Juntit bodaamassa Tampereella –> VIDEOO!

Moro!

Käytiin Kohosen Tonin kanssa reissun päällä! Enempää en kerro, loput tarinasta näkee videolta 🙂

 

Facebook <– Tykkää

Instagram <– Seuraa

Youtube <– Tilaa

Kotisivut <– Tsekkaa

PPS-Shop <– PROTSKUUUU

Pps-shopilla on vielä hetken aikaa myynniissä SUPER EDULLISTA HERA ISOLAATTIA!! 4KG ALLE 60E!!! 4 eri makuu tossa pöntössä niin ei kyllästymään kerkee! Klikkaa kuvaa ja tilaa!

11329959_10153050148483432_6924470889761838255_n

PT Vatanen

Vuonna 1990 rakas äitini ponnisti minut ulos kohdustaan ja siitä lähtien olen ollut ihmisten harmina vähän sielä sun täällä. Kotoisin olen itärajalta, pienen pienestä kylästä nimeltään Tuupovaara. Asia johti toiseen ja toinen taas kolmanteen ja nykyään vaikutan etelä-suomessa. Vuonna -08 astuin ensimmäistä kertaa kuntosalille ja sille tielle sitten jäinkin. Ensin se oli vain ajan kulutusta, sitten se muuttui harrastukseksi, siitä elämäntavaksi ja tänä päivän teen elantonikin salilla, aika kätevää.. :) Ystävieni painostuksesta lähti ajatus kisaamisesta, ja muutenhan sitä ei tule tehtyä ellei kovaan ääneen huutele kylillä. 2017 vuonna PT Vatanen seisoo pienen pienissä pikkuhousuissa muitten puolialastomien miehien kanssa vierekkäin kisalavalla, katsotaan kuinka käy! Joten pysyhhän kanavilla!

4 vastausta artikkeliin “Juntit bodaamassa Tampereella –> VIDEOO!”

  1. Vatanen vois vähän innokkaammin muistuttaa lukijoita uusista PPS:n tuotteista. 😉 Kohtahan PPS on johtava lisäravinnepulju markkinoilla kun hinnatkin on kohdillaan.

    Cyclic Dextrin uusi hiilari, joka sopis varmaan Vatasenkin vatsalle kesken treenien. Verrattavissa Vitargoon. Mie en kyllä käsitä miksi sä hörpit palkkarissa hiilaria kun sen teho on tutkitusti parempi kesken treenien lipittämällä. Palkkarit on old school juttuja, safkaahan sä oot syömässä treenien jälkeen. Intra hiilarit ja aminot imeytyy vielä treenienkin jälkeen ja ruoka odottaa kotona. Lisää tehoja jumppiin, glykogeenivarastojen purun estäminen, kortisolin blokkaus, insut pysyy korkealla koko treenin ajan, IGF-1 tasot ylös jne. Anaboliaa baby! Halosen Matti jääny 90-luvulle palkkareinensa.

    Sitten tää uus treeniboosteri ilman ”huumaavia” aineita. PPS – Old School . Todella hyvä sisältö, kaikki toimivia aineita ja kerrankin hyvät määrät. Taitaa tulla hitti tuote, rajoitettu erä valmistetaan vaan.

    https://www.facebook.com/PPSShop.fi/photos/a.448254598431.239768.292094363431/10153327305223432/?type=3&theater

    • Kyllä tässä on monet kaavat kokeiltu läpi ja nyt homma toimii niin hyvin ettei ole minkään asteista mielenkiintoa alkaa sekoittamaan pakkaa sanoipa tutkimukset mitä tahansa 🙂 Mitä tulee 90 lukuun niin silloin kehonrakennus oli mun mielestä PALJON parempaa kuin nykyään joten mieluusti pysyttelen 90 luvun säädöissä 😉 Oldschool buusteria täytenee kokeilla!

  2. Moro! Näin vähän jälkikäteen pisti silmään toi Kohosen lämmittely t-paita. Minkä merkkinen se on tai mistä tollasia saa? 🙂

 
Tykkää jutusta