IHANAA FITNESSRUOKAA <3

Moikka sinulle ja myös sinullekkin!

Oot varmasti kuullut sanonnan ”olet mitä syöt” ja sehän pitää täysin paikkansa! Jos syöt tarpeeksi esim perunoita, voi susta loppujen lopuksi tulla ihan perunan muotoinen, jos taas syöt pelkkää tuorekurkkua niin saatat muuttua ajankuluessa samanlaiseksi kuikeloksi kuin tuorekurkkukin.

SONY DSC

Ei syytä huoleen, tänään ei syödä perunaa eikä kurkkua vaan tänään syödään SUPER FITNESS RUOKAA, jota syömällä muuttuu fitness 24/7 ihmiseksi.

Mä en turise sen enempää vaan antaa videon hoitaa loput!

Oikeen hyvää FITNESSpäivän jatkoa kaikille, ja muistakaan sporttailla viikonloppuna ei mitään rilluttelu settejä koska ne ei tähän fitness elämään sovi lainkaan!

Facebook <– Painakaa ”tykkään” nappulaa, kiitoos!

Youtube <– Painakaa ”tilaa” nappulaa, kiitoos!

Kotisivut <– Painakaa mitä nappulaa vaan, kiitoos!

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

14 vastausta artikkeliin “IHANAA FITNESSRUOKAA <3”

 1. Fitnessmeetvurstia ja kaikkee 🙂 Mä olen surkea, vai hätäsyydestäkö johtuis, munakkaan tekijä! Varsinkin jos haluaa omeletin noilla sattumilla. Onnistumisprosenttini olen saanu itse nousemaan keraamisella pannulla, mihin ei niin helposti tartu kaikki. Eikä ole pakko ostaa TVShopista, omani ostin ihan Lidlistä parillakympillä.

  • Metukka on niin fitness kun voi vaan makkara olla 😀 Sellanen keraaminen pannu vois olla kova, laitetaan ostoslistalle!

 2. Ei mitää kokkausta vaa penkkivideoo! ISOILLA painoilla!!1

  • No samperi! Vois tulevalla viikolla kokeilla miten penkki luistaa vähän isommalla raudalla! Laitellaan videoo tulemaan!

 3. Vatane sun täytyy pitää sitä pannua pienemmällä lämmöllä ni saat siitä plätyn. Itte oon tehny tota samaa versiota kinkkusuikaleilla ja muuten maistuu!

  • Joo niinhän noi väittää että vois onnistua paremmin pienemmällä lämmöllä, mut mä vedän aina pedaali lattiassa 😀

 4. Mitä mieltä Vatanen on siitä, että reidet jaetaan kahteen eri reeniin, eli etu- ja takareidet eri päiville? Onko omakohaista kokemusta, miten toimii? Itsellä, kun tahtoo venyä jalkatreeni yli kolmeen tuntiin jos molemmat sektorit reenaa yhteen syssyyn, eikä reenin loppupuolella saa oikein tehoja enää irti…

  • Toimii kuin häkä, jos jalat on vähäkin yläkroppaa jäljessä niin ehdottomasti suosittelen kokeilemaan, lyhyet ja ytimekkäät treenit tomii. Mä teen 2 eristettyä liikettä etureisille ja yhden kokonaisvaltaisen reisi liikkeen ja samalla kaavalla takareidet, treenin kestä 45min-60min.

 5. Huhhuh! Jätkällä alkaa olla kokoo suht paljon! Pienestä säbänarusta tollaseks köntiks! 🙂 Ite en sählyäijänä vois kuvitella tollaseen elämäntyyliin, mut siistii kattoo jätkän kehitystä ja ku muistan jätkän ohimennen amiksessa sellasena 50kilosena naruna! Nice work!

  • Onhan tässä jokunen kilo tullut lihottua sitten amis aikojen, semmonen reilu 60kg 🙂 No on siihen saanut vähän duuniakin tehdä 🙂

 6. Pt vatsku sellanen kysymys olis, että kun sä noin tosissaan bodailet niin maistuuko sulle koskaan pieni iltahömpsy esim. Konjakin muodossa ?

  • Tosissaan ja tosissaan, no joo sillen semi tosissaan 🙂 No tuota harvemmin tulee hömpsyteltyä kyllä mutta ehkä kerran kuussa tulee yks olut juotua, yleensä saunajuomana. Muuten ei oikeen hömpsyttely maistu, heraa ja maitoo tulee hörpittyä sitten vähän enemmänkin 🙂

 7. Moi :),ajattelin kysästä että kuinka paljon tossa munakkaassa on kaloreita suunilleen ?

 
Tykkää jutusta