Pizzamunakasta tarjolla!!

Äärimmäisen siistiä sunnuntai päivää kaikille!

Kynäniskat välillä utelee että mitäs se Vatanen tykkää syödä iltaisin ennen nukkumaan menoa? Massakaudella yleensä puuroa mutta dietillä menee PT VATASEN PIZZAMUNAKASTA!

Kahtokkee video ja ihmetelkää!

wosowweo

Video ei sisällä hienosti aseteltuja fitness aterioita, ei hienoja salatteja, ei superfoodeja, EIKÄ YHTÄÄN MITÄÄN MUUTAKAAN TURHAA P*SKAA, eli jos semmoisia etsit niin nyt olet todella väärässä blogissa 🙂

Hyvä, helppo ja TODELLA yksinkertainen munakas setti, jonka vähän vajaampikin puntti jorma osaa tehdä 🙂

 

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

8 vastausta artikkeliin “Pizzamunakasta tarjolla!!”

 1. Moikka! Pakko vaan sanoa että ei tuo kyllä munakasta ole vaan kokkeli. 😀

  ps. kiva blogi

  • Mä sanon sitä vaikka makaroonilaatikoksi jos haluan 🙂 Kiva jos tykkäät lueskella, lue jatkossakin 🙂

 2. Mitkä ovat vatasen top 5 artistit joita salilla eniten kuuntelet? mahtava blogi lisää ruokavideoita 🙂

  • Morjens Otto!

   Mä olen kaikkiruokainen musiikin suhteen, mä kuuntelen aina vähän sitä sun tätä, koskaan en ole ns fanittanut jotain tietty bändiä. Limpbizkit toimii salilla aika hyvin, ja hopes die lastilla kans muutamia aika kovia agre boostereita.

 
Tykkää jutusta