Video päivitystä!

Morjens vaan kaikille hulluille ketkä eksyitte taas tänne meikäläisen karsinaan!

Sormet on niin kipeät työn teosta ettei kirjoittaa voi, joten päätin tällä kertaa tehdä blogin videon muodossa, joten kahtokee video niin tiedättä mitä on tulevan!

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

9 vastausta artikkeliin “Video päivitystä!”

 1. mitkä noiden alun rap biisin ja videon lopussa sun hoilaaman biisin nimet on ?

  • Adi L Hasla – HYI remix ft. Aito Mäkki, VilleGalle, Tippa-T, Kube, Ruma, Nick-E Maggz

   Bablo – Sellainen tää maailma on.

 2. Jooel sä oot tosi kova jäbä! Arvostan! Tsemppiä syksyn treenehin ja etelänmatkaan 🙂

  • Kiitti Älex! Lämmittää pikku pojan sydäntä 🙂 Tsemppiä myös sinne suuntaan, kunhan tuun takas niin katellaampa taas kimppatreeni juttuja!

  • Siinä olet kyllä oikeassa 🙂 Ajattelin että se näyttäis coolimmalta kun ajan ilman vyötä 😀

 3. Sun kesäs kuulosti todella tehokkaalta verrattuna omiin ”treeneihin”. Salikäynnit oli 0-2 kertaa viikkoon. Kaikenlisäksi velttoilin aikuisopintovapaalla johon kuului kuuden viikon kesäloma eikä kesätöitä joten en voi edes kiireeseen vedota 🙂 Mutta toisaalta mulla ei ole mitään muuta tavoitetta mun lihaskunnon suhteen, muuta kuin että omat jalat kantais vielä eläkeiän jälkeenkin. Siihen vasta onkin aikaa, joten ei se aina motivoi niin paljon kuin uskoisi.
  Nyt on taas salikortille varattu aikaa ja eilen tapahtuikin tuskainen paluu painojen pariin, ei ole paljon auttaneet kesän polkupyöräilyt noihin kyykkypainoihin 🙂

  Että tuo sun autos näyttää kivalta! Älkää vaan hankkiko isoa koiraa ettei tule sitten pakolliseksi hankkia farmaria, nimimerkillä ”coupe-Mersu vaihtui farkku-Opeliin”…

  Hyvää lomaa, toivottavasti viikko on riittävästi 🙂

 
Tykkää jutusta