Välipala smoothie!

Moro kaikille hiippareille!

Yasmin2.1

Nyt kun kaikilla ompi krapula juhannuksen jäljiltä ja ruoka ei varmasti tule maistumaan ainakaan seuraavaan viikkoon niin tässäpä ihan hitokseen ”hyvä” pirtelö resepti! Ne ketkä oli fiksuja ja olivat selvinpäin niin juokaa työkin tuo pirtelö niin saatta krapulaa muistuttavan kuvottavan olon niin pääsette fiilikseen mukaan!

Kahtelkaa ja ihmetelkää!

 

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa roheiinit täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

pps_muskleforum_kesakuu_2015_1071x170px

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

4 vastausta artikkeliin “Välipala smoothie!”

  1. Palotellaan banaanit valmiik ja sit heitetään sekaan jäitä? 😀

  2. Huikee video! Huikee blogi! Huikeet lihakset!

    Smoothien vaahdottumisesta tulin antaa vinkin. Pyöräytä kaikki muut aineet ja sit ku ne on sekasin niin lisää hera vasta viimesenä ja sen jälkeen ihan tosi lyhyt jokusen sekunnin blendaus että menee sekasi vaan. Näin vältyt vaahdolta, röyhtäilyltä ja piereskelyltä myös. 😉 Vaimoki tykkää.

 
Tykkää jutusta