravintola illallinen on aina hyvä vaihtoehto ja todellakin toimii, mutta se on vaan niin käytetty juttu joka parisuhteessa. Siks on kiva välillä tehdä vähän tönkköjäkin mutta omaperäisiä juttuja, ja eihän se oli kiinni ruuan laadusta taikka ravintolan tasosta vaan siitä tunnelmasta minkä sille tilanteelle luo.

   Moni nainen olis sulle katellinen ton kukka jutun takia, siinä itsellä olisi ehkä parannettavaa 🙂 Hmmm… Tuumasta toimeen 🙂

 5. Vaikka Watane omaa rutosti lihasmassaa, niin täytyy sanoa että sun bulkki on hieman lähtenyt käsistä.. Toivottavasti saat aikoinaan kisoissa laihdutettua itsesi siistiin kuntoon.

  • Se karkas käsistä jo pitkän aikaa sitten 🙂 Mutta kisat jutut on vasta monen vuoden päästä joten vielä ei tarttee hätäillä, mulla on jo suunnitelmat valmiina kisoihin saakka, tulee piiitkä ja rauhallinen dietti 🙂

 6. Nyt oli pakko kommentoida! Alku pitää paikkansa koska tätä ku tuli nii piti kokoajan muistuttaa että täähän on miehen kirjoittama 😀 Vau! Y:llä on hyvä mies!
  Tää sun teksti on tosi mielenkiintoista ja hauskaa. Hyvä ku kirjoitat blogia :))
  -Luisa

 7. Kerrankin pakko kommentoida, nimittäin teksti ja tarinankerronta oli niin huippu, että pysyin mukana loppuun saakka. Yleensä vaan silmäilen blogia. Pisteet myös tyttöystävällesi, mun reaktio ois saattanu olla kaistalla aika paljon voimakkaampi 😀

 
Tykkää jutusta