Timo, banaani ja palautuminen

Yhteistyössä gainomax, eli taas tulee hitokseen massiiiii!! 🙂

Kerrompa teille tarinan, joka melkein perustuu tositapahtumiin eli ei sitten varmasti perustu yhtään mihinkään mutta periaatteessa se olisi mahdollista että perustuisikin, jos asiat olisi mennyt toisin.

Olipa kerran Timo ja tämä Timo onkin teille lukijoille entuudestaan tuttu testo Timo. Timo oli normaali nuorukainen joka kamppaili valtavien ulkonäköpaineiden kanssa joita nyky-yhteiskunta on meidän ihmisparkojen päälle langettanut. Timo tuskaili epätoivoisena iltaisin peilin edessä ja harmitteli varsin pieniä lihaksiaan jotka luoja hänelle oli ilmeisesti huumorimielessä lahjoittanut. Kerran kaupungilla kävellessä Timo näki kadun toisella puolella suuren ja mahtavan Jan Tanan öljyllä maalatun lihaskimpun. Tämä eeppinen kehonrakentaja legenda tunnetaan myös nimellä PT Vatanen. Timo jäi tuijottamaan suu auki tuota öljyllä kyllästettyä kävelevää roomalaista patsasta ja mietti surkastuneilla aivoillaan että joku päivä hänkin näyttää samanlaiselta ja saa muiden suut loksahtelemaan auki kävellessään kadulla. Timo ei miettiny sekunttiakaan sen pidempään vaan ryhtyi tuumasta toimeen!

Timo alkoi bodaamaan päivittäin hänen vanhempiensa omakotitalon kellarissa, hän oli päättänyt kohtalonsa. Timolla oli vain yksi tavoite, joku päivä hän olisi iso ja mahdollisimman ruma! Timo nosteli puntteja kuin eläin, hän jätti jopa huonolla menestyksellä hoidetut opiskelunsa kesken ja ilmoitti hoitavansa yläasteen loppuun saavutettuaan yli 60cm olkavarret.

Timo bodasi, bodasi ja bodasi ja aina bodaamisen jälkeen Timo söi banaanin, näin hänen liikunnanopettaja oli neuvonut tehtäväksi. Timo ajatteli ovelasti kiertävän systeemiä ja nopeuttaa kehittymistä syömällä aina tertullisen banaaneja treenin jälkeen. Timo viis veisasi muiden vinkeistä ja jatkoi omalla tyylillä bodaamista kellarissaan. Meni vuosi, meni toinen vuosi ja yhtäkkiä vuosia oli mennytkin jo viisi. Timo huomasi edelleen tuijottavansa iltaisin itseään onnettomana peilistä ja surkutteli varsin pieniä lihaksiaan ja varsin suurta mahaa joka oli kasvanut banaanien ylensyönnistä vuosien mittaan.

SONY DSC

 

Väliin asiatonta piilomainontaa. Hitokseen hyviä patukoita gainomaxilta! Jos et kerkiä kiireiltäs syömään ruokaa niin nappaa tuommonen takataskuun, päivän kun piät taskussa  niin tuon voipi juodakkin! Elkääkä kahtoko tuon muijan tissejä, se on miun tuleva vaimo..

Timon asenne tekemistä kohtaan oli enemmän kuin täysi kymppi mutta tietämys bodaamisesta ja ravitsemuksesta puuttui täysin. Pelkän hiilihydraatin nauttiminen treenin jälkeen ei ole se optimaalisin vaihtoehto, palautumisprosessiin tarvitaan hiilihydraattien lisäksi myös proteiinia.

Timo huomasi missä jamassa hän oli ja miten paljon turhaa työtä oli tullut vuosien aikana tehtyä. Timo teki miehen työn, nöyrtyi ja soitti PT Vatasen apuun. Vatasen avulla he suunnittelivat Timolle ravinto- sekä treeniohjelmat jolla Timo alkoi taas uudella innolla bodaamaan. Kellarisali vaihtui kuntoklubiin ja banaanit vaihtui gainomaxiin, meni vuosi eteenpäin ja läski oli vaihtunut lihakseksi, iltainen masentelu tuokio peilin edessä oli muuttunu poseeraus harjoitteluksi ja suun pielien suunta oli vaihtunut alhaalta ylös päin 🙂

Pitkän banaanikierteen jäljiltä Timo oli edelleen pahanlaatuisessa banaanikoukussa, mutta onneksi ymmärtävä valmentaja antoi Timon edelleen syödä banaaneja mutta sillä edellytyksellä että sen kaveriksi otettiin myös laadukasta proteiinia. Timo kasvoi vuosi vuodelta isommaksi ja kasvon piirteet muuttui jopa entistä rumemmaksi joten suunta kohti tavoitetta oli varmasti oikea! Loppujen lopuksi PT Vatanen jopa kelpuutti Timon hänen henkilökohtaiseksi saliapuriksi ja niin alkoi näiden kahden lihapään jännittävä seikkailu kohti isompia olkavarsia ja tämä tarinahan on vasta alussa 😉

Tarinan opetus: Älä ole Timo, ole PT Vatanen 😉

SONY DSC
Banaanit ovat Timoille, syö gainomaxin patukka!

Jotta sinun ei tarvihtis pelkkää banaania jyrsiä niin osallistuppa gainomaxin ihkuun instagram kisaan! Jos onni potkaisee ohtalohkoon niin saatat voittaa vuoden palautusjuomat! VOI MORJENS! 

Samalla kun voitat itsellesi vuodeks roheiinijuomaa niin käyppä painamassa seuraa nappia testo Timon insta profiilissa, löytyy nimimerkillä: @testotimo. Se lupasi että jos tulee 50 uutta seuraajaa niin se riisuu ittensä alasti!

1. Ota kuva banaania syövästä kaveristasi
2. Instagrammaa kuva hashtagilla #seolisunviimeinenbanaani
3. Tägää kaveri kuvaan
4. Joka viikko Gainomax palkitsee parhaan paljastuksen tehneet vuoden Gainomax-tuotteilla
5. Lisätietoja kilpailusta: http://www.gainomax.fi

SONY DSC

Saliapurin erillaisiin toimenkuviin kuuluu esimerkiksi salin sisäiset kuljetukset, eli jos esim liikutaan kyykkypaikalta prässille niin Timo konttaa ja minä istun selässä sen aikaa. Tässä kuvassa olemme menossa kraanalle hakemaan lisää vettä pulloihin.

gainomax_pos

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

6 vastausta artikkeliin “Timo, banaani ja palautuminen”

  1. Muijasta ehdottomasti lisää materiaalia, patukat voi jättää kuvista pois!

  2. Jos PT hommista ei tarpeeks tuu liksaa niin suosittelen ehdottomasti johonkin mainostoimistoon hakeutumista, oli meinaan mainos mikä oli pakko lukea loppuun asti ja hyvä semmoinen 😀

    • Haha 🙂 No mukava kuulla, mut yritetään ensin tällä pt kuviolla saada talous kuntoon 🙂

  3. Kille sanoo, että sun pitää mennä jo ens vuonna lavalle! 😀 Kuulemma on jo lihaa niin hyvin

 
Tykkää jutusta