Mitä syöminen maksaa?

Moro joka tyypille!

”Välillä” pää lyö tyhjää ja on hyvin työlästä keksiä mistä aiheesta kirjoittaisi blogia tai kuvaisi videoita. Silloin tällöin heitän pallon teille seuraajille ja sieltä napsin parhaimmat ehdotukset. Nyt ehdotettiin usempaan kertaa kauppareissu videota joten otin päässiä sarvista kiinni ja ratsastin sillä lähimpään s-markettiin kuvailemaan 🙂

food

Suomessa tuo ruoka ei ole ehkä ihan halvimmasta päästä mutta kun ruokavaliosta karsii kaiken turhan hilpetöörin pois niin loppujenlopuksi kuitin alareunaan ei omasta mielestäni kovin kummoinen luku jää, otetaan vielä huomioon se että ruokaa syödään paljon ja monipuolisesti.

Ennenkuin katsot videon niin heitäppä villiveikkaus kommenttilootaan kuinka paljon maksaa viikon ruuat 112kg bulkkiporsaalle? Ei saa sitten huijata katsomalla videoo ensiksi.. 🙂

Moni on pyytänyt pidempiä videoita joten täältä pesee! Itsekkään en jaksanut katsoa koko videota läpi 😀 Hatun nosto niille jotka katsovat!

Jos oot ripuliranne ja penkki ei kulje niin ostappa nyt halppaan hinttaa uuvvet sitehet niin ei satu pahasti! Hä? Alle 15 egee hyvä ja jämäkät remmit!    PPS-SHOP

ranne

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa horkkasi täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

41 vastausta artikkeliin “Mitä syöminen maksaa?”

 1. Veikkaisin, että jos Lidl on kauppa jossa asioit niin hintaa tulee kuukauden ruoille 300€ eli viikolle 75€, jos pääasiallisesti muissa kaupoissa niin tuohon 20% lisää. Tähän lisäravinteiden kulut päälle sitten.
  Itse nyt olen huoomattavasti pienempi heppu ja monipuolisella ruoalla, kaiken turhan pois karsien semmonen 220e menee ruokaan kuussa mikä nyt ei hirveästi ole kun prodetkin on maltillisesti 2.3g/painokilo.

  • No se meni kyllä lähelle mutta kauppa kylläkin s-market 🙂 Keskitetään tohon s-ryhmään niin sieltä tulee aika tasaisesti se about 50e/kk takaisin fyrkkaan, lidli olisi varmasti halvempi mutta mä en diggaa niista kaupoista lainkaan, huono fengshui 🙂

 2. Veikkaisin että 70euroo lihan paljouden takia?:)

 3. Noniin ei se kauas menny! Tuohon ne banskut päälle niin menee sinne 80 pintaan. Lidlissä pääsisit kyllä pirun paljo halvemmalla kun osan kävis sieltä ostamassa! Esim. naudan 10% jauheliha on pirun halpaa, kaura, myslit ja leivät halvempia. Marjat pitää sit muualta toki käydä ostamassa. – Lidlissä on myös kohtuullisesti kotimaisiakin tuotteita!
  Tuo mun 230e on kyllä opiskelijalle aika kova määrä kun siihen tulee vielä kuussa lisäravinteet päälle, mutta mulla nyt ei mitään muita kuluja oikeastaan tulekaan kun puntti ja ruoat, kun en mitään päihteitäkään käytä yms!

  • Sepä se, kun jättää kaiken muun turha pois niin kyllä sen verran löytyy aina. Monella menee röökiin ja alkoholiin kuukaudessa helposti se 200-300e/kk niin alkaa potti kasvamaan ja fyrkka loppumaan.

 4. Veikkasin loppusummaksi n.120e, mutta allehan se meni ja aika paljonkin alle. Kyllähän sen huomaa, että kun syö puhtaasti ja karsii kaiken turhan niin säästää myös paljon rahaa. Olisivatkohan ostokset olleet vielä halvemmat Lidlistä (josta tosin ei välttämättä saa kaikkea haluamaansa)? Pitäisi kyllä petrata ja alkaa käymään kerran viikossa isoilla ostoksilla jatkuvan kaupassa ramppaamisen sijaan, tulisi varmasti säästettyä rahaa ja suunniteltuaruokailua pidemmällä aikavälillä.

  • Varmasti lidlistä olisi saanut halvempaan hintaan mutta mä en diggaile niistä kaupoista, äkkiseltään ei löydä mitään ja hermot kyrvähtää 😀 Kerran viikkoon taktiikka on hyvä, säästää aikaa ja jääkaappi näyttää coolilta kun sen ahtaa täyteen 🙂

 5. Sanoisin 110 euroa ilman lisäravinteita. Olisit jättänyt tuon summan kertomatta, ja palkinnut lähimmäksi arvaavan esimerkiksi treenipaidalla 😉

  • Arvonta juttuloita voisi jatkossa ottaakkin 🙂 Mutta nyt meni vähän sun veikkaus yläkanttiin.

 6. Morjesta vatanen, poiketaan vähän aiheesta mutta olen odotellut jo jonkusen kuukauden sitä supersettiä olkapäille kyselin ja vastailit että voisit jopa sellaisen tekasta 😀

  • Mä tein jonkun näköisen olkapääjumppa videon: https://www.youtube.com/watch?v=mU3-UO_bj5Q mutta eipä tuossa tosissaan kauheasti supersettejä ole 🙂 Pitääpä kattoa jos ensi olkapäätreeneille saisi jonkun kuvaamaan, sen hankkiminen ei ole aina niin simppeliä kun yleensä treenataan silloin kun muut on duunissa 🙂

 7. Ite olisin veikkaillu 100e pintaan. Onneksi tuo oma pötsi kestää kaikkia maitotuotteita nii tulee ostettua puolen kilon purkkeja rahkaa. Itehän tein pari viikkoa sitten viimisen päälle säästö työn, kun natsi siwa möi -40% riisiä ja ostin heti kerralla 10kg.

  • Haha 🙂 No nyt on riisiä sitten, mä kävin joskus tukusta hakemassa kans 10kg riisi säkkejä, niitä sai sitten keitellä jonkun aikaa 🙂

 8. MIssä perus bodarin eväät kana ja riisi? Vai meneekö pelkästään punasta ja mistä syystä?

 9. Sun äänes muuttu ihan hirveesti kun kun leikkasit ylimääräset pois @[email protected] Haha!

  P.S. Sitä vartenhan mä kirjoitin, että sun videos alku missä lukee PT Vatanen ja se palaa on tosi hieno ;D

 10. Hei syrjit Lidliä!!! Huono fengshui muka! Eihän ole… vaatii vaa silmän tottumista! Ja myslitki on sielä hyvää kamaa. se vaan vaatii aukeemista mutta mikäs siinä jos on massia ku rantarosvolla :D.

  • Massia ei oo mut silti lidlissä huono fengshui, vähän samanlainen kun kirpputoreilla 😀 No hard feelings!

 11. Moro,

  Mitkä makrot noilla tulee päivää kohden ? Mihin ne kanamunat muuten meni? kun noin snadi määrä.
  Olihan tuo vähän erinlainen hinta ja yleensä ruuat mitä olisin ehkä veikannut.
  Ennen videoita olisin sanonut n.77eur+banaanit 🙂

  • Vähän väärin sanoin videiolla eli yhteensä lisäravinteiden kanssa tulee about 4800kcal, makrot about 300p/700hh/100r. Kananmunat kuuluu lepopäivien yhteen välipalaan, eli silloin syödään yksi ylimääräinen sapuska.

 12. Mahtavaa settiä sun videot! Itsekkään en osta juuri mtn ylimääräistä, mutta silti tuntuis itsellä tuommonen 80e ruokaan viikossa melko hirveeltä. Kun mulla menee vaan se 130e kuussa ja siihenkin tuli 20ekk lisää, ku vaihdoin 10% nauta jauhikseen. 3000Kcal päivään mennään nyt. Ja opiskelijasta kyse, et onhan se iso ero sitten, ku pääsee töihin. Mutta siis melko köyhästi saa muuten elellä. 😀

  • Kiitosta 🙂 No joo kyllä opiskelija budjetille tämmöinen ruokailu on kallista, mutta hoida opiskelut huolella loppuun niin ei ole enään sen jälkeen kallista 🙂

 13. mulla on polvissa jotain ihme kuhmuroita? osaatko yhtään sanoa mitä ne on tai mistä johtuu? Harrastan lentopalloa mikä johtaa siihen että aikapaljon polvet saa osumia, mutta mulla on polvisuojat kyllä eli ei tömähä polvet ihan kovalle lattialle? molemmissa polvissa samoissa kohissa, välillä pienempia välillä isompia ja pehmeitä. Onko mitään hajua että mitä ne on 😀 haluisin niistä eroon, ei tee mun jaloista mitenkään kauniita kun reidetkin suht isot kun oon reenannut. alentaa hiukan itsetuntoa kun polvet tekee koko jaloista kamalan näköset että oikeen hävettää joskus olla niin että jalat näkyy paljaallaan… jos tiiät mitä ne on/mistä johtuu, miten saan en pois? :/

  • Tervetuloo jengiin! Mä tein jokunen vuosi sitten putkisaneeraus hommia jossa tehtiin todella paljon duunia polvillaa, polvien ala puolelle noussut kunnon möykyt ja ne ei ilmeisesti ole lähdössä yhtään mihinkään 🙂 Mua ne ei haittaa juurikaa, siinähän pönöttöö 🙂 Kai se jotain rustoa on tai jottain. Treenaa niin isot reidet ettei pikku patit näy 🙂

 14. Miksi et hae jauhelihaa suoraan teurastamolta? Maksan itse 5% naudan paistijauhelihasta 8,3e/kg ja on laadukasta.

 15. Tere, Tässä oma diettailu sai nyt jäädä kun -10kg paino tippu n.2kk:ssa.
  93kg kynäniskana nyt etiäpäin. 4kk syöny aika viljattomasti ja laktoosimattomasti, josta varsinkin vikat
  2kk aika tiukkaakin noudatusta. Tosin entie oliko tuosta mitään iloa. Mutta koska ruoka videoissasi oli
  noita juuri omia ”favorite”ruokia jauhelihaa makaronilla,rahka-mehukeitto-mysli, niin tässähän piti
  aloittaa lihasten keruu talkoot aika samoilla ruuilla kun sinun listassa. Ehkä jopa suoraa kopiointiakin
  tuli harrastettua:) Kyllähän tuossa kun laskin, niin kalorit menee yli 4000kcal ilman lisäravinteita.
  Tosin nyt ei muutenkaan ole mennyt kuin bcaa 15gr treenin aikana+ perus vitamiinit kalaöljyllä.
  Tuskinpa lisäravinteet muuttuukaan kauheasti, ehkä heraa joskus treenin jälkeen, tai paikkaamaan
  kiire työpäiviä.

  Varmaan tuossa juuri tärkeää pitää tuo rasva mahdollisimman alhaalla? korkean hiilarin takia.
  Muuten voi hyllyvää alkaa ….. Mullakin kun tulee hiilareita yli 600. Ja ikinä en ole tuollaista määrä
  hiilaria nauttinut päivittäin, ja varsinkin suoraan ruuasta. Saas nähä menneekö ihan vituiksi.
  Pyritään nyt välttämään noita pikaruoka paikkoja 🙂 Paitti silloin tällöin.
  Milloin Porvoon Mäkille ?

  • Kokeilemallahan nämä jutut selviää joten eikun testiin vaan! Hiilaria jos tulee iso kasa niin rasvat toki kannattaa pitää aika alhaisena, sen verran mitä kroppa vaatii, ylimääräisestä ei iloa ole 🙂

   Mäkkärillä everyday!

 16. Moikka, ois kiva kuulla sun mielipidettä asiaan, ku nyt nostettiin kalorit n.2500/päivä ja mua itteeni vähän hassuttaa, kun ruuat on;aamupala, palkkari, lounas, välipala, sit ns päivälliset tilalla proteiinipatukka ja sit iltapala. Toki iltapala on kananmunaa&riisikakkua, et se on aika tuhti, mut mikä on sun mielipide tohon patukkaan? Tarkotus on siis kasvattaa lihasta ja nostaa painoa. Oon 18-vuotias 55/164 tyttö, jos se selkeyttää jotenki asiaa.:-D

  • Morjens!

   No jaa, tämmösiin on vaikea sekaantua kun en tiedä taustoja ja perimmäistä tarkoitusta eri ruuilla mutta itse en alkaisi mitään patukoita työntämään ruokavalioon vaan mieluiten se ruualla täytetään 🙂 Patukoissa on kaiken maailman paskaa yleensä ja ne nyt on semmoisia hätäruokaa jos ei muuta saa käsiin, siis tämä minun mielipide 🙂 Kysy ohjelman laatineelta ihmiseltä että miksi jos asia mietityttää 🙂

   • jep, ite sitä mieltä että oikee ruoka on paras vaihtoehto. onneks kysyinki patukan syytä, oli vähän niinku väärinkäsitys ku oli luulo et pelkään kunnolla syömistä mut nyt seki patukka korvattu oikeella ruualla:)!

 
Tykkää jutusta