Osta, auta, saat hyvän mielen ja ruman t-paidan :)

Morjens kaikille tyypeille!

Viimeisen vuoden ajan kynäniskat ovat vinkuneet että pitäis tehdä PTV treenipaitoja koska ne on kuulemma niin cooleja, enhän mie aluks lämminnyt ajatukselle mutta kun se kysymys toistui viikko toisensa jälkeen niin ajattelin että no hittooko siinä häviää! Lompsin paikalliseen painofirmaan ja sanoin että nyt ne myllyt käyntiin, kynäniskoille pittää vaatetta saaha päälle! No helkkari niitä paitoja muuten sitten tehtiin, kerta kun tähän ryhdyttiin niin ryhdytään sitten kunnolla!

SONY DSC
SONY DSC

Tässä ollaan viikon verran nukuttu niitten paitojen päällä kun kämpässä ei riitä säilytystila ja noita rättejä nyt on jokapaikassa! NO NYT ON NIITÄ PAITOJA MUTTA MISSÄ NE TILAAJAT ON? Vaatteita olisi vaikka koko Porvoolle jakaa, kaksi tilausta on tullut, toinen oli kuulemma läppällä tehty ja toisen tilauksen se perui melkein heti tilauksen tehtyä kun ei ollut kuulemma fyrkkaa riittävästi. Mutsi tilasi myös yhden paidan säälistä mutta ei kuulemma aio maksa mitään kun olen koko elämäni hälle velkaa.. 🙂

SONY DSC
SONY DSC

No ei tässä auta kun myydä auto pois että saapi maksettua noi paidat… TAI sitten sä tilaat nyt samoin tein yhden itsellesi ja yhden vaikka isänpäivälahjaksi siskollesi! Tässäpä ohjeistusta:

Lue tarkasti ohjeet ja toimi sen mukaisesti:

– Tilaus s.postiin –> [email protected]
– Lähetä viesti aiheella ”ptv hardcore”
– Tilaukseen seuraavat tiedot ranskalaisinviivoin: nimi, postiosoite, puhelinnumero, s.postiosoite, tuote ja sen koko
Paidan hinta on 22e ja postikulut 8e, jos asustelet Porvoon lähistöllä niin poikkee tätä kautta niin selviät halvemmalla.
Miesten koot: M-XXL
Naisten koot: XS-L

SONY DSC
SONY DSC

Laskun lähetän tilauksen saatua s.postiisi ja paita lähtee liikkeelle vasta sitten kun maksu näkyy tilillä.
Luultavasti menen sen verran sekaisin koko rumbasta että toimitusaika ei varmaan zalandon kanssa pysty kilpailemaan mutta sen lupaan että jokainen maksettu paita löytää kotiinsa. Viikon 25 otan tilauksia vastaan ja viikolla 26 tyrkkään kaikki samaan aikaan postiin niin ei pääse laihtumaan postissa ravatessa.
Ehjällä tuotteella ei ole minkäännäköistä palautusoikeutta joten mieti se koko tarkkaan 🙂

SONY DSC
SONY DSC

Kuvissa esiintyvä seksikäs Amerikkalainen miesmalli on mitoiltaan 181cm/123kg ja hänellä päällää on XXL kokoinen paita, ylemmissä kuvissa esiintyvä super seksikäs Ranskalainen fitnessmalli on mitoiltaan 163cm/52kg ja häntä koristaa päällään XS kokoinen paita.

Jos et paitaa tilaa niin tilaa edes jotain tuolta pps shopilta niin pysyis edes se firma sitten pystyssä! 😀

pps_muskleforum_kesakuu_2015_1071x170px

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa roheiinit täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

20 vastausta artikkeliin “Osta, auta, saat hyvän mielen ja ruman t-paidan :)”

 1. Tilauksen tein jo pari pv sitten mutta en oo laskua saanu sähköpostiin? 😀 vai oonko mokannu email osotteen 🙂

  • Kiitti 🙂 Laskua laitan tulemaan, pistän kaikille sitten aika samaan aikaan niin menee joutuisammin 🙂

   • Ahaa, jees jees 🙂 Lupaatko että hauberi kasvaa yli 40 senttiseks tän paidan avulla? Puuttuu enää reilu 1,5-2senttiä kyseisestä tavoitteesta 😀 Ja penkki maksimi nousee myös? Tilasin myös käskystä roheiinii PPS-shopilta, mitä mieltä oot tosta Attitude pwosta? Nappasin senki samaan läjään!

    Uusia videoita ootellessa 😉

    • Laskujen mukaan hauikset pitäis kasvaa jonku 1-1,5cm ja penkkitulos ekan kuukauden aikana pitäis parantuu 12-15%. Nää on tietty vaan suuntaa antavia tuloksia mut selkeesti vaihtia pitäis saada! Attitude on ihan pärinä kamaa, muista käytää vain väsyneenä muuten menee vaikutus!

 2. No nyt on komeet paidat! Oikeesti on hienot, wautsi! Ja tosi komeet noi amerikkalaiset ja ranskalaiset mallit. Ison budjetin mainoskampanja näemmä kun ihan ulkomailta asti on haettu väkeä mukaan ;D

  • Kiitti! 🙂 Joo noi ulkomaalaiset mallit toi aika paljon lisäkustannusta mutta se on tärkeä osa markkinointia 🙂

 3. Hihatonta oisin toivonu mut laitoin tpaidan heti tilaukseen

  • Oikein 🙂 Nopeestihhan tuosta saapi hihat leikattua, itellä niin pienet kädet että pidän ne visusti hihojen sisällä 😉

 4. Paita tilattu, jos ei sillä rauta nouse niin ei ikinä! 😀

  • Huippuu!! 🙂 Jos ton paidan kanssa ei ala homma luistamaan niin sit kannattaa alkaa sunnittelemaan lajin vaihtoa 😀

 5. Amerikkalainen miesmalli!?Ruhlin Make on kyl Saksalainen!! ;D

 6. kannattaako säärikarvat ajaa? muuten tuli yks juttu mieleen kun katoin noita kuvia, ootpas vaalea

 7. Sieltä se paita kilahtiki tänää postiluukusta sisää 🙂 Hieno paita ja just sopivan kokonenki 8) Thanx!

 
Tykkää jutusta