Treeni juttua + video!

Hei vaan että heilahtaa!

Vois heittää tähän väliin puhtaan treenipäivityksen videon kera!

Viime viikon teema oli volyymi, eli treenit painettiin kovalla intensiteetillä läpi ja toistoja tuli vaikka vähän muille jakaa. Volyymiviikko on mun ehdoton lemppari, niissä saa sellaisen fiiliksen päälle että jos tällä ei ala lihakset kasvamaan niin ei sitten millään! Voi kuullostaa vähän pöljälle mutta mulle pumppi on todella tärkeä asia treenatessa, siksi välillä onkin vaikea treenata voimapainotteisesti kun ei saa sitä painetta samalla tavalla kroppaan ja treenin jälkeen jää vähän sellainen fiilis että näinköhän tosta oli mihinkään, mutta yleensä nämä treenit tuntuvat sitten seuraavina päivinä 🙂

HHhmmmmmggggggffffff
HHhmmmmmggggggffffff

Toissapäivänä oltiin treenaamassa olkapäitä ja sain mun tulevan vaimon kameran taakse niin pistettiimpä koko helahoito videolle! Käytiin treenaamssa Porvoon easyfitillä joka oli ihan mukavaa vaihtelua, mutta jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin ei se ilmapiiri ehkä sovi meidänkaltaisille treenaajille, tuntui että osa asiakkaista häiriintyi ähinästä ja puhinasta 🙂 Mutta muuten tosi asiallinen paikka!

Treeni meni kutakuinkin seuraavanlaisesti:

 • Pystypunnerrus, 3 pudotussarjaa, toistot yht. 20-30
 • Arnold press + viparit sivulle, 3 supersarjaa, toistot yht. 30
 • Viparit taakse maaten, 3 pudotussarjaa, toistot yht. 30
 • Pystysoutu, 3 pudotussarjaa, toistot yht. 20-30
 • Pohkeet smithissä, 4 suoraa sarjaa, toistot 15-20

Perus hyvä treeni saatiin aikaiseksi, mutta pumppi oli kateissa sekä salilla oli ”hieman” turhan äkäiset ilmastointilaitteet, huppari päällä olis ollut ok treenata mutta vaimari päällä meinas flunssa tulla 😀

Käykeehän kurkkaamassa video!

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

6 vastausta artikkeliin “Treeni juttua + video!”

 1. vtu mikä mörkö! 😉 mikä orkesteri tossa soi taustalla?

 2. Hyvä jätkät! Muistanko mä ihan väärin, että sulla on tai oli Killen kanssa jonkimoista yhteistyötä. Vieläkö semmonen jatkuu? Ootko ollu tyytyväinen?

  • Kille on hyvä ja osaava kaveri. Meillä ei ole mitään ”diiliä” mutta mä ongin tietoa sillointällöin ja treenejä tullaan varmaan jatkossa vetämään.

 3. Minä kanssa muistelen että keijo oli innolla giant sarjoihin kiintynyt kun Killen kanssa teki jotain hommaa, ei taida enää gianttisetit maistua 😀

  • Gigantti juttuihin en oo koskaan sekaantunut, mutta Killeltä tuli hyvin erillaista treeniä mihin olin tottunut, hitaita toistoja yms.

 
Tykkää jutusta