Anaboli Ale ja Kreatiini Keijo!

Heikkohermoiset ja muut nynnyt kannattaa skipata tämä päivitys!

Selailin tossa vanhaa blogia jota kirjoittelin fastin sivuille ja silmään sattui tarina yhdestä treenistä back in the old days, jotkut on voineet jo lukea tämän mutta LUKEKAA SITTEN UUDELLEEN!

Tai jos ette lue niin sit mä KASVATAN NOI VIIKSET TAKAS!
Tai jos ette lue niin sit mä KASVATAN NOI VIIKSET TAKAS!

Teksti saattaa sisältää jopa normaalia enemmän kirjoitusvihreitä, hauberit on niin tukossa ettei järki kulje..

Keijo on tehnynnä dyyniä niin ettei oo kerenny kirjotteleen, ja tätä varmaan kukaan ei ole edes huomannut.. :D Muija ei suostu enään maksamaan mulle heraa ja maltoo niin piti hankkii itelle duuni siwan kassalta että saa protskut hankittua hyllyyn!

Tänänä käytiin anaboli Alen kans selkätreeneillä, no MORJENS! Oli varsin anabolista treeniä alusta loppuun! Selkään tuli varmasti kilon verran broilerin rintafilettä lisää!

Ale vihaa lämmittelyy koska se ei oo sen mielestä lainkaan anabolista joten mä eli MEITSI jouduin tulee salille varttia aikasemmin jotta kerkeisin vetää pikkasen alkulämpöö! Oon mäkin osittain sitä mieltä että kaikenmailman crosstrainerit on ihan ämmien hommaa mutta mulla hajoo nivelet ellen huolehdi lämmittelystä joten meen aina siwan pussi päässä 5minuutiks rynkyttämään niitä vekottimia.

Lämmittelyn jälkeen menin alakertaan jossa anaboli Ale jo käveli hermostuneena edestakaisin härän lailla tuhisten, kello oli pari minuuttia yli meidän sovitusta ajasta, Ale oli ihan kuumana ja valmis ottamaan yhteen! Mä rauhoittelin sitä ja tarjosin pari huikkaa krea/amino juomaa jolloin Alen sydän alkoi leppyä.

Ale murahti sen testobasso äänellä että selän lämppäri liikkeeks otetaan vanhanliiton leuanveto vastaotteella. Mä meinasin vääntää löysät housuihin koska viime leuanvedosta on aikaa varmaan 10 vuotta. No siinä ei löysätkään auttanu vaan oli ryhdyttävä hommiin! Remmit tankoon ja niin vaan mun hauberit kiskoi 119 kiloo kymmenen kertaa ylös, pari vikaa olikin kyllä pakkotoistoja mut eniveis! Jos jaksaa vetää paljon leukoja nii on saletisti kynäniska :D Tai sit vaan pirun heikko :D Mä oon ollu aina ihan paska omallan painolla tehtävissä liikkeissä, leuoissa enkka taitaa olla 14 joka piti ylittää intissä ettei saanu luuserin leimaa otsaan, sain sen leiman kuitenkin… :D Vedettiin 3 sarjaa ja joka setissä maximit +  2-5 pakkotoistoo!

BOOOM!!!! Ja selkä alko leviämään!!! (kuva on vuoden vanha)
BOOOM!!!! Ja selkä alko leviämään!!! (kuva on vuoden vanha)

Tässä vaiheessa treeniä alkoi olla jo kasa appelsiineja kainaloissa ja olo oli kuin Alanyan kuninkaalla! Voi morje!! Sit sen ihmeempiä miettimättä kaiveltiin salin ISOIN käsipaino ja alettiin veivaamaan kulmasoutuu yhdellä kädellä!! Liike tehtiin seisaaltaan nojaten kässäritelineeseen, isolla liikeradalla!!! Tehtiin kolme settiä restpause meiningillä siten että ensin tehtiin tiukat kympit per käsi ja sit samaan syssyyn aloitettiin uusi kiekko vähän aikaa levänneellä kädellä ja sillä kierroksella failureen asti joka tais olla joku 3-4 toistoa ja tämän setin jälkeen vielä yksi kierros molemmille käsille ja sieltä ei tullut ennään kuin 1-2 toistoa!! TODELLA HAPOKASTA!!! Kuntokin meinasin loppua kun yksi sarja kesti varmaan reilun minuutin yhtä jaksoista tykitystä! Tämän jälkeen appelsiinit oli vaihtuneet vesimelooneihin ja tila alkoi käydä vähiin salilla, tai siltä se ainakin tuntui!!!!

Samantien kun kässäri tippui viimeistä kertaa betoniin niin juoksujalkaa vedettiin ylätaljan kimppuun!! Vaihtelun vuoksi kaksi ensimmäistä sarjaa vedettiin lapiokahvalla niskan taaksen!! Vain kynäniskat tekee suoria joten me tehtiin PUDOTUS SETTEJÄ!!! Ekalla setillä 10-12 toistoo sen jälkeen kaksi pudotusta ja molemmilla failureen asti ja päälle pari pakkotoistoa! Trapsit ja latsit oli niin tulessä että piti välissä käydä kylmässä suihkussa jonka jälkeen otettiin vielä yläkaljaa mutta suoralla tangolla rinnalle!! Sama kaava jatkui! 2 pudotusta ja 2-3 pakkotoistoa joka settiin!!!! Vesimeloonit vaihtui traktorin takarenkaisiin ja nyt hartiat kolisi jatkuvasti vastakkain, tästä meinasi syttyä tappelukin kun anaboli Ale oli vähän räjähdys herkällä tuulella…

FOCUS!!! FOCUS!!!
FOCUS!!! FOCUS!!!

Viimeiseks liikkeeks leveälle selkälihakselle otettiin alatalja käsi kerrallaan tatktiikalla!! Nyt ei rynkytetty voimalla vaan nyt haettiin äärimmäisen puhdasta liikerataa ja tuntumaa!! SITÄ SAA MITÄ TILAA! Vedettiin isolla liikeradalla, latsit venyi äärimmilleen liikkeen pohjalla ja supistui niin kasaan kuin mahdollista liikkeen huipulla, supistusta krostettiin pienellä vartalon sivukierrolla!! Kymmenen ensimmäistä vetoa otettiin todella rauhallisesti ja syvälle, kun voimat alkoi hiipua niin viimeiset viisi vetoa otettiin vähän rajummin ja rempseämmällä liikeradalla! 3 sarjaa, 15 toistoo!

Nyt ego oli kasvanut hallitsemmattoman isoksi järkyttävän pumpin myötä, revin kreatiini päissään paidan keskeltä kahti ja aloin poseeraamaan peilin edessä! Kaikki kynäniskat hiipi vikisten naisten puolelle kun eivät enään kestänyt meidän testosteroni säteilyä! Alen on aina laitettava paremmaksi ja se repi sen hosutkin riekaleiksi ja alkoi poseeraamaan koko pakettia!! Hetki vertailtiin meidän hauiksia peilin edes kunnes muistettiin että meidän treeni oli ihan kesken!! Eka oltiin silleen et “ei hittolainen”, sit Ale oli silleen et “voi perse” ja sit me molemmat kuitenkin oltiin silleen et “aminot kurrkkuun ja homma jatkuu”.

Eikun paita pois ja shortsi sarjaan!! NEVERRRR!!!
Eikun paita pois ja shortsi sarjaan!! NEVERRRR!!!

Kun me EI TODELLAKAAN haluta olla mitään kynäniskoja niin me tehdään aina epäkkäitä että jonain päivänä meillä ei OLE NISKAA LAINKAAN! Vedettiin olankohautuksii smitissä!” Eka 10 toistoo voimalla ja rauhassa, sitä pudotettiin painoa ja homma jatkuu kymmenen toiston verran vähän nopeemmalla temmolla ja tän jälkeen vielä yks droppi ja tällä viimiselle satsillä pumpataan nopeesti ja KAIKKI ULOS! Mentula sanois “all out”!!! Jotkut kynäniskat sanoin varmaan että fall out!!  LOL!

Koska hauiksen ympärysmitta kertoo kaiken miehestä niin totta HITOSSA me tehtiin myös hauiksiii!! eka 3 settii kässäri kääntöjä 5+5 taktiikalla niin että yhdelle kädelle tuli 15 toistoa yhteensä!! Jos joku nevahöödi ei tiedä mikä on 5+5 taktiikka niin voi kysyy!! Sen jälkeen tehtiin scotti konetta 2 sarjaa ja molemmissa seteissä otettiin kaksi pudotusta. Nyt ei rittäänyt traktorin takarengaskaan kun molemmat oli niin PUMPISSAAN että kädet osoitti suoraan kattoa kohti. Joku kynäniska tuli pukkarissa kysymään et miks me viitataan molemmilla käsillä.. Sen onneks meillä oli paikat niin pumpissa ettei pystytty antamaan sille kunnolla turpiin!!

Kotiin tullessa ovesta irtos karmit kun selkä oli vähän levinny! Mut ei siinä sen ihmeempiä! LISÄÄ NÄITÄ TREENEJÄ!!

Ja tosta en liikkunut koko iltaan YHTÄÄN MINNEKKÄÄN!
Ja tosta en liikkunut koko iltaan YHTÄÄN MINNEKKÄÄN!

Jos tykkäsitte niin kommentoikaa! Voin kirjoitella jatkossakin sitten näitä realistisia salitreenejä 😀

Facebook <– Painakaa ”tykkään” nappulaa, kiitoos!

Youtube <– Painakaa ”tilaa” nappulaa, kiitoos!

Kotisivut <– Painakaa mitä nappulaa vaan, kiitoos!

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

2 vastausta artikkeliin “Anaboli Ale ja Kreatiini Keijo!”

 
Tykkää jutusta