Treenikaveri <3

Morot!

Tässä on ollut nyt vähän kaikkee kissanristijäistä ilmassa (töitä) niin ei oo kerenny kirjottelemaan mutta jospa mie nyt puristan pari riviä ulos 🙂

Tavoitteellisen treenaamisen kolme tärkeintä asiaa kaikki tietää, ne ovat treeni, ravinto ja lepo. MUTTA nyt Vatanen aikoo sekoittaa tuota vuosisatoja vanhaa reseptiä ja väittää omalla kohdalla tuohon listaan kuuluvan vielä yhden todella tärkeän osan. TREENIKAVERI!!

friend-workout

Treenikaveri ei ole tärkeä sen takia että voisi vaihdella kuulumisia, ei sen takia ettei salille olisi niin yksinäistä eikä edes sen takia että olisi helpompi ottaa salikuvia hauiksesta. Treenikaverin tärkeys tulee siinä vaiheessa esille kun sun pitää puristaa ne viimeiset toisot pois, juuri ne toisot jotka jätät yksin tekemättä ja nimenomaan ne toisot jotka merkitsee kaikista eniten kehityksen suhteen. Hyvä treenikaveri tuo tervettä painostusta onnistumiseen ja auttaa viimeiset toistot ylös kovan karjumisen säeistyksellä!

Mulla on hyvä treenikaveri, Testo Timo! Timon kanssa sovitaan treenit ylös kalenteriin useita viikkoja eteenpäin ja niistä todellakin pidetään kiinni, jos skippaa salin niin se on oma moga mutta treenijärjestys ei muutu vaan pysytään sovitussa kiinni!

Mä en itse enään pidä yksin treenaamista edes treenaamisena kun on päässyt kunnolla makuun mitä se on parhaimmillaan hyvän spottaajan kanssa. Kaikki kehitys tapahtuu mukavuus alueen ulkopuolella ja treenikaverin kanssa pääsee todella kauas sieltä alueelta 🙂

Kuka tahansa ei tietysti kelpaa treenikaveriksi, kemiat pitää osua yksiin ja molemmilla pitää olla tavoitteet korkealla ja motivaatio pilvissä jotta treeneistä saa joka kerta timanttisia! Luovuttaja tai muuten vaan löysänakki treenikaveri voi myrkyttää treenit normaaliakin paskemmiksi, joten älä treenaa löysien nakkien kanssa, treenaa samanhenkisten kavereitten kanssa. Skandaalia lainatakseni ” vaikka oot frendin kans salilla niin tauoilla on v*tun hiljaista”, eli eihän sinne päivittelemään mennä..

Treenaa paljon, syö paljon, lepää paljon JA HANKI KOVA TREENIKAVERI!

20141125_190957
Tämän hetken kuntoa, paino edelleen lähempänä 120kg kuin 110kg.

Päivän kysymys: treenaatko yksin vai kaverin kanssa? Ja miksi?

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

10 vastausta artikkeliin “Treenikaveri <3”

 1. Hyvä aihe. Hyvät reeni kaverit on harvassa. Ja että aikataulut/ reeni ohjelmat sopis yhteen vielä harvemmassa. oletko itse kauan reenannut reenikaverin kanssa?

  • Ne on harvassa, jos löytää hyvän niin kannattaa pitää kiinni kynsin hampain 🙂 Mä olen viimeiset pari vuotta treenannut kaverin kanssa, välillä toki jaksoja jolloin joutunut yksin nostelemaan.

 2. Todella hyvä aihe tosiaan ja tätä tulee liian vähän pohdittua! Itse treenaan aina yksin. Käyn sekä salilla että jumpissa. Ehdottomasti jos treenaisin pääasiassa salilla, olisi treenikaveri paljon tärkeämpi. Toisaalta omalla salilla ei käy tällä hetkellä niitä innokkaimpia treenaajakavereita, vaan aika epätasaisesti on lähinnä kodin sijainnin perusteella jakauduttu eri saleille. Täällä valinnanvaraa on tosi paljon ihan pienelläkin alueella.

  • Jos ei omalta salilta löydy kunnon kaveria niin sitten se pitää vaihtaa salia 🙂 Jos haluaa asioiden muuttuvan on niitten eteen jotain tehtävä.

   Nyt joku himopumppaaja kaveriksi niin alkaa hihat käymään ahtaiksi! 🙂

 3. Hyvä kirjoitus jälleen!

  On se hyvä olla joku siinä spottaamas ja tsemppaamas loppuun asti. Juuri ne viimeiset pakkotoistot että saat kaiken mehun irti lihaksista on tärkeät. Sekin myös auttaa kun kaveri näkee paremmin kuinka teet liikkeen niin sitä on paljon helpompi lähteä korjaamaan

  Itse oo treenaillut pääsääntöisesti yksin mutta joskus on ollu treenikaveri (harvoin) Se aikataulun sovittaminen on vaan vaikeaa kun ei ole oikein sellaista joka liikkuisi samaan kellon aikaan kun itse. Varsinkin kun opiskelut vielä vähän kesken ja epäsäännöllisesti luentoja (millon aamul ja millon illal). Eikä se aika rajoitu noihin luentoihin kun pitäisi kotosallakin tehdä töitä.

  Toisaalta se on välillä hyvä vaan yksin mennä kolistelemaan rautoja salille hyvän musan kera ja purkaa kaikki se tuska ja turhautuminen siellä, mikä näin opiskelujen loppusuoral meinaa tulla.

  • Harvassa on vakio treenikaverit kenen kanssa aina aikataulut osuisi yksiin. Me tehdään Teston kanssa niin että se tulee sen työvuorolistan kanssa mun luo kylään ja sen pohjalta merkataan treenit, eli mä merkkaan eka itselleni treeni kalenteriin ja vasta niiden ympärille työkuviot. Ensin harrastus sitten työt 🙂

 4. Taas Vatanen puhuu asiaa!
  Mulla on vuosi kohta säänöllistä jumppaa takana ja suurimmat tulokset on tullut kun sain uuden sali kaverin ja vaihdoin salia.
  Ihan itseä naurattaa että sitä tuli sahattua esim jalkaprässissä samoilla romuilla 8 kuukautta ja aina yhtä raskaalta tuntu.
  Nyt 2 kuukauden aikana on sarjapainot noussut jo melkee semmosii lukemiin että kehtaa alkaa kertoo kavereille näistä

 5. Aika usein yksin tulee treenattua ja sitten äitin kanssa joka on kyllä sellanen löysä nakki just 😀 sitä yrittää sen eteen kaikkensa mut se vaan valittaa ja tauoilla ei oo hiljasta :/ 😀 eli treeni kaveri hakuun tosi tarkoituksella xD

  • Haha 😀 Voi äiti rakas 🙂 Laitas kunnolla rokki soimaan ja sano että nyt mutsi vähän höpinää tötteröön!

 
Tykkää jutusta