Treenivideoo pukkaa pihalle!

Morjens hiirulaiset!

Mä oon niin kurkkua myöten työkiireiden keskellä ettei ole tännekkään nyt kerennyt mitään kirjoittelemaan, mutta onneksi tämä ei ketään ole haitannutkaan 🙂

Muuten täällä kaikki varsin hyvin. Kiire aikataulu jatkuu läpi kesän joten täällä tulee olemaan varmaan vähän hiljaisempaa mutta kyllä mä kerran viikkoon pyrin pari riviä kirjoittamaan 🙂

Mut joo, mä oon hiljaa niin kattokaa toi alla oleva video!

 

Facebook <– Painakaa ”tykkään” nappulaa, kiitoos!

Youtube <– Painakaa ”tilaa” nappulaa, kiitoos!

Kotisivut <– Painakaa mitä nappulaa vaan, kiitoos!

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

4 vastausta artikkeliin “Treenivideoo pukkaa pihalle!”

  1. Milläs kesälomalla se Vatanen oikeen on kun ei kirjotuksia kuulu tai näy?

    • No shamperi kun on olluna kiirusta päällä, nipinapin on saanut tehtyä kaikki pakolliset eli treenit ja duunit. Tää kesä tulee olemaan vähän hiljaisempi täällä mut syssyllä laitellaan taas Vatasen sana arkku auki 🙂

      • Tuttu tunne! Koitahan saada kesä painettua läpi ja keretä pakolliset hommat hoitaa!

 
Tykkää jutusta