Pelit on pelailtu!

Moro Jonneille ja Lissuille!

Se o Vatanen taas kehissä, turpaan otettiin mutta nyt annetaan myös takaisin ja kovempaa kuin koskaan! Eli kesä meni vähän miten meni, työt otti vallan ja treenit jäi kakkoseks, se kyllä valitettavasti näkyy kunnossa, surkein lookki sitten ala-aste aikojen… Ei se mitään, nyt otetaan ohjat käsiin ja ratsastetaan mustalla orilla kohti isompia hauiksia.. Vai oliko se valkealla ruunalla..

Käytiinhän me tossa etelän reissussakin, Bulgariassa nimittäin! No samperin samperi, siellähän oli kylmempi varmaan kuin Suomessa.. Taivas täynnä pilviä ja vettä satoi, siinäpä oli loma kohillaan 🙂 No kuullostaa ehkä vähän synkemmältä mitä se oikeasti oli, mutta kuitenkin lämpötila tuli molemmille vähän pettymyksenä. Auringon paistaessa oli kunnon helle ja nahka kärysi, mutta odotappa kun sen aurinko meni pilveen, lämpötila laskin puolella ja päälle oli vedettävä pidempää vaatetta, eli kesä oli sielläkin loppumetreillä. Kaksi viimeistä päivää aurinko porotti täydeltä taivaalta joten loppu hyvin kaikki hyvin!

 

Olihan sielä vähän actionia myös, menin tekemään elämäni isoimman päätöksen, homma meni jotakuinkin tälleen..

Pötköteltiin hotellihuoneessa ja otettiin vaan rentoo kun ei ollut kiire mihinkään, juuri niinkuin lomalla pitää tehdäkkin. Taisin siinä pari paikallista olutta juoda ja päivittelin instagrammiin mun super siistejä kuvia 🙂 Emäntä alkoi turhaantua ja alkoi tivaamaan että mitä me illalla tehdään, ei jaksais kuulemma koko päivää hotellilla pyöriä. Mä ehdotin että mentäis rannalle ottamaan vähän loma kuvia kun kerta olin kamerankin ottanut mukaan, Yasmin innostui asiasta kovasti ja alkoi tietysti sutimaan turpavärkkiään niillä kaiken mailman harjoilla ja sudeilla että voisi huijata kuvia katsovia ihmisiä että näyttäisi olevinaan paremmalta vaikka mun mielestä se on kauneimmillaan ihan naturaalina, mutta eihän se sitä usko.. Naiset… huoh…

Siinä meni sitten tunnista kahteen kun piti värjäillä kulmat, ripset, huulet, luomet, kainalokarvat ja kaikki muutkin hässäkät, muuuttta oli se valmis sitten loppujen lopuksi.. Kauheen vaivan te naiset näätte meikkaamiseen ja sit ykskään jätkä ei huomaa eroa 😀 Mut eniveis, lähdettiin kävelemään rantaa kohti johon oli about 500m matka. Mua alkoi vähän jännittämään, taskussa poltteli yksi esine josta kerron sitten hetken päästä lisää..

Lopulta päästiin perille rantsuun ja alettiin etsimään rauhallista ja siistiä paikkaa rannalta jossa saataisiin siistejä kuvia, ja sitä rantaviivaa nimittäin oli.. Meinasi saada slaagin kun joutui käveleen niinku SATOJA METREJÄ. Huhhuh… naura vaan mutta painatko ite 125kg? Tasailin sykettä ja hengitystä jonkun vartin kun oltiin löydetty kiva paikka rannalta josta otettais sitten vuosisadan lomakuvat talteen. Syke oli laskenut jo alle kahdensadan joten aloin asettelemaan kameraa jalustalle, Yasmin toimi mannekiinina kun säätelin valoitusta ja salaman säätöjä, kahden tunnin päästä kun olin saanut säädöt kohdilleen oli aika ottaa kuvia muistikortille.

Sanoin Yasminille että menee kameran eteen jotta katsoisin kameran näytöltä sopiva kohdan seisoskella ja poseerata. Tässä vaiheessa pulssi alkoi taas nousemaan ja hikipisarat valumaan otsalta, taskussa nimeltä mainitsematon esine alkoi polttaa niin että savu kävi! Pyysin Yasminia kääntymään selin minua päin jolloin hiivin Yasminin taakse, tässä vaiheessa ei ollut sydänkohtaus kaukana.. Keli oli tyyni, edessämme kirkkaan sininen meri, rantaan iskeytyi pieniä vaahtopäisiä aaltoja, aurinko oli tekemässä laskuaan tehden taivaanrannan oranssiksi, ajattelin että nyt oli se hetki!  Laskeuduin yhden polven varaan Yasminin taakse ja pyysin häntä kääntymään minuun päin, Yasmin kääntyi ympäri ja jähmettyi paikalleen. ”Yasmin tuletko sä mun vaimokseni”

SONY DSC

 

Hetken aikaan hän haukkoi henkeä ja tuijotti vain, löi vissiin vähän tyhjää… 😀 Lopulta sai suustaan pari sanaa pihalle ”no totta v*tussa” 😀 No ei ihan noita sanoja, mut toi nyt vaan kuullosti hauskalta! 🙂

Kyyneleet lähti valumaan pitkin poskia siis Yasminilla, mä en itke vaikka löisin vasaralla sormeen.. No okei, kai mäkin vähä herkistyin, mutta kovan jätkän elkein en tietenkään näyttänyt sitä kellee! Yasmin oli sekaisin kuin seinäkello koko illan ja ihasteli vasemman käden nimettömässä kimeltelevaa 15.000euron timanttisormusta.. 😀 😀 Tottakai mäkin olin iloinen että se vastasi myöntävästi, koska se on mun elämäni nainen, ihan uskomaton tapaus! (niin hyvässä kuin pahassa) 😀

No kun kerta oltiin päätetty elää tämä elämä loppuun asti yhdessä niin tuliha siinä nälkä, no tietty mä vein mun gimman ulos syömään! Mentiin syömään hampurilaiset paikalliselle kebumestaan 😀 ja tää ei ollu edes vitsi 😀 Mä oon mä enkä mikään pikkurilli pystyssä viiniä maisteleva herrasmies, oon tietty hyvä mun naiselle mutta hitto kyllä hampurilaiset on silti hyviä ja toimii tälläisessä tilanteessa myös:) Mä söin koko setin mutta Yasmin oli edelleen niin sekaisin että hyvä kun tuolilla sentään pysyi niin eihän se mitään pystyny syömään, oli kuulemman niin huono olo kun jännitys purkaantui, mut täähän oli tietty hyvä juttu mun kannalta, sain kaks hampurilaista yhden sijaan 🙂 Oli muuten hyviä juustohampurilaisii!

Häät pidetään mahd nopeasti ennenkuin keretään vaihtaa mieltä 😀 Eli luultavasti jo tulevan talven aikan, kesällä häiden pitäminen on niin last season, ja Vatanen duunaa jutut ihan omalla tyylillään!

Kosinta

Sori kaikki kuumat muijat, nyt teillä ei oo enään mitään tsäänssii! Meitsi on merkattu mies!

Mulla on maailma paras muija ja oon onnellinen että löysin sen ennen muita! Taas yksi positiivinen asia kuntosaliharrastamisesta, sieltä nimittäin iskin tämän 50kiloisen vonkaleen!

Tais mennä vähän herkistelyn puolelle tälläkertaa mutta aika herkkis mä oikeesti oonkin, kovat hauikset mutta pehmee sydän.

Nyt mä meen mun tulevan vaimo viereen sohvalle, otan hänet kainaloon ja näytän hauista silleen oikeen kunnolla ja kysyn että onkohan se kasvanut 😀 😀 Hyvää yötä!

Peace!

 

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

 

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

68 vastausta artikkeliin “Pelit on pelailtu!”

 1. Onnea hiiiirrrmuisesti! Sit samanlainen hääkakku ku mikä oli savolaisella! 🙂

   • Ne oli siinä jossain hääohjelmassa (nyt en muista nimee), mutta kakku oli puntin muotoinen!! Iha sikasiisti! Ja hääohjelmana pojat pikkusen posetteli 🙂

 2. Haha, hauskasti kirjoitettu juttu! Ja superpaljon onnea! Mä olisin ollut oikein tyytyväinen hampurilaisateriasta. Mieluummin maha pinkeäksi kuin mennä ravintolaan, jossa ruoat ovat pieniä suupalakökkösiä pipetillä laitetun kastikkeen kera ja viiden ruokalajin jälkeenkin on hervoton nälkä ja joutuu joka tapauksessa hakemaan hampurilaisia.

  • Kiitti 🙂 Joo kyllä meitsi diggaa enemmän bigmacistä kuin jostain etanoista 🙂 Ei sillä paikalla niin väliä vaan sillä tunnelmalla.

 3. Onnea! Niin se on sitten Keijokin kuohittu… 😉

 4. Apua, miten ton näköinen mies voi olla noin romanttinen että tajuaa ottaa tilanteesta kuvan!! 😀 onnea paljon!

  • Kiitos kovasti 🙂 Kyllä me rumemmatkin osataan, kun ulkonäössä on puutteita niin ne pitää paikata romanttisuudella 🙂

 5. Hahaha, ihana! Liikuttava, mutta samalla hauska tarina, eli toisin sanoen kyyneleet silmissä tyrskähtelin täällä tekstiä lukiessani 😀 Onnea teille ja voi vitti, talvihäät on varmasti aivan upeat! Joskus itsekin olen niistä unelmoinut, koska tosiaan melkein kaikilla on kesähäät, mutta väliäkö sillä loppupeleissä on meneekö milloin naimisiin, kohan vaan menee sen oikean kanssa 🙂 Keep up the good work, äijäblogisi on ihana piristys kaikkien fitnesspimublogien seassa! 😀

  • Kiitti Elsa! Tarinaa oli ehkä vähän väritetty sieltä täältä mutta pääpiirteittäin noin se meni 🙂 Talvihäät vois olla ihan hauska vaihtelu, ja mun ei tartteis hikoilla pukua märäksi 🙂

 6. Apua miten romanttista! Sietääkin vähän salasesti olla tippa linssissä, kun tollasen vonkaleet sait itselles. Kaunis tapa kosia. Huh… tuli ihan kylmät väreet!

  NIin ja sie tosiaan osaat kirjotella hyvin. Hauska lukea näitä sun juttuja, jännittyneenä itsekin luin tätä tekstiä 🙂

 7. IHANA TARINA (whatsapin sydänsilmähymiö)!
  Jokaisen naisen unelma tollanen kosiminen, vaikka kerroit sen niin äijästi, ni kyllä tää lukija ainakin herkisteli sitä lukiessaan :D! Onnea teille 🙂

 8. Hahah 😀 oikeen hieno tarina ja hyvin kerrottu! Jännitys pysy loppuun saakka 😀 ja aina saa nauraa näille äijän jutuille 😀 kirjotus tyyli on ihan parhautta! Enempi vaa saisit kirjotella perkele! 😀

  • Kiitti Rasmus! Vaikka yritän kirjoittaa tosissaan niin ei näillä voi kun nauraa 😀 Ja kirjoittelen jatkossa enemmän, kesä oli tosi kiireistä ja valitettavasti nää jutut piti laittaa jäähylle, mut never again!

   • Joo en siis tarkottanu et nauraa sun jutuille vaa et ne hauskasti ja huumorilla kerrottu

 9. Tuttavapiirissä eräs mies on vaivannut päänsä puhki miten kosaista naistansa, mutta eihän se vaadi kuin etelänmatkan ja hiekkarannan 🙂 Asuu vielä Porissa, joten tuossa olis toi Yyterikin ihan vieressä. Ja vielä romanttisemman kuuloista että teillä on hääajankohtakin tiedossa, ei sitä voi tosissaan enää ottaa jos kihloissa roikutaan vuositolkulla, sanasta miestä ja silleen 🙂

  Onnea paljon ja stressitöntä hääsuunnittelua!

  • Ei kai se kosiminen vaadi kuin sormuksen ja polvistumisen 🙂 Mut kai siitä jotain lisäpisteitä saa jos vähän miettii missä ja miten. Mulle kosiminen tarkoittaa että mennään naimisiin ja samaa tuumii emäntäkin, mitäs sitä vitkuttelemaan 🙂

   Joo ei mitään stressiä, paitsi ehkä vähän kun eilen käytiin sormuksia katsomassa.. Hinnat alkoi nelinumeroisista ja ei todellakaan alkanut ykkösellä… 😀

 10. Ehkä hauskimmalla tavalla koskaan kirjoitettu lukemani kihlautumis uutinen! paljon onnea molemmille keep it up.

  Ps nyt se alkaa huijaa sua kuitenkin siitä et onks ne kasvanu voit luottaa kohta enää vaa peiliin

  • Kiitti! 🙂 Se on huijannut aina, peiliinkään ei voi luottaa kun sekin valehtelee, no toivotaan vain parasta niin jospa se kasvais 🙂

 11. Voi Jonkka! Kylläpä oli ihana, lämmin tarina lukea näin lumisena päivänä. Paljon onnea teille vielä!
  Upeeta että oot löytäny ihanan ihmisen rinnallesi 🙂

  • Kiitti Ansku! Ai sinne on jo talvi saapunut 😀 Täälä vielä nurmet vihreänä mutta kyllä lämpötila alkaa nollaa lähetelemään.

 12. Onneksi olkoon, se on yksi suuri etappi elämässä suoritettu 😉

 13. Jumantsuikka jätkähän oikee Casanova 😀 Onnee aivan törkeesti! Tää(kin) juttu oli kirjotettu aivan loistavasti 😀 eli pieni pilke silmäkulmassa on se juttu 😀 Keep up the good work sensei vatsku!!

   • Ihan muuten vielä näin asiasta kukkaruukkuun ja siitä sinkkiämpäriin 😀 ootkos tulossa fitness expoille :)?

 14. Ihanaa, sydän suli!! :’) Onnea!

  Ja kyllä vaan, treenit lähtee kulkeen ku illat pimenee! Ihmiset valuu kuka minnekin koloihinsa piiloon kylmää ja meikäläisten kolo on sali! 😀

 15. Tuli tosi hyvä fiilis lukiessa tätä!! 🙂 😀

  Onnittelutt molemmillee!

 16. Onnea paljon! Aivan ihanasti ja sun tyylisesti kirjoitettu juttu 🙂

 17. Hurjasti Paljon Onnea ja Rakkautta Teille! Mahtavasti ossaat kyl tarinaa kirjottaa… ;0)

 18. Onnittelut molemmille! , malttamattomana kyselen että millos siitä supersetti olkapääreenistä on tulossa se pätkä :DD

  • Kiitos Kalle! Hehe, ainii se video 🙂 Mulla on se kyllä to do listalla mutta aika on ollut edelleen kortilla 🙂 Älä huoli, jos lupaan niin sen myös teenkin!

 19. Onnea hirmusesti. Aikamoinen romantikko olet kyllä. Täällä luin nauraen ja herkistyen tätä tekstiä 😀

 20. Onneks olkoon! Hyvää settii. Lukiessa tuli sellanen fiilis, että pitääkö tässä iteki lähtee kosintahommiin, mut sit mä heräsin. Huh!

 21. Okei, mä en tiedä kuka sä oot… saattaa olla et toi bodaava poikkis on jotain ehkä susta hourinut joskus. Eniveis tää postaus tuli vastaan naamakirjaa selaillessa ja pakkohan se oli lukea. Oih ja voih miten ihanasti kirjotettu! Tosi paljon onnea teille täysin vieraille henkilöille tästä suuresta askeleesta ja siitä, että ootte löytäny toisenne!

  Ei mulla muuta 🙂

 22. […] Kuukausia kului ja tunne avioliitosta alkoi vahvistua ja vahvistua, aloin olemaan jo aika varma tästä päätöksestä. Aloin jo miettimään että missä ja milloin tämän kohtalokkaan kysymyksen esittäisi ja mitäköhän siihen vastaukseksi saan. Syksyllä lähdettiinkin sitten etelän matkalle ja ajattelin kliseisesti kosia meren rannalla auringon laskeutuessa, so last season mutta toimii Tästä storiin voitte lukea —> TÄÄLTÄ […]

 
Tykkää jutusta