Kassit tutkittaviksi

Hei ystävät rakkaat ja te muutamat pervot jotka tulitte tänne pällistelemään otsikoinnin johdosta.

Omissa kasseissa ei mitään sen ihmeemmin tutkittavaa ole mutta treenikassissa sen sijaan onkin. Jos elämäsi on tylsää ja olet vailla tekemistä niin nyt olisi tarjolla viihdettä 16minuutksi, sen verran voin spoilata että video on hiton tylsä ja siinä ei tapahdu mitään odottamatonta.. 🙂

Näillä mainospuheilla jos jätät videon katsomatta niin ei ollut ainakaan myyjässä vika 😀

Kattokaa nyt edes säälistä..

Pliis..?

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI VIDEON

kassitttt

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI VIDEON

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa roheiinit täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

2 vastausta artikkeliin “Kassit tutkittaviksi”

  1. Oli mielenkiintoinen tsekata salikassin sisältö. Minkä merkkiset olikaan kengät ja mistä olet tilannut ne (yritin Googlettaa, mutta taisin kirjoittaa päin lepikkoa)? Kiitos bolgeista ja videoista. Tosi hyvä ulosanti on sulla. Tsemppiä. 🙂

 
Tykkää jutusta