Mäne kykkyyn ja tule sieltä ylös!

Moro tyypit!

201501310_114041
Kuva ei liity millään tapaa mihinkään, kunhan vaan muistutan teitä että kyllä minkäkin oon laiha kaiken läskin alla!

Käytiin tänään teston kanssa kyykyillä, eihän siitä mittään tullu vaan tulipahan nyt käytyä kuitenki! Reeni meni jotakuinkin näin:

 • Reiden ojennus 2 sarjaa failureen
 • Smith kyykky (90asteeseen) 2 sarjaa
 • Hack kyykky (pohjaan) 2 sarjaa
 • Prässi 2 sarjaa
 • Reiden koukistus 2 sarjaa
 • Sjmv 2 sarjaa

Muuten homma pelitti vaan samperi tuo alaselkä ei kestä nykyää edes ristikoiden täyttämistä kun vetäseen änkyräpumppiin, vedot tehtiin tyttöjen painolla (140kg) loppuun. Muuten nappisuoritus ja kaikissa liikkeissä lukuunottamatta sjmv tehtiin ennätykset tauluun!

Kahtokkee video!

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa roheiinit täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

11329959_10153050148483432_6924470889761838255_n

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

2 vastausta artikkeliin “Mäne kykkyyn ja tule sieltä ylös!”

 1. Vataselle helppo ruokavinkki, mistä oon ite innostunut! Nimittäin VHH-pizza
  Tarviit vaan tortillapohjia (ite käytän täysjyvä), ketsuppia, jauhelihaa (+ muita lisukkeita mitä tykkäät ite käyttää), ja juustoa.

  Ketsuppii vaa levittää pohjien päälle, jauhelihat päälle ja muuta lisuketta mitä haluaa, sit mielen mukaa juustoa. Sit vaa uunii. Helvetin hyvää, nopeeta ja helppoa. Ite tykkään maustaa jauhelihan vielä tommosella Hot Taco Spice mixillä. Kokeile jos et oo vielä kokeillut ikinä 😉

  • Kuullostaa ihan hyvältä setiltä 🙂 Mutta en mä ny hitto mitään vähänhiilarisia ruokia syö 😀 hiilaria koneeseen nii että sattuu!! 😀

 
Tykkää jutusta