Haulikot pumppiin! +2,5cm/3kk

No heipä hei!

Tuossa jokunen aika sitten aloitin pienimuotoisen kokeilun että kasvaisikohan nuo meikäläisen siimat edes vähän jos oikein yrittäisi. Käsille olen kokeillut vaikka minkälaista rynkytystä ja välillä ollut rynkyttämättä, tuntuu ettei ne tuosta nykyisestä mitasta tahdo lähteä lainkaan kasvuun tekipä mitä vaan.

Eräänä kauniina päivänä totuttuun tapaan katselin ruokaa syödessäni bodaus videoita ja eksyin Rich Pianan kanavalle jossa hän kertoi yhdestä käsien kasvatus kikasta jota hän itse on duunaillut reilun syntholin käytön ohessa 😀 Tästä innostuneena laitoin heti valmentajalle viestiä ja kysyin että olisko mitenkään mahdollista että alkaisin moista kikkaa kokeilemaan normaalin treenin ohessa, sain myöntävän vastauksen ja sitten vaan kokeilemaan.

3kk aikana käden ympärysmitta kasvoi +2,5cm MUTTA on otettava huomioon että painokin nousi aikajakson aikana melko tuntuvasti joten lihasta ei kaikki massa siis takulla ollut. Nyt varmaan aika montaa kynäniskaa kiinnostaa että mitäköhän se Vatanen on mennyt tekemään.

1222
Ennen/jälkeen 3kk!

Homma meni jotakuinkin näin:

 • Jokatoinen ilta ennen nukkumaan menoa 180 toistoa hauiksille (3*60) ja 300 toistoa ojentajille (3*100). Hauiksille hammerkääntöjä 4kg käsipainolla ja ojentajille ranskalaistapunnerrusta 4kg käsipainolla, voimakas pumppi päälle ja nukkumaan.
 • Joka viikko hierojalla 60min käsittely hauiksille/ojentajille

Käsitreenin tekemiseen kesti ehkä max.10min aikaa kun kaikki sarjat tehdään yhteen soittoon ilman mitään palautusta. Loppua kohti kyynerpäät alkoi kipeytymään joten nyt pidän pienen tauon tuosta systeemistä ja sitten jatketaan! 3kk aikana tein siis 42 ”ylimääräistä” käsitreeniä.

Homman idea lienee siinä että jatkuvan pumpin kautta lihasta opetetaan isommaksi ja isommaksi, kalvot tottuu löystymään ja ne antaa paremmin periksi, treenejä voidaan tehdä vaikka joka päivä kun itse treeni ei tee vauriota lihasta ja palautumista ei siis juurikaan tarvita. Mun mielestä aika loogista, jatkuvasti ja pitkäjänteisesti kun jotain ruumiin osaa alkaa pumppaa/venyttää/repii tai tekee mitä vaan niin kyllä se ajan kanssa periksi alkaa antamaan.

Nyt kynäniskat kotio pumppaamaan!

pps_muskleforum_heinakuu_2015_1071x170px

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa roheiinit täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

Yasmin2.1

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

13 vastausta artikkeliin “Haulikot pumppiin! +2,5cm/3kk”

 1. Nonni,
  Emännällä olisi tuollainen 4kg paino juuri sopivasti nurkissa pyörimässä. Itekki tuli Richin videossa aikoinaan
  sama bongattua. Mitä mieltä Matti muuten oli ? No just…antaa pojan kokeilla 🙂
  Taidan itekkin yrittää jaksaa ottaa kokeiluun. Pitikö tuossa polkasta ….. sitten tuo joka toinen ilta ?

  • Nää on tämmösia pikku kikkoja mutta vuosien ja vuosien pumppaamisella varmasti tulee näkyvää tulosta, itse ehdottomasti jatkan tätä. Matti sanoi että on hänen valmennettavat ennenkuin tälläisiä tehneet, osalle toimii osalle ei, selviää kokeilemalla. Ensin ehdotin että joka ilta mutta siihen se laittoi vähän jarrua ja ehdotti että kokeilen jokatoinen päivä nyt ensi alkuun.

 2. Heeeeeeei!! Näin(hän) sut tänään easyfitillä? Mä tulin sinne ohjaamaan pumppia ja matkalla saliin kuulin tutun äänen.. Oon kattonu liikaa sun videoita! en silti viitsinyt häiritä, näytti asiakkaan jumpat olevan kesken

  • Joo kyllä mä olin eilen illalla sielä hillumassa, häiritä saa aina ja jos liian kovaa meteliä pidän niin siitäkin saa mainita ettei muut häiriinny 🙂

 3. Onko kukaan entinen koulukaveri tms koskaan ihmetellyt, oletko tosiaan Joeeeli ? 😀 Olet ihan eri näköinen noissa kuvissa, vaikka niissä nyt ei kuitenkaan vuosia niin hirveästi ole välissä. Äitikään tuskin poikaansa tunnistaa !

  • Vanhoja koulukavereita ei ole hirveästi tullut edes nähtyä kun vaihdoin maisemia toiselle puolelle suomea mutta eihköhän nuo edelleen tunnista 🙂 Mutta joo, kasvonpiirteet on muuttunut paljon mutta onneksi vain parempaan suuntaan 😉

 4. Mites muuten nyt tämän 3kk jälkeen, niin jatkuuko treenit samaan malliin tai tuleeko jotain muuta muutosta ruokavaliossa
  tavoittessa tai ym ?

 5. Aika mielekiintonen tekniikka..voiskohan tota soveltaa muihin lihasryhmiin?lähinnä reisitakamus linjaa vois tehokasvattaa:D

  • Kyllä mä uskon mutta liikkeen pitää olla eristävä ja todella kevyellä kuormalla suoritettava ettei lihasta liikaa rasiteta. Kokeilemalla nämä selviää aina 🙂

 6. Et sä mitään metelöinny (itsestäni en tiedä, kuuluuko jumppasalin äänet ja mun komentelu hyvin salin puolelle?) vaan hyvin määrätietoisesti kerroit mitä seuraavaksi tehdään

 7. Oikeastaan jätit mainitsematta tärkeimmän osan tosta rich ”freak” pianan videosta -.- sehä nimenomaan painotti että noiden settien jälkeen mennään PEILIN eteen pullistelemaan ja kehittämään narsismiaan! ”omg oon iso!!” ja sitten että UNESSA mieli ajattelisi vain lihaksia joka saisi ne kasvamaan!

  HALOO HEEI, NARSISMI LEVEL 100!

 
Tykkää jutusta