Puolialastomia miehiä ja aurinkoisia maisemia

Nyt on tullut varmaan löysin treenijakso sitten vuosiin, mutta sen verran alan tästäkin hommasta tajuamaan että en ole TODELLAKAAN ottanut stressiä vaan nauttinut löysemmästä meiningistä.

Kaikki lähti liikkeelle kun kesäflunssa iski ja toi tullessaan kuumeen kaverina, sen johdosta tais tulla viiden päivän paussi treeneihin, sen jälkeen kerkesin viime viikolla käymään neljään otteeseen jonka jälkeen oli edessä jo pitkään suunniteltu Joensuun reissu jota ei tietenkään pystynyt skippaamaan, salitaukoo pe-su ja tauko jatkui vielä tämän päivän kun herätessäni oli nostanut hieman taas kuumetta… Pidetään sormet ristissä että huomenna olo on hyvä ja lämpö normaali että pääsee repimään!

Tälläiset tauot tekee hyvää niin pääkopalle kuin kropallekkin, homma alkoikin jo maistua vähän puulta ennenkuin flunssa iski päin naamaa, nyt on taas ihan eri ääni kellossa ja oikeen himoitsen salille pääsyä. YEAH BUDDYYYY!!!!

11122233344

Viikonloppuna käytiin kaveriporukan kanssa mun kotikulmilla Joensuussa reissun päällä. Oli ihan huippu reissu, lauantai päivä kelluttiin Joensuun kaupungin läpi virtaavassa joessa koko päivä ja illalla mentiin meikäläisen porukoille saunomaan savusaunaan ja kylpemään koskeen. Yöllä grillailtiin kyrsää ja otettiin vielä revanssi löylyt, tämän setin jälkeen en edes kerennyt sulkemaan silmiä kun kerkesin jo nukahtaa 😀

24234234234

Tälläiset reissut kruunaa Suomen kesän, ja antaa puhtia treeneihinkin kun muistaa rikkoa niitä rutiineja välillä! Käytiin myös kurkkaamassa ilosaarirokin meiningit mutta joo… Kai tässä on käynyt sellainen luonnollinen ilmiö kun pikkupojasta on kehittynyt ainakin edes vähän isompi poika kun tuntui että on kasvanut siitä meiningistä jo ohi. Kiitos mutta ei kiitos, enemmän mua vetää puoleensa muutama hyvä kaveri ja sauna metsän keskellä 🙂

Nimetön 1121321

Käykää kurkkaamassa pieni kooste viikonlopun kellunnasta 🙂

Facebook <– Painakaa ”tykkään” nappulaa, kiitoos!

Youtube <– Painakaa ”tilaa” nappulaa, kiitoos!

Kotisivut <– Painakaa mitä nappulaa vaan, kiitoos!

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

8 vastausta artikkeliin “Puolialastomia miehiä ja aurinkoisia maisemia”

  1. hahah 🙂 Nätti aamuherätys! Voin vaan kuvitella poikien fiilikset…

  2. Ai jumankauta ku lensi protskut pitkin näyttöjä ton sun herätyksen takia xD iso mies ja pieni ääni 😀

  3. Alkoi olla tuo touhu romanttisen herootista. Lisaa naita niam niam!

  4. Mikäs on Vatasen mielestä parhaimman makunen protskujauhe? Videoissa näyttää olevan tuota Massia pöydällä, josta itse pidän todella paljon! Kiitos mukavista videoista, sekä blogista.

    • Jaahas, vai että paras.. hmm. Kyllä varmaan syntha6 vie maussa voiton, mutta sitten taas hinta/laatu suhteelta aika hinnakas, varmaan noi massin perus maut vie voiton, suht halpa ja hyvää 🙂

 
Tykkää jutusta