Koeajo bodaajan näkökulmasta

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä Skoda, eli Vataselle taas roheiini fyrkkaa tulos!

Kesäistä perjantai päivää kaikille!

Skodalta ne tuuppas mulle tuommoisen pikku kipon kesäautoksi ja kiitollisuuden velassa ajattelin kertoa kokemuksiani kyseisestä autosta, en keskity ehkä samoihin asoihin kuin tekniikanmaailma mutta aika läheltä liippaa kuitenkin!

Skoda Fabia Combi

Omasta mielestään bodaaja ei ole koskaan tarpeeksi iso joten on tärkeää omistaa siro auto jonka vierellä näyttää isolta ja autoon istuessa joutuu hieman ahtautumaan jotta penkille pääsee, tästä on suuri hyöty itsetunnolle kun edes kerran tuntee itsenstä isoksi. Suht napakan ahtaat sporttipenkit antoi myös tuntee ajellessa että kyykyt on mennyt perille, elikkä perstuntuma autosta oli varsin hyvä! Napakasta istuimesta huolimatta tilaa ohjaamon puolella on yllättävän paljoin noin siroksi autoksi. Itsetunnon kohotuksesta annan Skoda fabialle arvion 4/5.

SONY DSC
SONY DSC

Kesä tekee tuloaan ja autojen ominaisuuksista yksi nousee yli muiden ja se on toki että miten isolta sun hauis näyttää roikottaessasi sitä ikkunasta ulkona! Kyseissä mallissa käden roikottaminen onnistui luonnollisesti sekä kirkaan valkoinen maalipinta korosti hyvin käden muotoa, näky varmasti herätti huomiota kaupungilla ajellessa. ”It´s not about the car you drive, it´s about the size of the arm hanging out of the window” Käden roikottamis ominaisuudesta annan kyseiselle mallille arvion 5/5.

SONY DSC
SONY DSC

Bodaajan autossa ei tarvitse olla paljoa tilaa, riittää että salikassi mahtuu mukaan sekä viikon ruuat kauppareissun yhteydessä takakontiin. Yllätyin positiivisesti kun tutkin auton sisätiloja, tilaa oli mielestäni kuin isommassa farmari mallissa ja omiin tarpeisiin tilaa oli jopa liikaa joka sai mieleni ahdistumaan kun ei enään tarvinnutkaan pelata tetristä tavaroilla jos yhdisti esimerkiksi kauppareissun ja salin samalle matkalle. Tilavuudesta anna arvion 5/5 mutta itseäni jäi harmittaamaan jännityksen tunteen puuttuminen että mahtuukohan kaikki maitorahkat tällä kertaa mukaan vai joutuuko osan syömään kaupan parkkipaikalla 😀

SONY DSC
SONY DSC

Ettei Skodan insinööreille nousisi kusi päähän tästä jatkuvasta kehumisesta niin annetaampa myös risuja! Kolusin auton kauttaaltaan läpi, kurkistin lattiamattojen alle, kävin tunkin varassa auton alla, katsoin konepellin alle MUTTA MISTÄÄN EN LÖYTÄNYT SHAKERILLE SOPIVAA MUKITELINETTÄ!! Kovan jalkatreenin jälkeen pikku bodaaja ei välttämättä jaksa juoda kokonaan palautusjuomaa ennenkuin hyppää auton rattiin joten vuotavaa shakeria pitää säilyttää penkillä johon itselläkin parit desit imeytyi hera-isolaattia mutta ei siitä sen enempää.. 😀 Ovesta löytyi teline johon shakeri mahtui puoliksi poikittain mutta me bodaajat ollaan säntillistä väkeä ja se ei meille passaa. Annan mukitelineistä arvosanan 3/5.

SONY DSC
SONY DSC

Salille körötellessä myös hyvin tärkeäksi ominaisuudeksi nousee äänentoisto, se on melkein yhtä tärkeä kuin käden roikottaminen mutta ei kuitenkaan. Treeniin psyykkatessa tarvitaan aina kovalla volyymilla soitettavaa ganstaräppiä tai hevimetalli, molemmat genret soi hyvin fabiassa ja kauittimet eivät särkeneet/resonoineet vaikka sitä yritin. Iso plussa oli usb ja aux liitännät joiden kautta sai näppärästi yhdistettyä omat musiikit soimaan, autossa olisi ollut myös bluetooth mahdollisuus mutta noin hienot systeemit ja bodaajat ei kävele käsi kädessä.. EN OSANNUT YHDISTÄÄ, siitä siis miinusta myös 😀 Ohjeet pitäisi olla manualissa kirjallisen version lisäksi myös piirrettynä ja hermostumisen varalle olisi hyvä olla myös väritystehtäviä joita voi hermostumisen yllättäessä tehdä ja rauhoittua siinä samalla 😀 Äänentoistosta anna pisteet 5/5!

SONY DSC
SONY DSC

Skoda Fabia Combi on kaiken kaikkiaan hyvin sopiva auto bodaajalle, joka kerta se kuljetti salille ja takaisin joka on loppujen lopuksi se kaikista tärkein ominaisuus autossa 🙂 Auto on hyvin polttoainepihi joten rahaa jää enemmän kaurapuuroon ja rahkaan.

Kokonaispisteet autosta 4/5

Jos olet normaali itsetunto-ongelmista kärsivä kehonrakentaja tässä on sinulle hyvä, edullinen ja varsin laadukas menopeli ympärivuotiseen ajoon! Osta pois!

 

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa roheiinit täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=skoda-ptvatanen-2;EASTpostID=685]

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

7 vastausta artikkeliin “Koeajo bodaajan näkökulmasta”

  1. Meitin mummulla ja papalla on Skoda Octavia ja täytyy kyllä sanoa, että on ajomukavuuksiltaan parempi mitä porukoiden Ford Focus, tuo shakeri juttu on kyllä totta. Fordissa onneksi mahtuu shakeri pystyyn välikköön, ainakin ne kaposimmat. Tuo mummun Skoda tosin on ehkä jo liian tilava peräluukustaan.

  2. Minä taas köröttelen salille mitsun asx insportilla vm 2015. Valkoinen värinä tietysti ja Rockford fosgaten äänentoisto jauhaa subbarin voimin motivation musicia samalla kun aurinko paistaa lasikaton läpi. Ja ei tarvita avaimia, napista käyntiin vain 😉

    • Siinä muuten vataselle seuraava bodariauto sen nissanis jälkeen 🙂

    • Malli ei ollut entuudestaan tuttu niin googlasimpa, ei ole pahan hintanen kippo kun uutena näyttäis irtoovan parinkymin hintaan. Hyvin kuljettaa varmasti salilta ja takaisin 🙂

      • Älä karvalakkia osta. 27t on se toiseks paras varustelu jossa on kaikki herkut paitsi nahkapenkit.

 
Tykkää jutusta