Susiraja training camp osa 3

Parempi kai se on myöhään nämä videot julkaista kun ei olleskaan 🙂 Meinas jo uusi joulu tulla kun edellisen joulun videoita vasta pistän jakoon mutta tässä nyt on ollut vähän niinkun pensselit tulessa kun on yrittänyt töitä paiskoa! Hieno juttuhan se on että töitä riittää meille huonommillekkin tapauksille joten ei nyt ainakaan siitä asiasta valiteta 😉

Joulun seutuvilla otettiin itäisen Suomen kovimpien ukkojen kanssa mittelöt salilla ja turpaanhan sieltä tuli niin että vieläkin kirvelee. Nyt täällä omassa tukikohdassa kasvatetaan katkerana lisää lihasmassaa vuoden päivät ja tulevana jouluna uudestaa mittelöimään kovimman kreisihauberin tittelistä susirajalla! Olkaahan pojat varpaillaa, Vatasella on kovat piipussa! 🙂

VATANEN

Ensimmäisenä kävin nostamassa punnuksia Kotipohjan Pekan kanssa —> Klikkaa tästä <—

Toinen reeni otettiin Ovaskaisen Mikon kanssa —> Klikkaa tästä <—

Reissun viimeinen treeni otettiin extemporena paluumatkalla etelään kun pysähdyttiin kahville Savonlinnaan. Sattumalta törmäsin Suomen toisiksi kovimpaan personal traineriin Haapasaaren Joonakseen paikallisella huoltoasemalla. Siinä tovin verran hupparit päällä vertailtiin hauiksia, ei saatu ratkaistua paikan päällä että kumpi meistä on se kovempi bodari joten  Joonas haastoi meikäläisen kaksinkamppailuun Savonlinnan likaisimmalla kellarisalilla nimeltään JYRY GYM!

Heitettiin hupparit nurkkaan ja alettiin mittelöimään! Katoppa video!

Joonas on tosi pätevä personal trainer, homma on niin sanotusti hanskassa! Jos olette Savonlinnan lähistöllä vailla kunnon piiskuria niin laitelkaapa Joonakselle viestiä, se laittaa pakarat piukeiksi! Joonaksen kotisivut —> www.jhtraining.fi

Jos tykkäätte lipittää noita trendikkäitä aminolitkuja reenin aikana tai vaikka metsässä seikkaillessa niin kokeilkaapa ihan piloillanne pps bcaa:ta!! Nyt en edes puhu paskaa kun sanon että tuon parempaa aminosotkua en ole maistanut EVER! Aminosuhdekkin on tuossa hyvin poikkeava muista, alkaa ravinnetta riittämään pienelle kylällekkin! En minä tuputa kunhan vaan ehdotin 🙂 Niin ja siitä mausta vielä sen verran että en ole muuta kerennyt maistamaan kuin vatelmaa joten siitä colan mausta en osaa sanoa juuta enkä jaata.. Mutta mitä oon kokista joskus juonut niin aika hyvää sekin on 😉

www.pps-shop.fi

bcaa

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

8 vastausta artikkeliin “Susiraja training camp osa 3”

 1. Ei jumalauta mitä kissan tappo musiikkia olit laittanu!!!!!!!!

  Ja pipo päähän talavella! 😉

  • Heheh 🙂 Synkkiä ajatuksia pyöri mielessä videoo editoidessa 😀 Vaikee löytää hyvää musiikkia jossa ei ole noita tekijänoikeus juttuja, muiden suojattua musiikkia jos tuppaa paljon käyttämään niin suottaapi sanominen tulla jossain vaiheessa niin joutuu aina välillä noita kellaribändejä tukemaan 🙂 Ja pipo laitetaan päähän ensi kerralla!

 2. joko gainomax kyllästy keijon juttuihin, vai miten sä pps-shoppia mainostat?

  • PPS on mun pääsponsori ja gainomax on vaan tämän kuukauden hoito 🙂 Pitäähän sitä pari sopparit olla aina päällekkäin 😉

   • Nyt ku sulla on linjat auki gainonaxin suuntaan niin sanoppa niille että kehittää välipalajuoman jossa hiilarin lähteenä on joku hitaampi tavara ku malto/ sokeri, esimerkiksi kaura…

    • Tää gainomaxin juttu oli vain kuukauden mittain kampanja juttu, ei mitään sen isompaa sponsorointia sieltä päin. Päräytät blenderiin kauraa, heraa ja banaanin niin tullopi hyvä smoothie 😉

 
Tykkää jutusta