Aamusmoothie

No onko se syöminen välillä vaikeaa, no onko??? NO TARTTEEKO SIITÄ IHAN TARKOITUKSELLA NIIN VAIKEAA TEHDÄ? Jos ei kiinteä ruoka uppoa niin miksi et helpottaisi oloasi helpolla juotavalla smoothiella?

Smooooo

Kato video ja juo pirtelö! 🙂

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa horkkasi täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

 

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

12 vastausta artikkeliin “Aamusmoothie”

 1. tunnistin äänestä ja ropasta tossa alussa olleen äijän,Dennis Susihan se siinä!!millä muuten kuvaat nää pätkät?ja kiitos muuten näistä tuotoksista,on parasta mitä täällä pyörii!!

  • Nyt meni vähän väärin, se oli Dexter Jackson siinä introssa 😉 Kamerana toimii sony a33 ja editoin finalcutilla. Kiitos palautteesta 🙂

 2. hei! laitteilinki sulle jo postia valmennushommista mutta ei oo kuulunna mittää 😀 oisko hukkunu postii tai jotai?

  • Moro Juuso! Mä kattelin postilaatikkoa mutta sun nimellä ei kyllä löytynyt ainuttakaan postia, eli ilmeisesti on cyperavaruuteen jäänyt viesti. No mutta onneksi tämä ei ole tätä vakavempi juttu, laittele uudelleen 🙂

 3. Onko vatanen aina syönyt ulkomaalaisetkin marjat kuumentamatta vai pidätkö asiaa ihan turhana. Kiinnostais hirveesti nuo pakastemarjat mut suurinosa tulee ulkomailta tai suomalaiset useesti törkeen hintasia. Lukenut juttua noro viruksesta eikä kiinnostaisi yhtään hankinta 🙂 Loistavaa duunia videoitten suhtee!!

  • Marjojen lämmittäminen olisi kyllä fiksu idea kun onhan noista useampi tapaus jotain bakteeria itselleen haalinut, mutta täytyy myöntää että itse oon ollut niin laiska että lämmittelyt on jäänyt vaain suunnitelmaksi. Suomimarjat on kyllä todella kirpeän hintaisia. Täytyy ensi kesänä itse käydä keräämässä omat marjat 🙂

 4. Teetkö muuten minkälaista lihashuoltoa? 🙂 oisko siitä mahdollisuus saada joskus jonkun näköstä video pätkää 😀 ja nää sun videot on ylivoimasessti parhaimpia bodailu pätkiä sopivasti huumoria mutta kumminkin kovaa treeniä!

  • 5min joka treenin alkuun isoimpien lihasryhmien venyttelyt ja kerran viikkoon lihashuoltoharjoitus jolloin pitkillä venytyksillä lähinnä isoimmat lihasryhmät, eli nykyään tulee tehtyä vähän enemmän, ennen en tehnyt lainkaan. Video lihashuollosta kuullostaa tylsältä idealta, tylsää se on ainakin toteuttaa 😀

   Kiitos palautteesta! 🙂

 5. En usko, että suurimpaa osaa kiinnostaa lihashuolto videot 😀 Siitä löytyy netistä erittäin paljon kaikenlaista vaikka esimerkkinä gymlogeista! Mutta hyviä videoita tulee aina, toivottavasti jatkat näitä vielä kauan!

  • Joo se venyttely on tylsää hommaa mutta siitä huolimatta hyvin tärkeää, joten muistakaa sitä tehdä huolella vaikka en videoo aiheesta tekisikään 🙂

 
Tykkää jutusta