It’s all about tits video

Hej hej kaikille mun komppiksille!

Nyt on taas meikän blogi täynnä kaikenmaailman pervoja ketkä eksyivät tänne harhaan johtava otsikon johdosta, täälä mitään tissejä näytellä MUTTA kerta sain sut tänne asti huijattua niin käy kahtelemassa alla oleva video! Kyllä sielä hyvällä lykyllä saatta joku karvanen nännipiha näkyä tanktopin alta joten ei tää ihan susi reissu sullekkaan välttämättä ollut!

333232323232323

 

Te ketkä tulitte treenivideon perässä tänne niin onneksi olkoon sitä on luvassa! Käytihin testotimon kanssa nostelemassa painoja kuntoiluhuoneella ja kylläpä teki eetwarttia! Huh!

Te ketkä tulitte tänne fiksujen juttujen ja taidolla kirjoitettujen blogitekstien perässä niin älkää enään koskaan eksykö tänne, tämä on yksinkertaisen kuntosaliharrastajan blogi ja ulosanti on myös sen mukaista.

 

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa roheiinit täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

pps_muskleforum_heinakuu_2015_1071x170px

 

Yasmin2.1

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

 
Tykkää jutusta