Kreatiini Keijon ja Testo Timon villit saliseikkailut osa mikälienee…

No MORO MORO!

Se on se aika vuodesta kun suuret ja mahtavat KREATIINI KEIJO ja TESTO TIMO lyövät isot hauiksensa yhteen ja menevät rankaisemaan pieniä ja viattomia lihaksiaan hämyisille kuntosaleille aiheuttaen yleistä paheksuntaa ja valtavia pelkotiloja kynäniskojen keskuudessa!

Testo Timolla niinkuin myös mullakin meni kesä vähän penkin alle treenien osalta, ja tietty sen takia kun ME EI TREENATTU YHDESSÄ. Testo ei ole mitään ilman Kreatiiniä ja sama toisin päin, sit kun sotketaan testo ja kreatiini samaan liemeen niin homma alkaa keulimaan! Ja nyt laitetaan homma keulimaan niin että alkaa lukijoillakin siellä keulimaan!

Tänään heräsin klo:05.00 niinkuin kaikki KUNNON BODAAJAT herääkin! Työnsin paketillisen kananmunia blenderiin ja sekaa TIETTY maltoo ja kreaa! Pyöräytin sen koko sotkun sekaisin ja kaadoin ne meidän löylysankoon kun EIHÄN ne mihkään kynäniska sheikkeriin mahtunu. Nii ja arvatkaa muistinko kuorii ne samperin KANANMUNAT.. No tällä kertaa ne meni kuorineen. Hörpin sen mega protsku sankon samalla kun katsoin 7. kerran mr. olympia finaalin ja fiilistelin miten me Teston kanssa seisotaan sillä lavalla 2017 vuonna ja jännitetään kumpi voittaa!! Mä luulen että MEITSI jatkaa Heatin paikalla ja Testo tulee olemaan IKUINEN KAKKONEN HAHAHAHAHAHAH 😀 😀 Aika noloo Teston kannalta.. 😀

No ihan sama… Me oltiin sovittu treenit klo:07.00 salille, Testo Timo on AINA myöhässä joten MEITSIKIN meni vasta vartin yli paikan päälle ja eihän se vieläkään ollu siellä.. AIVAN SAMA, mä aloin jo bodaamaan ja ottamaan kunnon lämpöö päälle! Mä olin jo ihan pumpissa kauttaaltaan kun Testo saapui ihan hiestä märkänä salin aulaan. Sitä oli kuulemma ummettanu koko yön ja nyt sit aamulla oli tulppa lähtenyt paikaltaan ja kuulemma sitä oli seinillä ja kaikkialla, ihme jätkä toi Testo, välillä oikeen kuvottaa sen jutut… No aivan sama! Nyt oli aika BODATA eikä mitään lääkäriä leikkiä!

Meillä oli vuorossa olkapäät ja tiedossa oli ÄÄRIMMÄISEN tulista satsia! Oltiin suunniteltu tää treeni jo ennakkoon joten molemmat oli ihan täpinöissään tulevasta!

Alkuun otettiin pitkä lämmittely koska meillä ei ole TODELLAKAAN varaa loukaantua jos 2017 halutaan kisata olympia voitosta! Tehtiin vipareita ylös, alas, sivulle, viistoon, vasemmalle, oikealla, länteen, itään, pohjoiseen ja välillä semmoisiin suuntiin mistä en ollut edes kuullutkaan??? HÄ??  Olkapäät oli AIVAN karseessa pumpissa joten aika oli siirtyä miesten hommiin eli BODAAMISEEN! Eli raskailla painoilla tehtävään kuntosaliharjoitteluun jos siellä joku kynäniska ei nyt tajunnut!

Yleensähhän porukka aloittaa raskailla liikkeillä ja etenee kevyempiin harjoituksiin treenin edetessä… HAHAHA 😀 Vain paska housut treenaa silleesä! Me Teston kanssa eka treenataan olkapäät muussiksi eristävillä liikkeillä ja vasta sen jälkeen tehdään ne raskaat jutut!! Eli alkuun otettiin viparit taakse koneessa!! Vedettiin kolme kovaa sarjaa toistojen liikkuen kympin ja viidentoista välissä!! Kun omat voimat loppui niin siitä AINA viisi pakkotoistoa eteenpäin, AINA!!! Tän liikkeen jälkeen alkoi paidat käymään kireiksi pumpin aiheuttamasta LAAJENTUMISESTA!

Takaolkapäät oli tulessa joten oli aika siirtyä yksi pykälä eteenpäin eli hypätä olkapäässä sijaitsevan keskimmäisen viipaleen kimppuun!! Vedettiin viparit sivuille käsipainoilla, taas sama homma! Sellaiset painot käsiin että sai hädin tuskin tehtyä kymmenen toistoa omin voimin ja siitä Krean ja Teston erikois pakkotoistot KÄYTTÖÖÖÖN! BOOOM BOOOMM BOOOOOOM!!! 

Yks kynäniska oli kuulemma käynyt salin ovella kesken mun MEGA SARJAN mut oli kääntynyt samointein pois ja juossut karkuun niin että lenkkarit oli lennellyt pitkin seiniä, HAHAHA perus pelokas kynäniska!! Kävisivät edes SALILLA niinkuin kunnon miehet ruukaa tekemään!! Mutta ei… kääntyvät salin ovelta pois.. LOL..

No se niistä kyniksistä. Me ei Testo Timon kanssa haluta ENÄÄ KOSKAAN OLLA kynäniskoja niin meidän oli pakko jatkaa treeniä!! Huh alkoi ja katabolian kynnet tuntumaan persauksissa kun jäätiin nauramaan sille kynäniskalle pariks minuutkis.. Me tehtiin liikettä mitä kynäniskat ei OSAA EDES TEHDÄ!! HAHA! Nimittäin pystysoutua! Taas oli edessä tuliset sarjat ja eihän siinä auttanut kun alkaa tekemään! Ladattiin tanko täyteen roinaa ja annettiin palaa, sali vaan täyttyi maskuliinisista karjahduksista kun Testo Timo alkoi höyläämään tangolla ylös ja alas!! Mä tsemppasin sitä kuin hullu ja se vaan teki ja teki!!! Se on hullu äijä kun sitä yllyttää!! Voisin kertoa pari tarinaa mitä se on suostunut tekemään yllytyksen seurauksena mut ehkä myöhemmin niistä, ja ne pitää kirjoittaa sitten siihen aikaa että perheen pienimmät eli kynäniskat on jo nukkumassa..

No ihan sama taas! Me jatkettiin bodausta niinkuin me tehdään AINA! Vedettiin pystysoutu sarjat loppuun kunnialla, jokaiseen sarjaa 5 pakkotoistoo ja Testo Timo yllytti vielä tekemään mekaanisella kevennyksellä extra toistoja joten mä tartuin haasteeseen ja tehtiin ihan extra juttuja joita ei oltu suunniteltu!! Mut sitä tää bodaus on! Pitää mennä fiiliksen mukaan, jos tuntuu että sä haluat tehdä enemmän NIIN TEE ENEMMÄN!!! No hard feelings kynäniskat mutta se on yksi syy miks ootte noin säälittävän kokoisia on se että te ette osaa käyttää MIELIKUVITUSTA ja poiketa rutiineista! Ei se lihas loputtomiin kasva samalla treenillä, joten nyt kun olette vetäneet viisi vuotta arnoldin kultaista kuusikkoa niin olis korkea aika tilata PT VATASELTA uutta reeniohjelmaa!

Se niistä treeniohjelmista, show must go on sanoi Kreatiini Keijo ja lompsi ison egonsa kanssa smith vekottimelle ja alkoi valmistautumaan RASKAISIIN pystypunnerruksiin! Olkapäät oli jo täysin mummon muussia! Mut juuri silloin kun susta tuntuu että haluaisit lopettaa NIIN SILLOIN JUURI TULEE JATKAA! Timo hakkas mun selkään kunnon kämmenen jälet kun aloin hakeen agree tulevaan sarjaan, mä ähkin, puhisin ja huusin amerikkalaisista bodyvideoista tuttuja sloganeita saadakseni FIILISTÄ PÖNTTÖÖN!! Timo läiski mun olkapäihin ja latseihin kunnon litsareita ja sit mulla ALKOI KIEHUMAAN!!! Mä tartuin siitä tangosta niin S**KELIN kovaa, käänsin lukot auki ja aloin rankaisemaan sitä smith vekotinta niin että se katui sitä päviää kun se valmistettiin jossain kiinalaisessa tehtaassa!!! Annoin tangon tippua rajusti kohti rintaani ja siitä RAiVOKKAASTI työnsin sen ylös niin että persaus irtosi aina penkistä! Mä retuutin sitä tankoa niinkuin en olis ikinä ennen retuuttanutkaan!!! Toistoja tuli toisensa perään ja enkat paukkui mennen tullen!! Kun voimat loppujen lopuksi hyytyi, oli aika ottaa Krean ja Teston ERIKOIS pakkotoistot käyttöön! Eka mä luulin kuolevani, parin toiston jälkeen mä toivoin kuolevani ja viimeisiä toistoja tehdessä taisin kuollakkin hetkeksi aikaa MUTTA sit muistin että nyt ei ole aikaa kuolla vaan nyt on aika bodata kuin aikamiehet!!

Me tehtiin noita kuoleman sarjoja kolme kertaa ja sitten rojahdettiin lattialle hiestä märkinä ja haukottiin vaan happea! Meidän treeni oli siinä!!! Siinä oli jo aivan liikaa treeniä yhteen treeniin ELI JUST SOPIVASTI!

Me käteltiin Testo Timon kanssa niinkuin kunnon herrasmiehet tekee, kiitimme toisiamme hyvästä treenistä ja lähdettiin kotiin syömään ja lepäämään!

Peace!

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

8 vastausta artikkeliin “Kreatiini Keijon ja Testo Timon villit saliseikkailut osa mikälienee…”

  1. Jeah, pitkästä aikaa kunnon tarinaa! Näitä on aina mahtava lukea! Jatka samaa rataa ja tsemppiä lihatalkoisiin 😀

    • Kiitos Ville! Alkoi iltaisella vähän väsyttämään joten oli aika kaivaa krea&testo fiilis päälle ja alkaa purkamaan tämän päiväistä treeni tänne blogiin ”pienen” lisämausteen kera 🙂

  2. Mahtava! Joskus 2000-luvun alussa intternetin uutisryhmissä repeilin Testomanin ja Raudon sekoiluille, tää ei häviä niille yhtään :D. Paitsi ehkä vähän liian hyvin sulla hallussa noi yhdys sanat. Koska oikeestihan se on kynä niska, pysty soutu ja kata bolia!

    • Kiitti 🙂 Testomanin ja Raudon seikkailuista on ehkä vähän imetty vaikutteita 🙂 Mitä enemmän kirjoitusvirheitä niin sen parempi vaan, en mä mikään äidinkielen opettaja ole, mä nostelen puntteja! 🙂

  3. Hahah! 😀 Pitää olla mummon muusina tai tuntuu ettei oo treenannu ollenkaan!

  4. Nyt oli taas kerran sen verra hyvää juttua että alko varusmiestä kahden viikon kinkunkin jälkeen naurattamaa!!:D lisää näitä!!

    • Mukava kun sait pientä piristystä sinne harmaaseen arkeen 🙂 Lisää laitellaan kunhan saan testo/krea fiiliksen päälle! Tsemppiä aamukasa!

 1
Tykkää jutusta