Vatasen super siistit kuulumiset!!

Morrrjens toverit rakkaat!

Olimpa tuossa tovin hissukseen kun pukkasi taas bisnes reissua etelään. Käytiin Barcelonassa kahtelemassa jalkapalloa ja mm rallia. Hullujen homma molemmat… Toisessa lajissa juostaan porukalla pallon perässä ja tienataan kymmeniä miljoonia vuodessa, ja taas tässä toisessa lajissa ajetaan henkensä uhalla metikössä kahtasataa ja se kaikenlisäksi maksaa sulle satojatuhansia vuodessa ja saat pokaalin ja lämmintä kättä jos satut voittamaan (kärkikastilla tietysti isot sponsorit).

Itellä on aika hyvä laji, ei maksa paljoa mutta ei mitään voi kyllä ansaitakkaan 🙂 Reilupeli 🙂 Eihän tätä rahan takia tehdäkkään, intohimo <3 xoxoxoxo

Mutta sitten kuulumisiin. Tänne kuuluu varsin hyvää, työkuviot rullaa mukavasti ja uutta porukkaa lappaa hyvällä sykkeellä sisään, bodataan Suomi kuntoon ny! Diettiä oon jonkun viikon porskutellut eteenpäin ja mukaavaahan tämä on, jatkuva ähky alkoi massakaudella tympäisemään ja nyt jopa nauttii siitä kun on sillointällöin nälkä. Toki nämäkin ajatukset tulee muuttumaan mutta nyt alkuun näin 🙂

2014441023_103118-2

Tämä viikko taitaa olla numero kuusi, ja edellinen viikko meni reissun päällä joten jos lyhyellä matikalla nopeasti ynnäilen niin alla taitaa olla neljä kokonaista viikkoa miinus kaloreilla. Paino jostain syystä ei ole ottanut laskeakseen, mutta taas peilikuva ja ympärysmitat puhuu eri kieltä. Mitäs väliä sillä painolla, olkoot vaikka 170kg jos peilikuva vaan paranee ja vyötärö kapenee 🙂

Paino veivaa siinä 119-120kg välissä, ja mun tavoite oli päästä sinne alle 110kg  ja mietitään siitä sitten pidemmälle onko tarvetta/järkeä tässä vaiheessa alkaa raapimaan sen pidemmälle kuin kisoihin on monta vuotta ja lihaa tekemättä parikytä kiloo 😀 Nykyinen lihasmassa menis varmaan shortsilavalla mutta se ei valitettavasti mulle riitä, lissää puita pessään!

Mutta kaikenkaikkiaan tänne Porvooseen kuuluu varsin hyvää, elämä on mallillaa ja meitsi vaan nautiskelee 🙂 Elämä on treenaamisen jälkeen parasta huumetta ja mä vedän siitä överit! Älkää nyrpistelkö neniänne tai murjottako muuten vaan, tää on siistii hommaa kun vaan osaa etsiä niitä positiivisia asioita. Elämä on loppujen lopuksi lyhyt pyrähdys joten kannattaa ottaa irti tästä kaikki mitä saatte!

IMG_20141018_170834
Voi sitä onnen päivää kun huomasin ensimmäisen verisuonen tulleen pintaan! Sitä juhlittiin viikko kotona 😀 Ne on ne pienet jutut jotka luo kokonaisuuden 🙂

Ketään ei teoriassa eikä käytännössä kiinnosta nää Vatasen kuulumiset joten parempi vetäistä turpa rullalle ja työntää se taskuun! Kohta testo Timo tulee käymään kylässä, vedetään palaverit ja siitä salille rankaisemaan irtopainoja 🙂 Jos hyvä tuuri käy niin saatampa ottaa videon tynkää siinä ohessa ja laittaa sen sähkö intternettiin jakoon! Mittään en luppaa mutta toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato.

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

8 vastausta artikkeliin “Vatasen super siistit kuulumiset!!”

 1. Kiitos Vatanen ku piristit mun synkkää päivää kirjotuksellasi! Alkoi jopa hymyilyttämään tuo mitä sanoit elämään suhtautumisesta. Ei nyrpistellä ei! (tullee kai se ny apea mieli ku oot yli viikon kippeenä, makkaat vaan ja ootat seuraavia reenejä ku kuuta nousevaa) 🙂

  • Mukava kuulla jos mun pöljät jutut sai sun päivään vähän vauhtia 🙂 Kaikesta löytää ne negatiiviset sekä positiiviset asiat, mutta sen päättää kaikki itse että kummalle antaa tilaa elämässään. Mä blokkaan negatiiviset jutut ja keskityn niihin positiivisiin.

   Sunkin tapauksessa kannattaa enemmän iloita siitä että voit mitä luultavimminkin taas kohta treenata kovaa ja nauttia elämästä täysin rinnoin, kun sekään ei ole itsestäänselvyys vaikka me niin usein ajattelemmekin.

 2. Moro, mikset käy jo aikaisemmin hakemassa vähän kisa kokemusta ja näet vähän miten
  mm. kisadietti sitten toimii sinulla.
  Millä tyylillä menny nyt ruokailu? Itse kynäniska välidietti : ja hiilarit vain treenin jälkeen. Välillä maltoa treenin aikana. Ja jos raskaampi työpäivä, niin vähän jotain hiilaria päivällä.

  • Tätä on kysytty niin moneen otteeseen että taidampa tehdä kokonaisen blogi postauksen asiasta 😀 Saat siis vastauksen lähiaikoina 🙂

 3. Niin ja shortsisarja on muutenki näteille pojille. 😀

 
Tykkää jutusta