Tampere, lihaksia ja videoo!

Morjensta vaan kaikille tasapuolisesti ja erittäin hyvää aurinkoista sunnuntai päivää!

Täällä Porvoossa me voimme hyvin, treenaamme kovaa ja töitä tehdään sen verran mitä bodybuildinki life antaa myöden. Homma etenee tasapaksusti eteenpäin niinkuin sen yleensä meneekin, eli töitä tehdään kahden miehen edestä mutta kehitystä ei ihan samassa suhteessa tule, suunta on oikea joten eipäs jäädä märehtimään.

Paino on noussut mukavasti ylöspäin, vyöt alkaa käymään lyhyiksi ja kuorsaaminen kuuluu naapurirappuun saakka, mutta ne kuuluu asiaan joten lisää sitä ruokaa ja emännälle tiivimmät korvatulpat! 🙂

Piipahdettiin perjantaina Tampereella bodybuildinki hommissa, ensiksi kävin Halosen Matin toimistolla hillumassa ilkosillaan ja sen jälkeen Wolfille ottamaan selkäsaunaa Kujalan Killeltä ja Killen treenikaverilta Jussi Rantakarilta. Todella timanttinen treeni saatiin taputeltua vaikka lähtökohdat oli omalta kohdalta hieman epävakaat tulehtuneen olkapään takia.

smith pena

Ihan uskomaton tuo minun emäntä, siinä on kyllä tukijoukkoa kerrakseen! Otti koko päivän vapaaksi duunista ja lähti istumaan kyytiin aamuvarhaisella ihan vaan sen takia että tulee kuvaamaan meidän treenin illalla jotta mie saisin täytettä tänne blogiin, eipä parempaan vaimoa voisi toivoa <3 Olin tulomatkalla olevinaan niin ”väsynyt” niin lupautui vielä ajamaan kotio sillä aikaa kun minä otin kaunesunet 🙂 Tälleen tämä homma pelittää! 🙂

Mutta ettei nyt menisi ihan pussailuksi koko homma niin laittakaan video pyörimään! Killeltä tulee pidempää ja raa´empaa videokuvaa kyseisestä treenistä joten älkää nillitäkö että miten lyhyt video oli taas 😀

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI VIDEON!!

kille

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI VIDEON!!

 

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa roheiinit täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

 
Tykkää jutusta