Treenivideota bulgariasta!

Moro tyypit!

Loma meinaa lomaa töistä, mutta loma ei tarkoita lomaa treeneistä! Se ei ole mulle mikään pakkomielle ja hampaat irvessä tehtävä homma lomalla vaan se on mun intohimo ja mun mielestä on todella mielenkiintoista käydä tutustumassa eri maiden kuntosalikulttuureihin.

Bulgarian sunnbeachilla oli reilusti saleja, mutta suurin osa ihan kauheeta kuraa. Laitteet on ostettu tokmannilta ja painoja aika hintsusti, mutta nämä salit missä kävin oli suunnattu lähinnä kevyeen lomapumppailuun, eli kait sielä on paikallisille steroidisonneille omat luolat missä pääsee kunnolla treenin makuun mutta niitä en uskaltanu alkaa sieltä etsimään.

SONY DSC

Päädyin treenaamaan yhden paikallisen hotellin alakerran salilla, ihan kelpomesta lomatreenaamiseen. Laitteita oli kymmenkunta ja vapaita painoja ihan riittävästi. Kertakäynti maksoi 2,5e joten budjettikin kesti sen kolauksen kerran päivään 🙂

Suurin osa paikallisista treenasi ilman paitoja ja osa taisi heilua sielä ilman housujakin 😀 Itsellä kun tuo elintaso näkyy vähän liian selvästi keskivartalolla niin empä kehdannut.. Stereoista pauhasi  ganstaräppi ja tunnelma oli muutenkin aika cool 🙂 Siinä samaisella salilla kävi ihan suht isojakin ukkoja reeneillä joiden kanssa treenin päätteeksi vaihdoin vähän kuulumisia. Kaikilla oli massiiviset yläkropat MUTTA JALAT OLI KAIKILLA KUIN PIENELLÄ TYTÖLLÄ 😀 😀 Nehän katto mua kuin hullua kun pistin syväkykkyjä tulemaan, hyvä etteivät juosseet karkuun 😀 Eli Bulgarialaisille terveisiä että niitä jalkoja saa myös treenata 🙂 LOL

Neljä kertaa kävin viikon aikana treenaamassa ja se oli varsin passeli määrä tuommoiselle viikon reissulle. Ruokailut meni miten meni, eli pizzaa ja hampurilaisia viikon verran ja silti koti suomeen palattua paino OLI PUDONNUT 2KG!!! Onse vaan niin väärin.. No muijalla oli noussu 2kg 😀 😀

Pidemmittä puheitta, kattokaa video ja tilatkaa youtube kanava! Kiitoos!

 

 

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

4 vastausta artikkeliin “Treenivideota bulgariasta!”

 1. Tuli vaan mielee et jos siel on kaikilla jalat semmoset riisitikut nii mistähän bulgarialainen askelkyykky on saanut nimensä? 😀
  Oli muuten törkeen hyvä video taas kerran! hyvä jos saat nyt tykitettyä niitä kunnolla nii ei tuu meikäläiselle tylsiä päiviä 🙂 eihän niitä videoita oo koskaan liikaa 😉
  Ja ai niin onnea muuten kihlautumisesta 😉

  • Hehe 😀 No sillä salilla ei ainakaan bulgarialaista kyykkyä oltu tehty kertaakaan 🙂 Onhan sielläkin varmasti kunnon bodareita mutta tolla salilla treenaavat oli penkkipunnertajia ja rantabodaajia.

   Kiitos palautteesta, ja nyt mä yritän saada taas tätä hommaa käyntiin kunnolla!

 2. Pakko kysyä että mikä biisi tossa treenatessa soi taustalla, on meinaa tosi hjuvan kuulonen!

  Jätkä tulee kyllä tuomaan uskomattoman paketin lavoille sit aikanaan!

  • ”Hopes die last – keep your hands off” on treenibiisin nimi, hyvää jytkettä 🙂

   Oma usko horjuu asian kanssa pahasti ja tuntuu ettei kolme vuotta tule riittämään koskaan että olis siinä kunnossa että ilkeis lavalle nousta.. No jos ei muuta niin sitten vaikka shortsi sarjaan 🙂

 
Tykkää jutusta