Auto vaihtoon ja vauhtia kehitykseen!

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä Skoda, eli Vataselle taas roheiini fyrkkaa tulos!

Päätös aikaistetusta debyytti kilpailuvuodesta kantautui jopa Skodan ylimälle johtoportaalle saakka ja siellä isoimmat pamput korkkasivat välittömästi pullon koss.. kuohuvaa ja käskivät sihteerin pirauttamaan Vatasen paikalle hetiheti!

Koko Skodan henkilökunta on kuulemma henkeen ja vereen meikäläisen kannattajia ja halusivat tulla avokätisesti tukemaan kisoihin valmistautumistani, se oli kuulemman vähintä mitä he tilanteessa saattoivat tehdä. Vuoden verran on aikaa tehdä massaa ja Skodan porukalla olisi muutamia vinkkejä ja jippoja antaa mulle.

maxresdefault

Toimitusjohtajan mielestä mun pohkeet ja takareidet on kuin hintelällä tytöllä eli selkeästi jäljessä muuta kroppaa ja uskoo että yhtenä suurimpana syynnä saattaa olla nykyisen autoni jäykkä kytkin. Päivät pitkät kun polkee niin jäykkää kytkinpoljinta niin pohkeet ja reidet eivät pääse palautumaan riittävästi raskaiden treeninen aiheuttamistan mikrovaurioista ja näin ollen eivät myös saa tilaisuutta kasvaa. Toisena isona miinuksena fysiikassani hän mainitsi olkapäät ja kädet, niihin pitäisi saada kilotolkulla lisää kinkkua ellen sitten halua kilpailla shortisarjassa ensi vuonna. Tähän syynä toki on autoni urheilullisen jäykkä ohjaus joka rasittaa olkapäitä sekä käsiä normaalissa ajossa jota päivittäin tulee tehtyä melko paljon.

Ison käteisnipun lisäksi Skodan henkilökunta halusi muistaa minua ihan pakasta vedetyllä Skoda Fabia Combilla, tässä autossa oli kaikki edellytykset kasvaa isoksi ja pelottavan näköiseksi! Kevyet polkimet, niitä rynkyttämällä ei saa jalkojen rasittumaan vaikka yrittäisi sekä höyhenen kevyt ohjaus, tuntuu melkein että ilmaan vain veivaisi 😀 Nyt on häiriötekijät poistettu kehityksen tieltä joten ei muuta kun Skodalla salille ja vaatteiden saumat koetukselle!

SONY DSC
SONY DSC

Jos jengi haluaa niin voisin tehdä pienen testiajon kyseisellä autolla niinku silleen bodarin näkökulmasta, mitkä on hyviä ominaisuuksia punttijormalle ja mitkä asiat hiertää pienen bodaajan mieltä tälläisellä kipolla ajellessa 🙂 Teenkö?? 

No kommentoi sitte! 🙂

 

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa roheiinit täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=skoda-ptvatanen-1;EASTpostID=671]

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

25 vastausta artikkeliin “Auto vaihtoon ja vauhtia kehitykseen!”

 1. Videota pihalle, niin nähdään palaako kumi paremmin tällä 😉 ! Kysyisin vielä noista kengistä niin kuinka nopea oli toimitus ? Eikö tuo koko mikä tuolla sivulla valitaan tarkoita tuota UK kokoa eikä USA kokoa ? Kokotaulukkoa vaan tutkin, että mikä vastaa 46 eurokokoa. On se skoda muuten hyvä auto, mummulla ja pappalla löytyy skoda ja ohan se paljon parempi ajettava mitä äitin fooordi 😉

 2. Kumi palaa komeesti! Kengät tuli varmaan neljään päivään, otin jonkun vähän nopeamman kuljetuksen jossa lupasivat sen muutamaan päivään kotiovelle. Ne taitaa olla UK kokoa, eli ota 11 koon töppöset niin ne vastaa suomen 46 kokoa.

 3. Nyt kuulostaa, että ollaan nimellä menty. Mutta hieno juttu, että autofirma lähtenyt tällaiseen mukaan. Ja tsemppiä reeneihin.

  • Nimellä ei pitkälle päästä, vähän oli totuttuun tyyliin väritelty tarina osittain 🙂 Kiitos ja tsemppiä myös sinne suuntaan!

 4. Ajoitko takapenkiltä tota tai ottiko olkapäät kiinni molempiin sivuoviin kun sun kokoinen järkäle ahtautuu kuskinpenkille tollaiseen pikkuautoon? Nyt SKODA huomio, Vataselle vuodeksi mainosauto alle ja näkyvyys kovaa luokkaa, mutta laittakaa samantien Skoda Superb farmari tehokkaimmalle koneella ja parhaalla varustuspaketilla, niin voitte mainostaa että ton kokoinen järkälekin häviää siihen malliin sisälle kuin pieru Saharaan! 😀

  • Yllättävän tilava pikkuautoksi tai sitten mä oon vaan kutistunut, toivon ensimmäistä vaihtoehtoa 🙂 Ja autoja saa antaa mulle niin paljon kun porukka vaan jaksaa! 😀

 5. Autoon liittyen, mistä tuo sun hihaton on peräsin? Saakelin komea!

 6. Todellakin teet miehekkään autovideon ! Skodan porukka osaisi varmasti arvostaa tekoa 😉

 7. Saako pyytää herralta ilmaisen vinkin, jotten tee suurinta virhettä ja syö liian vähän ? 🙂 Jos offilla syönyt päivässä joku 3500-3550 kcal ja paino noussut vähintään sen 0,2 kg viikossa, mikä olisi hjyvä kcal lähteä dieetille ja katsoa miten etenee ? Onko tuosta 500 liian paljon leikkausta. Kiitos jos viitsit vastata !

  • 500kcal vedät kertaheitolla pois ja seurailet miten vaakalukema liikkuu ja kunto edistyy, sitten vaan lisää kulutusta jos tuntuu ettei putoa riittävää vauhtia 🙂

 8. Se edellinen viesti lähti hätäiseen… Eli kerropa ajokokemuksista Skodalla tuollaisena isona bodarina? 🙂

  Itse kun juuri ostin samaisen auton ja kokoa on varmaan alle puolet sinusta (no ehkei sentään), mutta tällaiselle pienelle naiselle se auto ainakin sopii 🙂

 9. Toi nissani olis siisti veilsiden korisarjal ootko harkinnu semmoseen vaihtavan? ai, että jos olis viel avomallia 😀

 10. Tekikö Vatanen Mavea 4- vai 5-jakoisen ohjelman yhteydessä ? Sinullahan vaihtelee vuoroviikoin nuo. Mietin vaan, kun itse tehnyt 4 jakoista samaan tyyliin kuin sinä lähes eli rinta & hauis, etureidet & pohje vatsa, olkapää & ojentaja ja selkä & takareisi & pohje. Tähän asti on ollut mave tuossa selkä & takareisi päivässä, mutta tuo on aika raskas ja olen miettinyt josko tekisi perjantaina selkä ja lauantaina takareidet niin kumpaan noista päivistä sijoittaisit maastavedon ? Vai onko huono joka tapauksessa, kun nuo treenit muuten perä päivinä.

  • Mä teen jokatoinen viikko maastavetoa ja se tuntuu ainakin itselle aika passelilta. Ei kai noilla niin väliksi ole, kunhan tuntuu että panoksia riittää ja lihakset on palautunut riittävästi, mutta en tekisi selkää ja takareisiä peräkkäisinä päivinä jos mave on ohjelmassa. Sekoita pakkaa niin ettei nuo kaksi treeniä ole peräkkäin.

 
Tykkää jutusta