Still alive

Moro rantamursut!

Kiirettä pukkaa niin ettei kerkee nykyvvään edes somettamaan, ja jos MEITSI ei kerkee somettamaan niin sitten täytyy oikeesti olla kiire, terveisin tietskarihiiri, tai sillä nimellä muija ainakin mua kutsuu.. 🙂 Napunapu ja valivali..

Eka Vatanen oli niinku tälleesä.
Eka Vatanen oli niinku tälleesä.

Täällä on homma ihan hyvin hanskassa, treenitkin on sujunut varsin hyvin nyt viimeaikoina ENNENKUIN flunssa+kuume kombo yllätti pienen ihmisen. Ei riitä muisti niin pitkälle että tulisi mieleen väliin jätetty treeni MUTTA eilen oli pakko nöyrtyä. Mä oon aika sitkee sissi menemään salille olipa huono taikka tukkoinen olo mutta oon tehnyt päätöksen että jos on vähäkin lämpöä niin salille en mene PISTE! Nyt ollunna pari päivää vähän päälle 37 ja se on mun asteikolla jo ihan kuumetta kun normisti lämpö on 36.00. Nenä on niin tukossa että jos se olis vielä vähän enemmän tukossa niin se ei olis välttämättä enään ollenkaan tukossa 🙂 tä? Kurkku ompi kuin kasikymppinen santapaperi ja päässä on painetta parin barin verran.

Mutta jos edellä mainittuja ei oteta laskuun niin täällä homma rullaa ja henkselit paukkuu!

10494718_10152513962068631_8676264040825560015_n
Mut sit vähän ajan päästä Vatanen olikin sit tälleesä.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin huomenna tulee timanttista settiä tuonne youtuben puolelle! Vatanen laittaa taas parasta keittiön puolella, ruuan nimi on PÄÄKALLO 2 ja siitä sitten lisää kunhan video tulloopi pihamaalle 🙂

Tässä on vähän kuuppa jumissa niin ei tule mitään polttavia puheenaiheitakaan mieleen joten ollampa sitten ihan suut supussa. Mutta jos teillä muilla on niin heitelkää ideoita niin Vatanen hämmentää soppaa ja kerää lisää hatereita! 🙂

Siistii viikonloppuu kaikille ja muistakaahan käydä rantsulla jos aurinko paistaa, sillä jokainen aurinkoinen päivä voi olla viimeinen aurinkoinen päivä tässä salaperäisessä Suomen kesässä 🙂

 

 

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

2 vastausta artikkeliin “Still alive”

 
Tykkää jutusta