10 tunnin treenimatka?

Terve vaan joka tyypille!

Nämä videopäivitykset on niin helppoja että taidan jatkossa pysytellä näissä, ei tarvihe niin paljoo kirjoitusvirheillä teitä vaivata 🙂

Käväisin tuossa joutessaan Vaasassa nostelemassa punnuksia, eihän sinne aja kuin 5 tuntia suuntansa mutta hitto ku oli hyvä reeni, millo vaan uusiks 🙂 Mä oon ennenki sanonu että hyvän treenin perässä ajan vaikka Inariin! 😀 Olihan siinä tietty pieni koira haudattuna kun samalla reissulla kävin autokauppoja hieromassa mutta oli se treeni silti enemmän se pääjuttu 🙂

Imarteleva kuva mutta en mie oikeesti oo noin skrode, mut ehkä joskus oonkin!
Imarteleva kuva mutta en mie oikeesti oo noin skrode, mut ehkä joskus oonkin!

Vaasassa mua oli vastassa Jessica ja Juuso, ne oli niiq mun internettikavereita aluks ja sit niistä tuli niiq oikeita kavereita. Kätevää tää nykyaika 🙂

Molemmista mulla oli hyvä vaikutelma mutta kasvokkain vaikutelma vain parani, tosi mukavia ja  rentoja tyyppejä 🙂 Jessica onkin tuttu naama täältä vitvässiöniltä ja blogin löytää –>TÄÄLTÄ<–. Menkää sinne lukemaan fiksumpia juttuja, täällä ei ole mitthään nähtävää! 🙂 Kerta minä kävin Vaasassa niin ne hullut lupautui tulemaan Porvooseen tässä kesällä, jää nähtävksi oliko vain puheita vai oikeita lupauksia 🙂

Ennenkuin mennee hermot tämän näppiksen kanssa niin on parempi lopettaa ja olla hiljaa. Kahtokaa video!

https://www.youtube.com/watch?v=IkKeBB9AL7g

pps_muskleforum_kesakuu_2015_1071x170px

 

Miehän tuossa joutessaan teetätin semmosia kovis treenipaitoja, tulloopi ens viikolla jakoon joten pysytelkää kanavalla jos haluatte tukea peraukista kuntosaliharrastajaa!

normal

 

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa roheiinit täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

7 vastausta artikkeliin “10 tunnin treenimatka?”

  1. Löytyykö paidoista kokoja laidasta laitaan ? ( M-XL ) Toivottavasti ei ole kallis niin pitäähän tuo tilata 🙂 Teeppä seuraavaksi Shakeri Vatasen kuvalla 😉

    • Kokoja löytyy M-XXL joten perustallaajille on koot, himömörssäreille tai hiirille ei 🙂 Paita tulee olemaan jotain parinkympin luokkaa niin en jää tappiolle 🙂

  2. Kysyisin Vataselta noista Londalen kengistä, jotka ostit. Bodystockista katselin, että maksaa 70 euroa ja vastaavat sportdirectillä vain puolet tuosta. Tuolla bodystockissa luki, että koot ovat pieniä ja valitse yksi koko suurempi. Miten itse vertaisit noiden omien kenkiesi kokoa muihin kenkiin ? Onko saman kokoiset ? Ei viitsisi alkaa palautteleen tonne maailman toiselle puolelle noita tuotteita, jos edes onnistuu 😀 Eli ostitko samankokoiset kooltaan mitä muutkin käyttämäsi kengät ovat ?

    • Edelliset salikengät oli samaa merkkiä joten en osaa sanoa mut esim mun normi koko on 45 ja noi sali kengät on 46 ja passelin kokoiset joten toi väite saattaa pitää paikkansa.

 
Tykkää jutusta