Valmentajalla valmentaja?

Miten joku voi itse valmentaa ihmisiä jos hän itse tarvitsee valmentajaa? Haiskahtaa vähän kusetukselta nyt!

Mä teen täyspäiväisenä leipätyönä ihmisten valmentamista niin treeniasioissa kuin ravintoasioissa ja nyt sitten hankin itselleni valmentajan kuka ohjaa minua tässä sekalaisessa bodyviidakossa eteenpäin.

Miksi minä tarvitsen apua?

On helppo valmentaa toista ihmistä, sä näet ulkopuolisen silmin miten homma etenee vai eteneekö lainkaan jos itse asiakkaalta kysyy niin luultavasti aina näyttää yhtä paskalta kuin ennenkin vaikka olisi tapahtunut selvääkin kehitystä.

Tässä hommassa sokeentuu täysin omalle kehitykselle ja sen takia hommat voi mennä siihen pisteeseen että tehdään PALJON asioita joita ei oikeasti tarvitsisi edes tehdä, mutta kun omasta mielestä homma ei etene niin silloinhan vaan laitetaan lisää kaasua ja aina se ei ole paras vaihtoehto. Mun on myös paljon helpompi noudattaa säntillisesti ohjeita kun ne on joku minulle asettanut, itse jos laatii ohjelmat niin niistä on helppo luistaa. Uskokaa tai älkää niin olen jopa alkanut treenaamaan vatsalihaksia joka viikko ja teen kaksi aerobista treeniä sekä yhden kehonhuolto treenin joka viikko joten repikäähän siitä 😀

On siis mieltä rauhoittavaa ulkoistaa suunnittelu ja päätökset osaaviin käsiin ja itse vaan nauttia matkasta 🙂 Toki uuden valmentajan kautta tulleet erillaiset näkökulmat treeniin ja ravintoon tuo huimasti lisää motivaatiota ja intoa tekemiseen.

Uusi valmentajani on Matti Halonen ja mitä luultavimmin hänen tallissa tulen menemään kisalavoille saakka jos hän minut sinne koskaan laskee 🙂 Matti on Suomen kokeneempia valmentajia mitä Suomen maa sisällään pitää, on omakohtaista kokemusta bodaamisesta jopa MM tasolle saakka sekä tieto taitoa parinkymmenen vuoden takaa valmentamisesta. Samaan talliin kuuluu Suomen rumimmat ja isoimmat bodaajat esimerkkeinä Jari Mentula, Mikko Ovaskainen, Antti Halmo ynnämuut mörököllit 🙂

Oli mukava huomata miten samaa mieltä Matin kanssa olimme treeniin ja ravintoon liittyvissä asioissa, se toi myös lisää luottoa omaan tekemiseen kun huomasin puhuvamme samaa kieltä näissä asioissa.

Nyt on ajatuspuoli ulkoistettu joten turvavyöt kiinni ja nautitaan matkasta määränpäähän! Uskon vahvasti että nyt alkaa taas tapahtumaan, dietti lyötiin heti poikki ja nyt syödään paljon ja treenataan kovempaa kuin koskaan!

Parin vuoden päästä lavalla nähdään!

DSC_0198-6

 

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

4 vastausta artikkeliin “Valmentajalla valmentaja?”

  1. Nyt jos ei tuu tulosta ni o miehessä(Vatanen)vika! 😉
    vaikka onhan tuota tullu kivasti ihan omin päinkin!! 8) Onnittelut!

  2. Minkälaista vatsatreeniä itse suosit tällä hetkellä ja kuinka usein?

    • Tällä hetkellä veivaan normi istumaannousuja ja jalkojennostoja, raskaalla viikolla vatsoja lisäpainon kanssa vinopenkissä. Kaksi kertaa viikossa tulee vatsat nyt, sitä ennen oli kaksi kertaa vuodessa 🙂

 
Tykkää jutusta