Kreatiinia ja Testoa!

Hej kaikille mun komppiksille tänne nettiin!

Kiirettä pukkaa joten pidempään en ala tarinoimaan ja niin se yleensä on paras jos ei mitään sanottavaa ole, wink wink 😉

Toissapäivänä käytiin vähän voimistelemassa Timpsun kanssa punttisalilla ja samaan rytinään laiteltiin koko treeni videolle ihastuttavan vaimoni toimesta, eilen illalla sen silmät ristissä editoin valmiiksi ja nyt vaan painakaan playta ja kahtelkaa!

KLIKKAA KUVAA KATSOAKSESI VIDEON

timojooel

KLIKKAA KUVAA KATSOAKSESI VIDEON

Olisi tosi jepa jos heittäisitte vähän mielipiteitä/kommentteja videoista ja ehkäpä mahdollisia videoaihe ehdotuksia, otan hyvät ehdotukset avosylin vastaan! Goatse videoo en edelleenkää kuvaa eli sitä ei tarttee pyytää..

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

7 vastausta artikkeliin “Kreatiinia ja Testoa!”

  1. Ois hauska nähdä lisää vatanen vastaan emäntä skabailuja. esim leuanvedot, lankutus yms 🙂

  2. Onnea avioliitolle! Tykkään kovasti seurata sun blogia ja videoita! 🙂 Jatka samaan malliin. ^_^

  3. Olis mielenkiintosta jos tekisit kehitysvideoo missä olis esim. Kuvia vuosien varrelta ja kertoisit vähän mitä kaikkee oot tehny näiden treenivuosien aikana ja millä tavalla treenaaminen / syöminen on muuttunu jne. 🙂

  4. Ois kiva kuulla teidän häistä ihan postauksen muodossa 🙂 Onnea yhteiselle taipaleelle! 🙂

    • Eiköhän me siitä muutama rivi saatais aikaiseksi 🙂 odotellaan hääkuvia jonka jälkeen voisin yrittää!

 
Tykkää jutusta