Pumpataan tää homma taas eloon!

Moro sali veljet ja siskot!

Pyytäisin anteeksi jos sille olisi aihetta mutta kun kukaan ei ole huomannutkaan etten ole koko kesään ääntä pitänyt niin anteeksi pyynnölle ei ole tarvetta 🙂

IMG_3172-2
Anteeksi pyydön sijaan voi aina näyttää hauista!

Ollut sitten hulluin kesä ever, ei mitenkään että märkää olisi ollut vaan töitten puolesta melkoista paahtoa, jollekkin tämä voisi olla normi rytmiä mutta mulle oli pari napsua liikaa! Otin vastaan työtarjouksen kesän ajaksi, palasin edellisen työnantajan hoiviin auttamaan kesäkiireissä kun oletin että pt hommat hiljenee kesäksi… NO EI NE MITÄÄN HILJENTYNYT, jatkuvalla syötöllä uutta asiakasta pukkasi ja SAMPERI kun kellossa on vain 24h ja aika ei riittänyt..

Aamut alkoi klo:05.00 ja kotiin pääsin 16-17 aikaan, äkkiä ravintoa sisään ja sitten salille hoitamaan ykkösduunia eli pt ohjauksia, siihen päälle vielä omat treenit ja ravinto kuviot. Viikonloput meni sitten pelkästään pt hommien parissa. Mä en kovin helposti ahdistu mutta jossain vaiheessa alkoi paidan kaulus kiristämään, ei se työn määrä vaan se etten voinut antaa niin paljon itsestäni pt hommiin kun olisin halunnut, ja asiakkaille anteeksi jos/kun kesän ajan yhteydenpito on ollut vähän tahmeampaa kuin normaalisti!

Kattoselfie!
Kattoselfie!

Mut nyt tähän tulee muutos, perjantaina oli viimeinen päivä putkisaneeraus hommissa ja nyt on aikaa taas pyörittää tätä kuvioo! Tai no… Kysyivät ne takasin pariks viikkoa vielä tekemään ja suottaapi olla että käväsen vielä nopsaa sielä 😀 Ei mahda mitään kun rahakin kiinnostaa…

Videot ja tää blogi on ollut täysin pulssiton koko kesän ajan mutta nyt kun homma rauhoittuu niin laitetaan pyörimään kovemmin kuin koskaan! Videoo puristetaan kerran viikkoon ja blogia useamman kerran!

Jos mulla on enään ainuttakaan lukijaa niin ehdotelkaa aiheita mistä haluatte kuulla suoria mielipiteitä Vataselta, nimittäin mä en pelkää kivitystä 😉

Mut hei!! Mites teidän kesä meni? Onko talven tulo tervetullutta vai päinvastoin? Itse odotan talvea, pääsee keskittymään paremmin bodaukseen!

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

14 vastausta artikkeliin “Pumpataan tää homma taas eloon!”

 1. 1.9 alkaa dietti katotaan mihin päästään. Tsemppiä vatanen reeneihin

  • Se suottaapi olla että itekkin aloittelen dietin tossa syys-lokakun välimaastossa, katotaan mitä sieltä paljastuu 🙂 Pidä pää kylmänä dietin ajan, tehokkaasti ja fiksusti hoidat sen niin pääsee taas sen jälkeen keskittymään siihen olennaiseen!

  • Sinnekkin pitää ehdottomasti tulla käymään, nyt vielä hetken aikaa on pientä härdelliä päällä mutta heti kun rauhoittuu niin se vois olla reissu nro 1 🙂

 2. No hei mahtavaa että alkaa päivitystä pukkaa! En olis uskonut talven 5 pv viikossa salilla treenanneena että melkein koko kesä meni muissa merkeissä. Nyt joku tsemppaus/ruoskinta/motivaatio postaus repsahtaneelle 😀

  • Ai ai ai!!! Nyt tiukka tarraus niskasta kiinni ja sinne salille kun olis jo! Homma junnaa paikoillaan jos talvet reenataan ja kesät rupsahdetaan, hölömöläisten hommaa 🙂

   Katotaan jos tosta aiheesta sais jonkun rivin kirjoitettua 🙂

 3. Vihdoin uutta päivitystä! Jos vain viitsit niin tee vähän pidempiä videoita juuri treenistä ja vähän jotain videon pätkää niiden ympäriltä.

  Kai olet tulossa syksyllä lahteen?! olisi nimittäin toiveena saada nimmari ja jonkinlainen sivussa napattu yhteiskuva jos mahdollista 🙂

  Älä pidä liikaa hiljaiseloa koska täältä löytyy ainakin yksi muutaman vuoden nuorempi blogin seuraaja ja fani

  • No joo tää kesä meni kyllä penkin alle näiden kuvioitten kanssa, oli pakko priorisoida hommia kun niitä oli vähän enemmän kuin aikaa suorittaa niitä 🙂

   Videoita aletaan tekemään kyllä! Pyrin saamaan joka viikko yhden pätkä ulos!

   Kyllä mä varmaan lahteen olisin tulossa katsomaan noi sm kisat, sen verran kovaa riviä tulossa sinne 🙂 Ehdottomasti tule vaan hihasta vetämään jos satutaan törmäämään!

 4. Kesä kyl meni juuri niin kuin piti,kerkes nauttii kesästä ja reeneistä ei lipsuttu.ei edes aerobisista vaikka sali oli kuumempi ku helvetti 😀 vklp tuli paikoitellen nautittua liikaa grillisafkaa mut ei ne diettiä paljoa haitanneet,homma eiku vaan jatkuu ja kovemmalla sykkeellä !

  • Loistavaa duunia! Niin ne kesät pitäisi viettääkkin, oma kesä tuli ja meni enkä kerennyt edes huomaamaan, treenien puolesta yks surkeimmista kesistä.. Salilla tuli käytyä kyllä se 6-4krt/vk mutta tehoiltaan ne oli ala arvoisia.. No nyt illat pimenee ja stressi vähenee ja pääsee taas lempihomman ääreen täydellä panoksella!

   Tsemppiä urakkaan!

 5. Kesä meni kovaa reenatessa ja auringosta nauttien! Jätski maistu tosin pikkasen liikaa, nyt kiristellään vähän pehmennyttä kuntoa niin saadaan ens kesänä taas nauttia jädeistä ja grillisafkoista 😀 Eli ei muuta ku tarkkana ruuan kans ja tossua toisen eteen aina aamusin, puntilla meno jatkuu sata lasissa. Kyllä tästä likasta joskus vielä jonkinmoinen paketti saadaan vaikkei kisasuunnitelmia ookkaan 😀

  • Sun kesä kuullostaakin jo aika mallikkaalta, jospa itsekkin kokeilis tota kaava ensi vuonna!

   Tsemppiä talven urakkaan!

 6. Kesätreenit olivat tänä kesänä nimenomaan kesätreenejä. Hellettä riitti ja hiki virtasi aivan uudella tavalla, mukavaa lisähaastetta joka varmasti poikii uutta tehoa talveen.

  • No joo 😀 Itse huomasin kyllä pientä tehojen puutetta kovimmilla helteillä kun tuola meidän salilla ainut ilmastointi on aukaista ikkuna ja se ei paljoo helteellä auttanut 🙂 Paita oli kauttaaltaa märkä ennenkuin salille edes pääsi, mutta tulipahan silti käytyä 🙂

   Mä odotan ihan innolla talvea, silloin itsellä pysyy fokus kaikista parhaiten päällä!

   Kovia treenejä sinne viileneviin syysiltoihin!

 
Tykkää jutusta