Lettukestit videolla!

Moro Siat!

Kannattais varmaan sunkin miettiä että mitä sä siihen lettutaikinaas työnnät, jos ei ajatus kulje niin selvennetäämpä se videon muodossa! BOOOM!

Tämän lettutaikinan osaa tehdä se vähä älyisinkin fitness kana ja se tolloin bodarikin.

 • 2 kanamunaa
 • 1 banaani
 • ripaus steviaa

Sotket kaikki sekaisin ja lyöt pannulle, sitten syöt jos on nälkä.. Peace!

Nimetön1234321

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

9 vastausta artikkeliin “Lettukestit videolla!”

 1. Ei osannu munat ja bansku odottaa ollenkaan tuollaista yllätyshyökkäystä 😀 En ole koskaan sekoittanut munakasta blenderissä mutta onneksi nyt tietää montako kertaa seos tulee surauttaa 🙂

  Mää näen keraamisen pannun! Onkos ihan aito TV-shoppi cerafit vaiko halpisversio? Entäs onko munakkaat onnistuneet tällä pannulla paremmin?

  • Joo noi yllätyshyökkäykset on tärkeitä koska muuten saattaa jäädä banaani klönttejä sekaan 🙂

   Keraaminen pannu on kuuminta hottia! Toi on halppisversio robbarista, maksoi 16egee. No vaikka miten yrittää niin en mä saa pohjaan palamaan mitään tolla 😀 Tosi kätevän oloinen kapistus, en tiedä mitä sitten käy kun pinta alkaa kulumaan mut nyt ainakin skulaa!

   Vatanen suosittelee 😉

   • Nyt piti porilaisen mennä googletta että mikä on robbari 😀 Täällä on vaan tokmanni ilman lempinimeä. Mut mäpä ostin ekan keraamisen pannuni 12 eurolla! Puoleen hintaan! Mut siitä lähti kyllä pinta suht äkkiä, merkiltään se oli House-mallistoa. Isompi Lidlin keraaminen porskuttaa edelleen ihan hyvin 🙂

    • Haha 😀 😀 Joo eli halppis kauppa, samaa kategoriaa kuin tokmanni 🙂 Mä en ton merkkiä muista mutta joku kiinan ihmehhän se on, jäädään innolla seuraamaan miten tulee kestämään!

 2. Kokeiles Vatanen vähä tuunatumpaa versioo tosta eli: 3kpl kananmunia 1banaani about 20g Vanilijaprotsku jauhoo. Paistat kookosöljyssä ja kanelia REILUSTI päälle. Sitte pakastemarjoja väliin ja käännät lätystä puolikkaan toisen päälle ja annat vähä marjojen sulaa. So on avot ja bon apetit ja silmupleet päälle.

  • No huhhuh mikä torttu! Eihän tuommoista enään kuntosali harrastaja osaa tehdä 🙂 Mutta varmasti vähän maistuvampi! Saatampa tuosta tehdä videonkin jos oikeen innostun 🙂

 3. Haha nimen omaan torttu! No hei teikän ulosannillahan siitä vois tämmöselle perus bodipetterille saadakki kattavan infformaatio paketin! Eikös se niin ollu, että perusbodarilla älykkyysosamäärä on pienempi ko kengän numero vai oliko se hauiksen ympärys? Täh? 😀 No kuitenkin kattos ko osalla näistä testomanneista ei oo tota blenderii (vaikka eihän sen pittäs olla mahollista koska kaikki ylimääränen fyysinen aktiviteetti vie katabolian ja kulutuksen puolelle) no kuitenkin, voisit videolla näyttää miten sen banaanin saa haarukkalla liiskattuu ja prodet sekotettuu plus munat päälle ja torttu taikina on valmis 😀 Tarpeeksi ko noita torttutaikinoita vispaa niin forkuillahan ei ole muuta mahollisuutta kuin kasvaa? Ja sillo ko niitä vispaa niin kulutus nousee ja sillo saa syyvä vielä enemmän vai miten se oli? 😀

 4. Ei tartte ees steviaa kun banaanin käyttää oikeesti kypsänä, jolloin se on makeampi 🙂

 
Tykkää jutusta