Asiakkaani HUIMA muodonmuutos part.3

Ehtoota vaan kaikille sankareille sinne ruutujen toiselle puolelle!

Voisin taas kertoa tarinan yhdestä asiakkaastani joka teki temput, kertomus perustuu tositapahtumiin 🙂

Aika tasanatarkkaan puolisen vuotta sitten löntystelin löysät verkkarit jalassa Porvoon easyfittiin jossa mua vastassa odotteli 19 vuotias likka nimeltään Milla. Millan kanssa oltiin aiemmin s.postin välityksellä sovittu valmennuksesta ja nyt oli vuorossa ensimmäinen tapaaminen. Aulassa seisoskeli semisti pelokkaan oloinen nuori nainen, ulkomuodosta päätellen suklaa oli maistunut varsin hyvin ja kotona lojuvat lenkkikengät vähintään 3cm pölykerroksen peitossa. Mopo oli niinsanotusti vähän lähtenyt keulimaan ja nyt oli sitten se hetki kun asiaan täytyi tehdä muutos tai sitten se mopo menee kohta kokonaan nurin.

image[2]

Ryhdyttiin tuumasta toimeen, Milla juoksumatolle ja mä kerroin siinä samalla mitä on tuleva ja kuinka tästä lähdetään ponnistamaan eteenpäin. Alkulämmön jälkeen otettiin ensikosketus punttitreeniin ja kevyesti käytiin liikkeiden tekniikoita läpi, jos näytti hyvältä niin saatettiimpa ottaa yksi kovempikin sarja alle.

Hieman olen tullut skeptiseksi asiakkaiden suhteen joten luottamusta ei ensi tapaamisen aikana todellakaan rakenneta vaikka miten tuntuisi intoa ja itsekuria löytyvän, luottamus rakennetaan näytön perusteella. Mulla oli Millasta pieniä ennakkoluuloja, jotka perustui lähinnä siihen että ensivaikutelma mimmistä ei ollut ehkä ihan intoa ja meininkiä täynnä, nuori ihminen, koulut kesken, liikuntatausta täysin nolla ja lukemattomia aikasempia laihdutus yrityksiä. Olipa ennakkoluuloja tai ei niin jokaisen asiakkaan otan yhtä vakavasti ja halua nähdä mitä heistä pystyn puristamaan irti.

Viikkoja kului, kuukausia kului ja aloin huomaamaan että tästä neidistä todentotta on tähän puuhaan, kertaakaan ei selitelty, kertaakaan ei valitettu, KERTAAKAAN ei lipsuttu! Näin tämä homma toimii, ohjeet annetaa sitä varten että niitä noudatettaisiin.

Muutos 1

Millalla pysyi pää hyvin menossa mukana mutta niin myös kroppakin, puolen vuoden miinuskalorijakson aikana vain yhden kerran tankattiin kroppaa ja sekin puoliksi huvikseen, paino ropisi jatkuvalla syötöllä alaspäin ja salilla sarjapainot nousi samaa tahtia ylöspäin.

Kuuden kuukauden aikana saavutetut tulokset mustaavalkoisella:

 • Aamupaino: -26,5kg
 • Vyötärö: -40cm
 • Reisi: -14cm
 • Käsi: -7cm

Eihän tämmöinen halvaksi tule lainkaan, ensinnäkin joutuu maksamaan ihan sika hintaa meitsille 😀 ja sen jälkeen joutuu päivittämään koko vaatekaapin uuteen uskoon, mutta maksoi mitä maksoi niin uskon vahvasti että jälkeenpäin ei paljoo kaduta vaikka olisi maksanut vähän enemmänkin. Ei omaa hyvinvointia voi rahassa mitata, joten nyt kaikki lompsat levälleen ja Vatasen juttusille! 😀 Ja ettei tulisi väärinkäsityksiä niin lompsalla tarkoitin lompakkoa, eli siis sitä pussukkaa jossa rahojanne säilytätte.

Millan tulokset puristettiin pihalle 6kk tehovalmennuksella johon sisältyi 12 tapaamista.

muutos2

 

Nyt mä päästän Millan pariksi kuukaudeksi kesälaitumille ja sen jälkeen jatkamme diettiä vielä tovin eteenpäin, REVITÄÄN NE KYLKILUUT ESIIN!! 😀 😀

Tämä taikatemppu oli nimeltään fat to fit!

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa roheiinit täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

pps_muskleforum_heinakuu_2015_1071x170px

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

14 vastausta artikkeliin “Asiakkaani HUIMA muodonmuutos part.3”

 1. Siis WAU!! Hatunnosto Millalle. Mieletön suoritus.

 2. Huikea muutos ja se mitä toi tekee tytön itsetunnolle – priceless!

  • Fyysinenkunto parani huimasti mutta uskon että ”henkinenkunto” parane vielä enemmän! 🙂

 3. Aivan mahtava suoritus ! Se on helppoa, kun pääsee alkuun, jos aina vaan miettii siellä sohvan pohjalla suklaalevy kainalossa, että josko sitten huomenna… Joko Milla on alkanut kiinnostumaan lihasmassan hommaamisesta :)?

  • No heleppoohan tää ei kyl ainakaa omast mielestä ollu missään vaiheessa, alku oli ehkä se helpoin jopa! 😀 Ja en nyt tiedä, eihä tuosta nyt haittaakaan olis mutta askel kerrallaan nyt. 🙂

  • Helppoa se ei ole vaikka alkuun pääseekin mutta tosissaan isoin kynnys on se aloittaminen, tulokset motivoi jatkamaan 🙂 Hoidellaan dietti vielä kunnolla päätökseen ja katsotaan mitä tulevan pitää 🙂

  • Siinä on erimerkkiä monelle! Mie nyt vaan annoin ohjeet ja kahtelin vierestä, asiakas sen kaiken duunin tekee 😉

 4. mahtava muutos! sano sille, että on rohkee likka ja muutenkin hienoa motivaatiota ihmisille tälläsiä tarvitaan lisää.

 5. Hyvä Pt Vatanen! Huikea saavutus Millalta, hatunnoston paikka!
  Heti, kun mulla on varaa sinut palkata, niin kyllä lompsa aukeaa!

 
Tykkää jutusta