Mitä kuuluu?

Hello my friends!

Nyt tulee tiukkaa täytetekstiä jolla ei ole mitään annettavaa kenellekkään, mun mutsi on varmaan ainut ketä tämä kiinnostaa 🙂 Nimittäin mitäs mulle nykyään kuuluu?

Elämä etenee varsin mallikkaasti eteenpäin, rakkaus kukoistaa, treeni luistaa, ruoka maistuu, työkuviot rullaa tosi kovaa ja elämä on kivaa! Viimeiset about kolme kuukautta olen treenannut ja syönyt Halosen Matin ohjeistuksella ja sieltä olen saanut kaivettua hurjasti motivaatiota tekemiseen. Eteenpäin ollaan menty mukavaa vauhtia ja nyt alkutaipaleella ollaan totutettu kroppaa isompaan ravinto määrään, tämä on onnistunut varsin mukavasti ja homma pelaa. Kalorit on karvan alle 5000kcal ja paino on itseasiassa täysin sama kuin kolmisen kuukautta sitten dietin päätyttyä, vai oisko tänään ollu parisataa grammaa enemmän.

Nyt kun ollaan todettu ettei tällä määrällä ruokaa painoa saada liikkumaan mihinkään suuntaan niin uskoisin että ruokaa läsähtää kohta lautaselle lisää ja otetaan sitä painoa sinne 120kilon paremmalle puolelle taas 🙂 Tänään vaaka näytti 110,8kg, JOS ET BULKKAA ET OO HAIPPI!

20140910_184144(0)
Bulkkiporsaat ruokalassa 🙂 130kiloo hikistä kinkkuu!

Treenipainoissa ollaan päästy huimaa vauhtia eteenpäin, ainut mikä on alkanut laittamaan vastaa on penkkipunnerrus. Se ei ole mulle luonnollisen tuntuinen liike vaikka miten päin yrittää, kässäripenkki onkin sitten taas kuin tehty mulle ja siinä ollaankin joka kerta päästy harppaus eteenpäin.

Työrintamalla työt ei lopu tekemällä kesken joten kiitos kaikille pöljille ketkä olette hypännyt meikäläisen talliin, mahtavaa tehdä duunia mistä oikeasti tykkää! Häitäkin juhlitaan muutaman viikon päästä, mä pokaan maailman kauneimman muijan pois markkinoilta ja pidän siitä kiinni niin pitkään kun pulssi tuntuu, sorry jätkät..

Polttareita vieteltiin myös tuossa vastikään ja vieläkin on palautumisprosessi käynnissä. Yleensä jengi viettää polttareita yhden päivän, meidän kaveripiirissä päivä ei riitä mihinkään joten vedettiin neljä päivää. Matti sanoi että salille päin et katsokkaan seuraavaan viikkoon mutta jos sille ei kerrota niin on tässä vähän tullut käytyä pumppaamassa, mutta tosi kevyesti kylläkin. Häpeäkseni voin myöntää että polttareissa tuli maisteltua vähän alkoholia ja nyt taas muistankin kirkkaasti miksi se ei kuulu elämääni, melkein täytyy hattua nostaa niille ketkä tuommoista jaksaa viikottain.. Huhhuh.. Onnellisesti taas bodylaiffin parissa <3

DSC_1640-115
Charlien enkelit @Jouni ”Jones” Lehtonen

Täällä kaikki siis kunnossa ja elämä hymyilee! Video ja blogisetit ollut nyt vähän hiljemmalla, kalenteri on ollut tosi solmussa joten oheistoiminnalle aikaa ei ole riittänyt tarpeeksi, tähän toki tehdään muutos! Muutamia törkeen siistejä videoprojekteja on mielessä ja jos joku tietää firmaa tai jotain massikeijoa joka haluaisi lähteä tukemaan ja saamaan näkyvyyttä videoiden muodossa niin laitelkaapa viestiä, ei puhuta isoista summista.

 

Nyt lähtee ihan homomaisen halpaan hintaa HERA-ISOLAATTIA!! Tuohon hintaa yleensä hädin tuskin saapi edes pieruherakasikymppistä. Valikoimasta löytyy myös stevia versioita niin ei tarvi aspartaamin myrkkyä hörppiä! Melkein säälittää kun tähän hintaa myyvät tuota roheiinia, viime kerralla kun juteltiin noista katteista niin hyvä etteivät tappiolla noita myy joten laittakaan nyt tilaukset sisään ennenkuin on koko firma nurin 😀

59,90e!!!

self-100-micro-whey-active-4kg-heraproteiini_prpage
KLIKKAA KUVAA JA SHOPPAA

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa horkkasi täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

10 vastausta artikkeliin “Mitä kuuluu?”

 1. ootko miettiny hankkia slingshottia jos ei tankopena kulje? itse oon saanu sillä kuukaudessa enemmän kehitystä ku aikasemmin 2 vuodessa. ennen naureskelin sille vehkeelle mutta ei enää paljo naurata…

  • Mä olen vähän skeptinen noiden apuvälineiden käyttämisestä, mutta empä nyt tyrmääkkään täysin. Onko sun normipenkki alkanut paranemaan vai välinepenkki?

   • no en oo vielä jaksanut kokeilla raakapenkkiä mutta mitä luin niin kaikilla on raakapenkki noussut samassa suhteessa slingshot maksimin kanssa. tuolla nostaminen ei kuitenkaan tunnu yhtään huijaamiselta vaan päinvastoin tuntuma rintalihaksissa on parempi ku koskaan.

    • Ihan mukava tuommoisella on varmaan pumppailla mutta kyllä mä enemmän perustan siihen että se kuorma nostetaan lihaksella ei millään kuminauhalla. Mukava olisi kyllä joskus kokeilla 🙂

 2. Miten sä pruukkaat sun ohjelmia? Onko kaikki tieto kokemuksesta? Karhaappas ittes tänne pohjanmaalle. Friskit faarit lämmittelee täällä sun maksimeilla. Meehän särpämähän poika niin kasvat.

  • Nykyiset ohjelmat tulee Halosen Matilata, sitä ennen treeni ja ravinto kuviot pyöritelty itse. Mun maximit ei riitä edes lämmittelypainoksikaan vahvoille miehille mutta onneksi lajini on kehonrakennus ei voimailu 🙂

 3. Täytyy kiittää tarjouksen vinkkaamisesta, nyt ekaa kertaa isolaatti kokeiluun.

  • Tuota mie oon nyt käyttänyt kun pps talliin lähdin. Eihän tuokaan mitään sen ihmeempää superprotskua ole kuin ei mikään muukaan mutta pirukseen hyvän makuisia, ehkä parhaimpia tähän mennessä mitä olen maistanut. Banaani/suklaa ja kookos/suklaa ompi aika kuumaa kamaa, kookos versioo löytyy steviana!

 4. Ihan älyttömän siisti toi teiä kuva mis on kolme lihaskimppua !!

 
Tykkää jutusta