Sovinisti sika + sovinistinen video

Se o PT Vatsku täällä taas, MORO!

Onko muille käyny tällätapaa että kun tapasitte elämänkumppaninne niin vastakkainen osapuoli oli tikissä kunnossa ja viimisen päälle viritettynä. Nooo, sitten kuluu vuosi taikka toinen niin eipä enään kiinnostakkaan treenata ja pitää itseään kunnossa! SAMPERI soikoon! Sitä aletaan rupsahtamaan ja vanhenemaan arvokkaasti kun ei tarttee enään olla markkinoilla!

EI VETELE TÄMMÖINEN PELI!

Nimetön-3

Älä huoli! Et ole asian kanssa yksin, Vatanenkin joutui tämän pyramiidi huijauksen uhriksi! MUTTA Vatanen kääntyy järjestelmää vastaan ja laittaa muijan RUOTUUN! Tässä talossa ei vätyksiä hyvällä katsota 🙂

Selityksenä on toiminut tähän asti ”ettei kerkeä muka salilla”, mutta sitten kuitekin kerkeää istua telkkarin ääressä! HAHAAA! Kinni jäi! Senkin ryökäle!

Jos ei salille kerkee niin onneks voi kotonakin treenata! Ja siitä se ajatus sitten lähtikin 🙂

 

Facebook <– Painakaa ”tykkään” nappulaa, kiitoos!

Youtube <– Painakaa ”tilaa” nappulaa, kiitoos!

Kotisivut <– Painakaa mitä nappulaa vaan, kiitoos!

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

8 vastausta artikkeliin “Sovinisti sika + sovinistinen video”

 1. Loistava video :D! Itellä homma taas on menny toisten päin 😀 Ei ollu emännässä valittamista ku tavattii oli vetävä pakkaus jo sillo mut nyt ku ite yrittää elää tätä wannabe-body elämää niin muijaki innostunu salilla käymisestä ja väsäsin sille sit yksinkertasen 4-jakosen ohjelman nii ainaki perspuolella tapahtunu muutosta ja muutenki kehittyny 😀 Ei huonosti häh? 😀

 2. Kylläpäs onkin päässy juu rupsahtamaan emäntä, hyvä että pistit edes jotain tekemään 😀 En tiedä kertooko omasta parisuhteesta jotain, että en voi sietää omaa miestä tsemppaamassa vieressä, ainoa mitä mä siinä vaiheessa ajattelen on että mikä tuokin luulee olevansa, vaikkei mitään muuta kuin kannusta 🙂 Ehkä suhtautuminen muuttuis jos sekin opiskelisi PT:ksi.

  • Heh 😀 Joo ryppyinen ja nahka roikkuu 🙂

   No jos ihan rehellisiä ollaan niin on meilläkin parit riidat ollut tuosta ohjaamisesta, hän ei kuulemma ole mikään hc bodari ja se olis otettava huomioon, ja mä en taas tajua sitä 😀

 3. Ihan loistavaa! 🙂 Ihanaa, että pidät huolta typystäsi! Meillä toi vois toimii, jos isäntä osais ohjata. Meinaan sen oon huomannut vaikka olis koko ikänsä treenannut ja hyvässä lihassa, niin toisen ohjaaminen ei välttämättä siltin onnistu! Tai sit sitä ei vaan kiinnosta missä kunnossa sen muija on! No, vaikka ei ukko oo pitänyt huolta, et missä kunnossa oon, niin oon siltin itse yrittänyt siitä huolen pitää. Voisin sanoo, että oon paremmassa lihassa kun tavattuamme! 🙂 Onnee ”Emäntä kyykkyyn” -projektiisi! Toivottavasti saat nauttia jatkossa työsi tuloksista! 😉

  • Hehe 🙂 Vähän ehkä huumori mielessä tehty koko video mutta pieni ripaus sielä oli ihan faktaakin 🙂 Nyt sain emännän sen verran innostumaan että ihan salilla asti on alkanut käymään. En mä nyt niin pinnallinen ihminen ole että pelkän ulkonäön takia painostan treenaamaan, vaan enemmänkin sen että olisi se yhteinen intressi ja yhteistä tekemistä. Nyt ei tarttee edes painostaa vaan sieltä on löytynyt se kipinä treenaamiseen, YES!! 😀

   Tsemppiä sun urakkaan!

 
Tykkää jutusta