Vedetään kännit!

Morjesta päivää!

Homma etenee hyvin täällä päässä mutta edelleenkin niin paljon tekemistä työrintamalla ettei ihan täyttä panosta ole voinut antaa treenaamiselle, syöty on hyvin mutta treenit on vedetty lähinnä ylläpito meiningillä. 4-5 kertaa viikkoon on tullut käytyä nostelemassa punnuksia mutta kun ei ole ”se” flow päällä niin ei se kulje, mielessä vaan pyörii tuleva duunipäivä ja paidan kaulus alkaa kiristämään kun katsoo työpöydällä lojuvaa ”to do” listaa 🙂

Hyvin mä olen silti saanut raivattua pahimmat ruuhkat pois joten hieman alkaa hellittämään, MUTTA sitten tuli lupauduttua taas putkisaaneraus hommiin kun ne niin kiltisti kysyivät.. Pari viikkoa haistellaan viemäriputkea jonka jälkeen viikoksi karkuun tätä Suomen kylmää ja kosteaa ilmastoa vähän lämpimämpiin maisemiin ja SITTEN ALKAA DIETTI! Nyt jo alkaa tulla ikävä tätä röllykkää, sen kanssa ollaan kuljettu jo vuoden päivät ja nyt siitä pitäis luopua ja tilalle tulee kova ja kuhmurainen vatsa :`(

Viime keväältä, jokunen aika dietin lopettamisesta
Viime keväältä, jokunen aika dietin lopettamisesta

Mut joo tämä kesä on kyllä ollut surkein tähän mennessä jos treeni juttuja pidetään silmällä, aiemmin kun ollut tuntiduunarina niin kun työt loppuu niin ne loppuu, ei tarttee kotona päätään vaivata työasioilla. Duuniin pystyi menemään ihan kuoleman väsyneenä kunhan hommat hoiti vaan pois alta, mutta nyt kun olen toiminut puolitoista vuotta yrittäjänä niin homma ei pelitäkkään enään samalla tavalla. Onhan tässä hyvätkin puolensa mutta on niitä huonojakin, tämä kesä oli oma moga kun tuli hamstrattua ihan liikaa hommaa ja tästä syystä treeni jutut koki pienen kolauksen. NEVER AGAIN 🙂

Tästä eteenpäin kalenteriin kirjoitetaan ensin omat treenit ja sitten vasta työjutut 🙂 !

Mut joo! Olihan mulla asiaakin! Nimittäin alkoholin käytöstä.

Alkoholi ei ole mun elämään koskaan sen ihmeemmin kuulunut, onhan sitä tullut joskus pentuna juotua mutta jos vertaisi oman ikäisten ”normikäyttöön” niin luokittelisin itseni about absolutistiksi. Ennen kun täytin 18vuotta niin kännit pystyi varmasti laskemaan yhden käden sormilla, sitten tuli tämä 18 vuoden ikä ja tuota.. sitten piti varmaan ottaa se toinenkin käsi mukaan laskuihin, silloin ei pikku Jooelia treenaaminen niinkään kiinnostanut ja olihan se coolia oksennella keskustassa liikennemerkistä tukea ottaen. Mittariin tuli 19 wee ja treenaaminen alkoi kiinnostamaan enemmän, kaljan hörppäily jäi varmaan ihan muutaman kerran vuoteen. Sitten tuli täytettyä kaksikymmentä, treenaaminen kiinnosti entistä enemmän ja kylillä heiluminen vielä entistä vähemmän mutta edelleen muistaakseni saatoin muutaman kerran vuoteen käydä kavereitten kanssa ulkona.

how-to-tell-if-drunk-man-person-wasted-inebriated-shitfaced-hammered-plastered

Kahdenkympin jälkeen tulee kaksikymmentäyksi ja silloin loppui alkoholin kanssa läträäminen, saunaolutta edelleen join tai jos kotona teki mieli juoda yksi keskari niin se oli ihan ok. Kolme vuotta tuli mentyä ihan kuivin suin eikä missään vaiheessa tehnyt edes mielikään käydä vetämässä persauksia olalle, ajatus tuntui jopa täysin vastenmieliseltä.

MUTTA tänän kesänä tuli rikottua tuo pitkään kestänyt selvinpäin olo putki, tämän suunnittelin jo kauan aikaan sitten. Me vuokrattiin inttiporukan kesken iso huvila järven rannalta ja leiriydyttiin sinne viikonlopun ajaksi. Kolmekymmentä miestä kun lyö samaan mökkiin niin eihän sieltä selvinpäin selvinnyt kukaan. Meillä oli törkeen hauskaa ja ei mua kaduta pätkääkään että tuli muutama ylimääräinen saunaolut juotua.

10599185_777743242268859_5102054960239267163_n

Jäihän siitä melekosen paha olo muistoksi joten ajattelin jos pitäis taas ainakin sen kolmen vuoden paussin ja katsois sitten kiinnostaako enään 🙂

Kyllä noissa maisemissa passasi paljussa kylpeä aamuyöhön asti!
Kyllä noissa maisemissa passasi paljussa kylpeä aamuyöhön asti!

Mä olen äärettömän tyytyväinen siitä että tää fitness humputus vei minutkin mennessään, jos en olis tähän ryhtynyt niin olisi hyvin mahdollista että jonottaisin joka perjantai muiden seassa paikalliseen yökerhoon rööki suussa ja tekisin hanttihommia kun ei ole mitään sen ihmeempää intohimoa..

Ei tainnu ihan kaikki muistaa ryhmäkuvaan tulla mutta suurin osa ainakin mukana :) Etsi Vatanen kuvasta.
Ei tainnu ihan kaikki muistaa ryhmäkuvaan tulla mutta suurin osa ainakin mukana 🙂 Etsi Vatanen kuvasta.

On mahtavaa elää kun on selkeät unelmat ja tavoitteet joiden perässä juosta päivät pitkät.

Mites teille muille fitness ihmisille tuo kuppi maistuu?? (ps. Jos Vataselta haluaa respectiä niin sen ei kannata kovinkaan hyvin maistua)

 

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

13 vastausta artikkeliin “Vedetään kännit!”

 1. Tänä vuonna taitaa olla kahdet naamat tullu otettua ja juhannuksena viimeksi ja taidanpa olla loppuvuoden selvinpäin. Reeni on sen verran kivempaa 🙂

  • Nyt kuullostaa hyvältä! Ei munkaan tarttee kahta kertaa miettiä lähdenkö launantai iltana kylille vai salille 🙂

 2. Sillon tällön. Ei turhaa alkoholin lipittämistä. Nyt polkastaan dietti käymään niin ei sillon varsinkaan vedetä perseitä ja käydä kebabilla!

  • Ei dietillä eikä bulkilla 🙂 Itellä tuli nyt pikku lipsahdus mut pidän huolen että seuraavaa kertaa ei ihan heti tule, tai ei ehkä enään koskaan 🙂

 3. Siltä tuntuu ainaki nyt.
  Tietenki jos kutsut saunailtaa nii katotaa sit uudestaa

 4. 12 vuotta selvinpäin ja nyt kolmekymppisenä hoksasin että mihin sitä humalaa edes tarvii? Mä kehtaan nauraa (nyt en tarkoita sellaista sievää ladylike hihittelyä), laulaa (enkä edes aina oikein) ja huutaa hulluna (lähinnä keikoilla), kaikki tämä selvinpäin. Ei sitä maun takiakaan juoda, joten en vaan keksi miksi pitäisi humaltua. Enkä varmaan vetäisi kännejä vaikka joku antaisi syynkin 🙂

  • Siinäpä vasta hatun noston arvoinen suoritus! Sulla on asenne kohdallaan, pidä siitä kiinni jatkossakin!

 5. Nyt pamahti 12 tunti ilman viinaksia taakse. Että kyllä tässä aika vähällä on menty jo pitkän aikaa.

 6. 4 vuotta tässä ollut niin että yhden käden sormet riittäää laskeen ryyppäämiset. Ompa tullut huomattua kuinka pienesssä kylässä on aktiviteetit vähissä! Ja aika on yksinäistä joskus rankempina juhlakausina ja pyydöt kuskiks on niin että joskus hyvä laittaa luuri kii… parasta tässä onki se että se joka on selvinpäin ei osaa pitää hauskaa/ tylsää elämää yms. Naljailua.. ja siitä että kiinnostaa olla kunnossa ja elää suhtterveellisesti.. kyllä se mäkkikin maistuu ei siinä.. 😀

  • Mä sanon että niillä on tylsä elämä ketkä ei osaa hauskaa pitää selvinpäin, mut joo mä tiedän ton naljailun.. Mutta kuka viimeiseksi nauraa se parhaiten nauraa 😀

 
Tykkää jutusta