Video aloitteleville bodareille!

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

6 vastausta artikkeliin “Video aloitteleville bodareille!”

  1. No kysytään sitte. Puolierot on hyvin yleisiä mutta miten lähtisit asiaa parantamaan/ korjaamaan? Kokoero ei itselläni ole häiritsevä, vasen puoli ujosti isompi ja oikea puoli vastaavasti voimakkaampi.

    • Tästä mä en ihan videota osaa tehdä, tai siis ei riitä kokemus jakamaan mielipiteitä paljoa. On mullakin pieniä voimaeroja raajojen välillä mutta en mä siitä sen enempää ole välittänyt, hommat hoidetaan ihan samalla tapaa kuin normaalistikkin. Toki jos ryhti tai asennot alkaa menemään vinoon liikkeissä niin niihin tulisi pistää huomiota ja tehdä liikkeet puhtaasti, mutta muuten en keksi hirveesti mitään toimenpiteitä asialle, sorry brah!

  2. Mitä mieltä PT vatanen on marjojen syönnistä reenin jälkeisellä kana-riisi aterialla. Onko siitä enempi haittaa vai hyötyä, tai mikä sinun mielipide.

    • Nyt en oo varma onko tämä läppä vai ei mutta marjoja kannattaa syödä jos haluaa ja sitten olla syömättä jos ei halua 🙂 Puolukat on hyviä lihapullien ja perunamuussin kanssa 🙂

 
Tykkää jutusta