Seksikkäitä miehiä vähissä vaatteissa!

HUIJASIIIN!

Ei olla edes kovin seksikkäitä eikä me nyt älyttömän vähissä vaatteissakaan oltu, mutta kerta nyt tänne asti vaivauduit niin katsoppa video kun reenattiin!

ETUSIVUN PIKKUKUVA

Porvoon paronit otti suunnakseen Espoon ja ajaa täräytettiin koko maan kusisimmalle kellarisalille nimeltään LPG. Kyllä me reenit siellä aikaiseksi saatiin!

Katso pieni maistiainen kyseisestä treenistä! Pidempi versio tulee myös mutta en mie kaikkee kerralla jaksa tehdä 🙂

Peukut pystyyn ja tube kanava tilaukseen!

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

 
Tykkää jutusta