Q&A video

Jatketaan siitä mihin viimeksi jäimme!

Nimetön-8777

Kahtelkaa video ja painelkaa peukut pystyyn! Kiitos 🙂

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

8 vastausta artikkeliin “Q&A video”

  1. Kiitti videosta! Hyviä kysymyksiä ja tottakai vastauksia:D Kivalla tyylillä kerrot, miellyttävä katsella.

  2. Kummassa mielestäsi tärkeämpää saada enemmän hiilaria treenin jälkeen ? Palautusjuomassa vai treenin jälkeisellä aterialla n. 1h päästä ?

    • Kyllä mä enemmän lataisin heti treeni jälkeen sitä hiilaria, mutta tärkeää se on mun mielestä myös ateria yhteydessä.

  3. Tuossa instaa seuratessa näin siun penkkivideon ja tulipa tästä mieleen että oli muuten eka kerta ku nään siut penkkaamassa 😀 sen verran hyvältä näytti työntely että viittikkö joskus kuvata koko rintareenin mieluiten joko sillä viikolla ku on oldschool -bodimeininki tai voimaviikolla? 🙂

    • No sepäs olisi hyvä idea! Pistetään to do listaan ylös 🙂 Sen penkkipätkän laitan youtubeen huomenissa!

    • Samaa mitä nyttenkin, mutta aika paljon enemmän kun työ toi kulutusta aika paljon lisää. Silloin taisin syödä 7 kertaa päivässä kiinteän ruuan, nykyään 6 kertaa.

 
Tykkää jutusta