Mites tää pt homma nyt toimii?

Terveisiä kaikille tasapuolisesti!

Mitenkä se personal trainer homma nyt toimii? Onko se silleen että sä soitat pt:lle, te käytte juomassa sumpit ja juttelette mukavia, sitten se tekee sulle ohjelmat ja sillointällöin käytte vähän treenailemassa ja yhtäkkiä vaan alkaa tulemaan tulosta ja kainalot tuoksuu kukkasilta?

Moni lähtee sillä asenteella treenaamaan pt:n kanssa että se olisi jotenkin helppoa ja vaivatonta, tuloksia pitää tulla vaikka itse ei nyt ihan tosissaan asian kanssa edes ole. NOOOOOT!

I-think-my-personal-trainer-is-trying-to-kill-me

 

Nyt valitettavasti joudun murskaamaan monen haaveet helpoista tuloksista kun sanon ettei se ihan nyt noin mene. Jokainen hikipisara on vuodatettava ITSE, jokainen toisto salilla on tehtävä ITSE, jokainen askel juoksumatolla on otettava ITSE, jokainen ateria on valmistettava ITSE, jokainen haarukallinen on työnnettävä suuhun ITSE, jokainen houkutus tai lipsuminen on torjuttava ITSE! 

Kaikki fyysinen työ on tehtävä siis IHAN ITE! Mikäs kaveri tämä pt sitten on? Kuullostaa äkisti aika turhalta tyypiltä.? 🙂 (saattaa se monesti ollakkin)

personaltrainershirt

Personal trainer tekee suunnitelmat kuinka edetään kohti tavoitetta, pt motivoi ja antaa välillä kunnolla selkään salin puolella, jos tulee ongelmia tai alkaa kenkä puristamaan niin pt keksii keinot kuinka ongelmien yli päästään taas jatkamaan kohti tavoitetta. Personal trainerit on vähän niinkuin valkokypäräiset insinöörit rakennustyömaalla, he suunnittelevat miten hommat tehdään ja vahtivat että duunarit tekee niinkuin ollaan suunniteltu.

Mites tämä homma sitten toimii? Tartteeko ottaa edes tosissaan jos tuloksia haluaa?

Valmennussuhde EI TODELLAKAAN toimi jos  vain toinen osapuoli on tosissaan asian kanssa, jos pt on tosissaan mutta asiakas perseilee jatkuvasti niin se pakostakin vaikuttaa pt:n motivaatioon auttaa tätä henkilöä ja ihan täysin sama juttu toisin päin.

Kun molemmat ottaa asian vakavasti niin seurauksena on yleensä timanttista jälkeä. On aivan törkeen siistiä olla tekemisissä semmoisen asiakkaan kanssa kenestä voit olla varma että homma on hoidettu just eikä melkein niinkuin ollaan sovittu. Mä saan suurta mielihyvää siitä että nään toisen kehittyvän ja parhaassa tapauksessa jopa muutettua ihmisen elämää selkeästi parempaan suuntaan.

a6af4494e94fca263ce223278c3598595c6519877f2011bba950f97e7bfa5058

Homman pitää olla ehdottomasti rehtiä, kaikista mahdollisista poikkeuksita on kerrottava jotta koutsi pysyy ajantasalla ja on tietoinen kaikesta. Mun silmissä ei menetä niin paljoa pisteitä jos poikkeaa sovitusta mutta on rehellinen ja kertoo tästä MUTTA silloin saa pitkän miinuksen ja pahimmassa tapauksessa kengän kuvan persauksiin jos poikkeaa sovitusta ja jättää tietoisesti kertomatta poikkeuksista.

Mä olen tehnyt personal trainerin töitä kohta 2 vuotta leipätyökseni, asiakkaita on tuon aikajakson aikana ollut vajaa 300 joten tuohonkin määrään mahtuu aika monenlaista hiihtäjää. Harmikseni olen huomannut että semmoinen jämäkkä selkäranka puuttuu suurelta osalta ihmisistä, kaikilla on kova tahto saada tuloksia mutta sitten ei olla valmiita uhrautumaan tuloksien eteen.

Tässä hommassa tulokset EI TODELLAKAAN tule ilmaiseksi ja itsestään, vain kova ja tinkimätön työ tuo saaliin pöytään! Kova työ todellakin palkitsee, lopussa kiitos seisoo!

Jos kuvittelet tämän olevan helppoa ja ihanaa niin älä ainakaan minuun ota yhteyttä 🙂

Getting-a-personal-trainer

 

Mä en teet tätä rahan takia vaan mä haluan muuttaa ja parantaa ihmisten elämiä, siitä mä saan paljon kovemmat kiksit kuin paksusta lompakosta. Rahan perässä jos olisin niin en luultavasti tällä alalla työskentelisi 🙂

Jos sulla on paksu selkäranka, tahtoa vaikka muille jakaa ja olet vailla opastusta liikunnan taikka ravinnon suhteen niin otappa yhteyttä! Vuosi vaihtuu ja silloin on hyvä pyyhkiä pöytä tyhjäksi ja aloittaa terveellisempi elämä!

[email protected]

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

4 vastausta artikkeliin “Mites tää pt homma nyt toimii?”

 1. Ajatuksissa on ollut jo jonkin aikaa lähtee teikäläisen valmennukseen ku oon paljon sua nyt seuraillu ja vaikutat osaavalta tyypiltä! Tässä on hakattu nimittäin nyt jonkin aikaa päätä seinään kehityksen kanssa et pitää olla yhteyksissä suhun vuoden alusta! 🙂

  • Morjens Mika!

   Älä enään hakkaa päätä seinään, tyhmän näköistähän se on 🙂 Pistä viestiä kun on joulukinkut sulateltu niin lähdetään yhteistuumin paiskimaan projektia eteenpäin!

   Mukavaa joulun aikaa sinne 🙂

 2. Kiinnostaisi ehdottomasti lähtee treenaileen tosissaan osaavan pt:n valmennukseen. Peilikuva ei näytä siltä miltä haluis ja syömiset ei taida olla ihan kunnossa. Kovaa tahtoo löytyy kyllä.

  • Jos kiinnostusta löytyy niin sitten kannattaa haaveilut muuttaa oikeisiin tekoihin, tuumasta toimeen siis 🙂

 
Tykkää jutusta