I will be back!

Nyt tulee puhdasta treenipäivitystä, pitäkää kiinni tuoleistanne!

Monesti sitä eksyy treenipuolella kikkailemaan turhia ja keskittyy asioihin jotka ei välttämättä ole niinkään tarpeellisia ja tehokkaita, unohtaa ne perus pilarit joiden ympärille oikeasti treenit pitäisi rakentaa. Testo Timon kanssa suunniteltiin yhteistuumin kuukausi sitten kolmi osainen treeniohjelma jossa treenataan kolmea hyvin oleellista ja tärkeää osa aluetta kun tavoitteena on olla joku päivä iso mörkö.

 

Ensimmäisellä viikolla treenataan puhdasta perus bodytreeniä, mahdollisimman isoilla painoilla kymmenen toiston sarjoja. Toisella viikolla viisveisataan painoista vaan keskitytään lihastuntumaan raa´alla volyymi treenillä. Kolmas viikko on meille ”lepo viikko” silloin nimittäin treenataan voimaa, miks muka lepo viikko? No kyllä se bodaajan vinkkelistä aika pitkälti lepäämistä on, sarja kestää 10sek ja tauko 5min 🙂

Eilen treenattiin selkää hyvin perinteisellä bodaus meiningillä, ja muuten meni perille! Joten Jonnet, ei tarvitse mitään taikaa kasvaakseen. Mä oon treenannut jo tovin ellen toisenkin ja mun selkä huutaa tänään armoa eilisestä selkätreenistä vaikkei treeni sisältänyt mitään erikoista. Puhtaalla tekniikalla mahdollisimman isoja painoa liikkeelle, on aina toiminut, tulee aina toimimaan!

Kahtokkee video ja menkkää sen jälkeen nukkumman!

 

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

2 vastausta artikkeliin “I will be back!”

 1. Tämä ei nyt liity oikeastaan tähän sun blogipäivitykseen mitenkään, mutta millainen mielipide sulla on lepopäivistä?
  Onko sulla käytössä säännölliset lepopäivät vai kuunteletko kroppaa sekä miten suosittelisit muille?

  Ps. yritin etsii sua Fitness Exposta paperii j kynä kourassa mutta eipäs löytynyt herraa :/

  • Moro Nikke!

   Normaalisti mulla on lepopäivät kirjattu kalenteriin ylös jo valmiiksi. Sen verran alkaa jo oman kropan tuntemaan että osaa melkein ennakkoon sanoa milloin kannattaa levätä ja millon ei. Nyt viime viikolla tosin tehtiin poikkeus, mulla tais tulla jopa 8-9 treenipäivää putkeen kun sattui olemaan vaan niin hyvä meininki päällä, nyt huomenna eka lepopäivä ja sen tuntee kyllä 🙂 Enempää ei ole jaksanu tehdä 🙂

   No samperi, ens kerralla sun täytyy etsi tarkemmin 🙂 Mä en kauheen pitkään paikan päällä pyörinyt, varmaan 2h messuosastolla ja si kävin kisat kattomassa.

 
Tykkää jutusta