David vs. Goljat

Päivää että pölähtää!

Tuossa jokunen viikko takaperin pyörähdin maakuntamatkalla Suomen bodypääkaupungissa Tampereella. Reissun pääpointti oli valmentajan tapaaminen mutta siihen sekaan sitten yhdistettiin kavereitten tapaamista ja sukulointia samaan konkurissiin ja eihän se oli reissu eikä mikään ellei tutustuttaisi paikalliseen salikulttuuriin ja kylän kovimpiin korstoihin.

Ennen reissua vapisevin sormin lähestyin sosiaalisessamediassa yhtä Suomen rumin… isointa kehonrakentajaa yhteistreenien merkeissä. Kauhunsekaisin tuntein jäin odottomaan vastausta… Yllätyksekseni sieltä tuli myöntävä vastaus kysymykseeni ja sukat pyörähtivät jaloissa muutaman kerran, ei muuta kun parit vaihtokalsarit mukaan (ensimmäiset vaihdetaan kesken treenin ja toiset treenin jälkeen, jalkatreeneissä menee kahdet kalsarit kesken treenin) ja nilkka suorana Tamperreelle!

Sitten tarinointi sikseen.. Kujalan Killen kanssa sovittiin selkäsaunat wolffille ja kerta tämmöisen mahdollisuuden sain niin pitihän se koko hässäkkä kuvata videolle kun ei muuten kaverit täällä koti Porvoossa uskoisi tämän tapahtuneen.. 🙂

Kille hauis

Kille näyttää semmoiselta ukolta että itsekkin kiertäisin kaukaa jos sattuisi kadulla vastaan tulemaan enkä entuudestaan häntä tuntisi, karski ukko ulospäin mutta samperin mukava ihminen sitten sisimmissään, ainakin niin pitkään kun asiat on ok.. En kehdannut vielä kokeilla mitä käypi jos alkaa kepillä tökkimään.. 🙂 Rennon leppoisa kaveri ja isoista lihaksista huolimatta huolii tämmöisen laiheliinkin mukaan treeneihin, tämmöiset treenit antaa meille kynäniskoille toivoa tulevaan ja hyvän tsempin päälle 🙂

Mentulan Jarikin olin samaan aikaan punttia nostamassa vaan ihan niin rohkea en ollut että käsipäivää olisin uskaltanut käydä sanomassa, ens kerralla pari rohkaisevaa huikkaa pukkarissa niin jospa sitten 😀

Tämähän ei ole sitten sitä miltä tämä saattaa kuvan nälityksellä näyttää...
Tämähän ei ole sitten sitä miltä tämä saattaa kuvan välityksellä näyttää…

Ettei nyt ihan karkaa aiheesta niin palataampa asiaan! Selkätreeni tehtiin ja sen verran kovaa revittiin ettei ole mitään hajua että mitä kaikkea me edes tehtiin mutta aika paljon kaikennäköistä ilmeisesti 🙂 Kille lätki levyjä tankoon ja sanoi että ”tartu poika tangosta”, kulmasoutua tehdessä huomasin että tangossa on 160kg mikä ennen on riittänyt mave painoksi 🙂 Aaaika anabolinen vaikutus tuolla Kujalan ukolla.

Pidemmittä puheitta kahtokaa video ja tilatkaa kanava tai Kille suuttuu! Samalla tilatkaa Killen youtube kanava tai minä suutun! —> KILLEN YOUTUBE <—

 

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

4 vastausta artikkeliin “David vs. Goljat”

  1. Oho! En tajunnu että Kille on noin iso! 😀 ja toi buttsecks kuva on kaunis <3

  2. Siinä on kyllä 2 meikän ehdotonta feivörittiä, kumpaaki aina yhtä hauska seurata! Ja makee video! Jatka samaan malliin!

 
Tykkää jutusta