Kalsarit jalkaan ja lavalle

Morjens!

Kovimmat seuraajat sen jo tietävätkin mutta suurimmalta osalta mennyt kuitenkin ohi, joten…

Kuntosaliharjoittelua en täysin 100% omaksi ilokseni tee vaikka se toki on se suurin motivaatio, pienenä extra motivaationa mulla on kisaaminen. Halua kilpailla lajiveljien kanssa ja mittelöidä kuka on kovinta jälkeä vestellyt pajalla, haluan saada meriittiä tälle kaikelle panostukselle mitä lajin eteen olen tehnyt, haluan päästä ihmisten tietoisuuteen, HALUAN PÄÄSTÄ LEHDEN KANTEEN PELKÄT KALSARIT JALASSA!! 😀 Viimeisin on se ehkä kaikista painavin syy 😀 😀

Muutamia vuosia olen itseäni kiusoitellut ajatuksella kisaamisesta ja tähän mennessä se on tuntunut kaukaiselta haaveelta, taisin vuosi-kaksi sitten päättää että jos joskus sen teen niin se tapahtuu vuonna 2017!

Puolisen vuotta sitten palkkasin itselleni valmentajan jonka kanssa lähdimme työstämään projektiani eteenpäin, alkuun ei puhuttu kisaamis ajankohdasta lainkaan mutta viime tapaamisessa uskaltauduin kysymään milloin kisaaminen voisi olla ajankohtaista jos tavoitteena olisi kuitenkin parhaassa tapauksessa päästä lähemmäs kärkeä kuin häntäpäätä.

Valmentajani Matti tuumasin että hänen mielestä on täysin realistista että kisani aikaistettaisiin vuodella ja se tapahtuisi ensi vuonna syksyllä. Mun korvaan kuullostaa täydeltä hulluudelta mutta kun valmennukseen lähdin niin päätin että ohjat ei ole enään minulla, omaan silmään en enään luota vaan kaikki ohjeet otetaan vastaan ja niitä noudatetaan tunnollisesti.

Joten puheet vähemmälle ja treenit astetta kovemmalle, syksyllä 2016 astun lavalle ja sarjana mitä luultavimminkin +90kg kävi miten kävi 🙂

Tänään mavea ja salilta en lähde ennenkuin olen merkinnyt enkkavedot treenivihkoon!

Kisapäätöksen kunniaksi muutamat uunituoreet kalsarikuvat! On muuten ihan uunituoreet kalsaritkin, kävin tänään h&m:stä ostamassa, ompa hyvät! 🙂

Aamupaino 121,5kg

20150514_183729 20150514_183746 20150514_183938

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa roheiinit täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

12 vastausta artikkeliin “Kalsarit jalkaan ja lavalle”

    • AINA se on edessä, kuvasit stilleja tai videoo niin jollain tapaa pitää tulla aina pällistelemään kuvaan… 😀

  1. Hyvässä kunnossa ! Olet vaihtanut kuvaajan vaimosta kissaan 😉 Käytätkö muuten vetoremmejä treeneissäsi ? Onnea tulevaan vuoteen :>

    • Kissa on vahtimassa että poset loksahtelee paikoilleen 🙂 Taffer remmit on tosi vahvasti mukana reeneissä, ei ilman osais enään treenatakkaan, ehkä vähän huono tapa mutta menkööt 🙂

  2. tsemiii vatasen klopille! näytä niille kynäniskoille!!

  3. Täytyy sanoa, että itse kyllä kiinnitin huomioni johonkin ihan muuhun kuin kissaan 😀 ..ilman ylläolevia kommentteja en moista olisi edes huomannut! ;D Tsemppiä reeneihin, kyllä hyvä tulee! 🙂

    • Aivan liian pienet lihakset kun kissan korva vie enemmän huomioo 😀 Hyvästä en mene takuuseen mutta yritetään nyt kuitenkin, kiitos 🙂

  4. Hyvä juttu! Toivottavasti tulee road to autumn 2016 video -sarja?

 
Tykkää jutusta