Jalkatreeniä videolla!

Hei vaan kaikille ystäville hyville!

DSC_0290-119

Jätetään kaikki muodollisuudet sikseen, nyt on kiire ja tarinoimaan ei kerkeä. Kahtokkee video ja siinäpä se 🙂

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

8 vastausta artikkeliin “Jalkatreeniä videolla!”

    • Empä juuri pidä lainkaan jos ihan rehellisiä ollaan, smitti on hyvä mutta muut ton salin teknokymit on vähän niin ja näin..

  1. ..ja lopulta käy niin että yritetään tehdä tyylillä millä hyvänsä se pari toistoo enemmän ku edellisellä kerralla!(lihas tuntuman/rasituksen ollessa itse asiassa heikompi mut ku treeni vihos lukee ja enempi toistoja on tehtävä ku edellisellä kerralla)Progressio sopii voimailuun mut huonosti bodailuun!

    • Vasarallakin voi lyödä sormeen taikka sitten siihen naulaan 🙂 Musta on vaikea saada väittelykumppania tämmöisiin asioihin, tehdään niin että katsotaan kahden vuoden päästa että miten kävi 😉

  2. Teitkö yhden kovan sarjan per liike, vai? Saattoi olla että mainittiin videolla mutta meni multa ohi…

    • Sitä asiaa en kyllä varmaan edes videolla maininnut, tehtiin kaikkia liikkeitä kaksi kovaa sarjaa per liike, se on passeli määrä tämmöiseen treeniin!

  3. Aivan sairaan siisti tekniikka(SMITHti /HACKki), kyllä tolla tyylillä kelpaa progee nostaa. Liha kiittää just mistä pitää!

 
Tykkää jutusta