PÄÄKALLO 2

Heippa vaan kaikille tasapuolisesti!

Harvemmin tulee sairasteltua mutta nyt tuli sitten oikeen urakalla vedettyä bakteereita puoleensa, siis mun mittakaavalla 🙂 Kolmena päivänä nosti kuumetta ja kurkkussa oli ämpärillinen limaa ja kaikkee muuta hämärää kamaa. No sehän sitten tietysti tarkoitti sitä että salit jäähylle ja sängyn pohjalle… Nooo tuota se sängyn pohjalle jääminen ei ihan onnistunut kun jonkun se on tässä maailmassa töissäkin käytävä, mutta muuten otin kyllä lunkisiti.

Viisi päivää salilta pois ja korvien välissä alkoi kuulua kolinaa, olo oli hyvin surkea ja paineeton, siinä alkoi pikku podarille tulla hätä. Tänään onneksi olo koheni sen verran että uskaltauduin salin puolelle ja hyvät jumpat tuli tehtyä!

Tämän viikkoa teen kaksijakoisella ohjelmalla kropan kahdesti läpi seuraavan neljän päivän aikana kun viikonloppuna on reissun tynkää edessä ja salit jää pariksi päiväksi paussille TAAS!

Nyt menee taas ihan tyhjän länkyttämiseksi tämä homma joten kahtokaan Vatasen kokkinurkkaus ja menkää nukkumaan.

Käykäähän kurkkaamassa PT Vatasen fb sivuilta asiakkaani Teean HUIKEA puolenvuoden muodonmuutos, likasta lähti karvan alle 40kg rasvaa pois!

Facebook <– Painakaa ”tykkään” nappulaa, kiitoos!

Youtube <– Painakaa ”tilaa” nappulaa, kiitoos!

Kotisivut <– Painakaa mitä nappulaa vaan, kiitoos!

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

 
Tykkää jutusta