Kujala ja Vatanen housut kintussa AGAIN!

Tasapuolisesti sukupuoleen taikka koulutustasoon nähden terveisiä täältä Porvoon päästä!

Suottaapi olla että tämä blogi systeemi on ollut vähän hiljaisempaa viime aikoina omalta osaltani mutta on siihen muitakin syitä kuin pelkkä laiskuus. Työrintamalla hommaa on riittänyt siihen malliin ettei kotona ole tarvinnut homehtua ja siihe kylkeen kun yhdistetään HARDCORE BODYBUILDINGLIFE niin homma alkaa olemana paketissa ja ylimääräinen aika suhteellisen vähissä.

Valittamaan tästä ei kannata alkaa koska tätä tilannettahan minä ole tavoitellutkin! Työ tuntuu harrastukselta ja harrastus ei ole harrastus vaan elämäntapa josta nautin joten palikat on kohdallaan 🙂 Pakko vielä vähän hehkuttaa ja kannustaa teitä muita kynäniskoja, jos teille on unelma NIIN ÄLKÄÄ PELKÄSTÄÄN UNELMOIKO VAAN TOTEUTTAKAA SE!!! Tällä planeetalla eletään yksi elämä joten sitä ei kannata tuhlata unelmien haaveiluun tai niiden vierestä seurantaan, JUST DO IT

PicMonkey Collage

Täällä elämä rullaa hyvää vauhtia eteenpäin, ruoka maistuu, treeni kulkee ja samperi aurinkokin paistaa.. Se itseasiassa sais mennä minun puolesta piiloon vielä hetkeksi, latistaa treenitunnelmaa salilla kun on niin kaunis ilma ulkona.. Kaikista parhaat treenit tehdään aina räntäsateella 🙂 Pitää laittaa toive salinomistajalle että vetäsee tummennuskalvot salin ikkunoihin niin saapi synkistellä hämärässä ympäri vuoden 🙂

Viime viikolla kävin näyttämässä hauista Halosen Matille Tampereella ja sieltä tuli varsin positiivista palautetta kunnon edistymisestä, en tiedä puhuko paskaa mutta väitti että eteenpäin ollaan menty vaikka viime tsekkauksesta vain muutama kuukausi aikaa. Sarjapainot on tullut mukavasti ylöspäin myös, eilen jalkatreenissä selailin vähän treenivihkoa niin kylläpä sinne tankoon on kertynyt jo parikymmentä kiloa lisää nyt kolmen kuukauden aikana.

Treenataan kovaa mutta varovasti!

3

Kerta Tampereelle asti tuli lähdettyä niin toki se piti samalla reissulla käydä morjenstamassa yhtä Tampereen nähtävyyttä eli Kujalan Killeä! Vaihdeltiin kuulumiset wolfin aulassa ja siitä sitten kauhun sekaisin tuntein alakertaan tekemään jalkatreeniä. Pientä kerrointa tähän toi omalla kohdalla se että olin treenannut jalat muutama päivä aiemmin ja ne oli edelleen täysin kosketusarat, mutta luuletteko että tuossa vaiheessa aletaan enään jarruttelemaan.. Ei aleta ei. Parit lämmittelysarjat alle niin vanha kipu unhotui kun uusi tuli tilalle 🙂

Tosi hyvä treeni saatiin aikaiseksi, sarjoja suhteellisen vähän mutta kuten vanha sanalasku sanoo että kyllä se laatu korvaa määrän ja niinhän siinä kävi. Molemilla loysät housuissa kahdeksan sarjan jälkeen ja valmista kauraa kotio 🙂

Toki ennen kotiin lähtöä mentiin peilin eteen vertailemaan hauiksia ja Kille esitti samalla bravuuri taikatemppunsa, ei ehkä niin vakuuttava kuin joku eifelin tornin hävittäminen mutta kyllä se minut siitä viereltään hävitti aika tehokkaasti silti 🙂 Mukava välillä ottaa turpaan silleen oikeen kunnolla niin saa sitä NÄLKÄÄ tähän hommaan! Omalla salilla voi olla kovin mutta tosiasia on että mä olen noiden isojen poikien vieressä ihan lenkkeilijän näköinen MUTTA VAROKAA VAAN!! Mä tulen vielä kovaa täältä takaa ja aion olla joku päivä vielä paras!

Ettehän työ muuten usko niin otettiin me videotakin siitä 🙂 Kahtokkee ja olkkaa hiljaa.

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa horkkasi täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

12 vastausta artikkeliin “Kujala ja Vatanen housut kintussa AGAIN!”

  1. on kyllä mageen tasapainoinen kroppa äijällä,tohon ku kymppi lissee lihhoo ni isäntähän on ihan pitelemätön!! 8)

  2. Hyvä pätkä jälleen. Tulispa käsiinkin yhtä nopeesti työntövoimaa. Itelle saa melki joka jalkareeniin pistää lisää levyy varsinkin prässiin. Loppuu laitteesta tila kesken. Zemii reeneihin.

    • Jalkoihin saa helposti voimaa mutta aika heikko itelläkin tuo yläkerta, no lissää levyjä vaan niin kyllä se siitä 🙂 Tsemppiä myös sinne suuntaan!

  3. mahtavaa settiä niinku aina ! koita pysyy aktiivisena blogin puolellakin ettei oo turhaan välilehtenä auki koko ajan 😉 😀 KEEP UP THE GOOD WORK ! jos joskus olis motivaatiosta pulaa ni tätä sun blogia ku lukee ni ei enää edes muistais että mitä motivaation puute on! motivoi ja innostaa ihan älyttömästi ! kaikenkaikkiaan 14/10 annan arvosanaksi ! =)

    • Kiitos kovasti 🙂 Nyt on tosissaan ollut aikamoista härdellia työrintamalla sekä häät ihan oven takana joten sekin tuo aika paljon kaikkee extraa. Mutta teen parhaani ettei tämä some homma jäisi unholaan 🙂

  4. Nää sun videot on kyl hullun hyviä!! Mikäs on muuten tää biisi, joka soi täs taustalla?

  5. Hyi, tulipa huono olo tästä. Lisää tämmösiä pätkiä!

  6. Onko sulla sellasta ongelmaa, että kun oot salilla shortseillä niin sisäreidet hakkaa välillä yhtee 😀 Vaikka oon tällänen kynäniska niin alkanu tulee sellasta ongelmaa

 
Tykkää jutusta