Vatanen | Kotipohja | Videoo | Ja kaikkee muuta siistiii!

Moro!

Myö emännän kanssa käytiin tuossa viime viikonloppuna kotikonnuilla Pohjois-Karjalassa vähän rentoutumassa, oli mahtava päästä kaupungin hälinästä vähäksi aikaa pois ja istua nököttää laiturin nokassa ja nakella kiviä järveen. Siellä myö saunottiin, uitiin ja syötiin hyvin äidin kattamassa ruokapöydässä, vaikka pöperöt olikin hyviä niin kolmen päivän aikana multa putos lähemmäs neljä kiloa painoa kun päätin ottaa reissun ajaksi omaa lomaa tiukasta ruokavaliosta. No kotiin päästyä parin päivän sisällä puntari oli taas vanhoissa lukemissa joten ei tässä ihan lopullisesti kuihduttu sittenkään 🙂

Jottei koko homma ihan köllöttelyksi olisi mennyt niin toki siellä yhdet treenit otettiin ja kenenkäs muunkaan kanssa kun meidän kiiltokuvapojan Pekan kanssa 🙂

Pekka oli laihtunut naamasta about kymmenen kiloa sitten viime näkemän ja nythän se alkoi ulkoiselta olemukseltaan näyttämään jo ihan ihmiseltä 😀 No hard feelings Pekka mutta olihan se sun bulkkikunto mmmmhh… aika pyöreähkö 😀

Siellä se ukko vaan kovaa vauhtia diettaili menemään ja ilmeisesti jonkin verran kärsinyt pääkoppakin tuosta laihduttelusta kun ei laskupää meinannut toimia vaan eipä se tässä bodailussa niin olennaista ole, kunhan sarjoja tehdessä muistaa sen viimeisen toiston tehdä niin se riittää 🙂

11847688_10153581615133631_1004143915_o

Otettiin napakka pumppailutreeni Ylämyllyn energyn salilla ja siitä ampaistiin Pekan ja Maaritin tykö kahvia juomaan ja keskustelemaan kuumimmista bodyjuoruista! Pekka oli napannut edellisenä päivänä pihalla kyykkineen cityjäniksen kiinni ja siitä alkoi kahvittelun ohessa valmistamaan diettisapuskaa, edellisellä viikolla se oli syönyt auton alle jäänyttä supikoiraa ja naapurin pellosta varastettuja porkkanoita. Se on katos tuolla idässä vähän eri meininki, aitoo menoo!

Mutta ennenkuin alkaa yhtää enempää keulimaan tämä tarina nii pistetäämpä video pyörimään! Moro!

 

Facebook <– Tykkää

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– Tilaa roheiinit täältä

Instagramista löydätte nimellä @ptvatanen

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

2 vastausta artikkeliin “Vatanen | Kotipohja | Videoo | Ja kaikkee muuta siistiii!”

  1. Onko vatanen vaihtanu autoa? Ja jos on niin arvaan, että alla on Passat cc?

    • Joo kyllähän mie tossa joku aika sitten vaihtelin pirssiä kun alkoi ahdistamaan tilan puute nissanissa 🙂 Nyt on cc passati ratsunani!

 
Tykkää jutusta