Te kysyitte, minä vastasin!

2000px-Question_mark_alternate

 

Lopettakaa se arpominen ja kahtokkee video!

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa roheiinit täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

 

pps_muskleforum_kesakuu_2015_1071x170px

 

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

6 vastausta artikkeliin “Te kysyitte, minä vastasin!”

  1. Äijä on kyllä huikea!! Tämän blogin postauksia lukisi enemmän, kuin muiden fitfashionin postauksia yhteensä 😉 ! Nuori salijamppa arvostaa! Oli suuri Vatanen vielä vieraillut Vaasasassakin kotikonnuillani treenaamassa.

  2. Huippu video! Treenivideoita ois kiva nähä, just et miten treenaat mitäkin 🙂

  3. Eikös se sun nainen oo hevosihmisiä? Lähde joku kerta mukaan tallille ja sieltä sitten tallivideota kun harjailet ja rapsuttelet poneja 😉

 
Tykkää jutusta